Bibi boos op Yvonne Coldeweijer


Je kon erop wachten. Want zo gaat dat altijd. De boodschapper wordt onthoofd en vrouwen vechten elkaar de tent uit. Terwijl het volgens mij toch echt Bieb’s man Waylon was die zijn snikkel niet onder controle had. En onze lieve Yvje heeft haar nog proberen te beschermen door de shit niet tijdens de zwangerschap naar buiten te brengen. Dat deed een ander juice channel.

En nu is zij opeens het probleem, want te hard. Ja hoor eens even. Cold is de queen of juice en nu mag ze niet een beetje boos zijn dat Bibi’s man met zijn demonen ligt te krikken, terwijl ze haar nota bene persoonlijk kent. Hou eens op!

15 reacties op “Bibi boos op Yvonne Coldeweijer

 1. Co Jenevo zegt:

  Als heel Yvonne’s omgeving haar gaat haten is het een kwestie vsn tijd dat ze linearecta de klamme handjes van Jan in wordt gezogen.
  Het is ‘m gegund, onze rossige herder.

  5
  6
 2. Fikkie zegt:

  Altijd hetzelfde liedje. The messenger is het bokkie. Terwijl haar vent, Willempie, toch echt zijn lul achterna loopt.

  Of als het de vrouw betreft die een andere lul neemt.
  Dat haar vent dan boos wordt en ruzie zoekt met de vrijgezel terwijl het zijn vriendin is die zegt vrijgezel te zijn en vreemd gaat. Dan moet ie boos worden op zijn vriendin.

  Het is altijd de makkelijkste manier kiezen.

  5
  0
 3. Marijke zegt:

  Die Bibi is niet echt heel slim hè? Snapt niet wie het het beste met haar voor heeft al staan ze in dezelfde kamer. Way zal haar wel weer gouden bergen beloofd hebben en het schaap geleuft da. En nou heeft Yvonne het gedaan dus. Niet Way. No way! Die meid wordt nog wel een op een harde manier wakker in de echte wereld. Tot die tijd: dream on !

  2
  0
  • Willempie zegt:

   Die Bibi is toch die Bibi van oh oh Cherso? Ze kwam daar niet bepaald snugger over. Al begrijp ik dat het een Tv show is en dus deels in scene is gezet. Het zou geniaal zijn als Bibi gouden bergen is belooft.

   Op bekendeburen stond laatst immers nog dat Waylon schulden heeft en een aantal van zijn huizen per executie zijn verkocht. Maar dat zal Willempie vast af gedaan hebben als fake news.

   2
   0
 4. Een correctionele tik is best oke zegt:

  Volgens mij is Yvje ook nog best wel boos om die paar correctionele tikken die ze heeft gehad van haar getatoeëerde ex-vriend

  2
  1
 5. Michiel zegt:

  Vrouwen die op foute mannen vallen willen niet geconfronteerd worden met het feit dat ze geen zelfrespect hebben. En daarom is Bibi nu boos.

  3
  0
 6. Jan met de Pet zegt:

  Dit is klassiek ‘ KILL THE MESSENGER ‘ gedrag. Mamma Bibi wil haar moeizaam verkregen BN-er status waarschijnlijk ook niet echt kwijt.

  2
  0
 7. Clubber Lang zegt:

  Lekker rolmodel ben je zo voor andere vrouwen Bibi.
  Zolang het geld maar binnenkomt hè?
  Een soort bootmeisje zoals de Ibiza girls.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.