Boksaaie Stax in bierbad


Deze vroeg bejaarde theemuts is misschien dan wel verschrikkelijk saai. Ze heeft een fantastisch lijf en houdt van bier. Een prima combinatie voor ome Jan. Dat oeverloze geneuzel over niks neemt ie dan wel op de koop toe. Overigens kan je inderdaad in Praag badderen in bier en dan word je ook nog onbeperkt gerstennat geschonken.

Dus als met al zou onze Jan best een middagje met Dionne willen poedelen in het pils.

21 reacties op “Boksaaie Stax in bierbad

 1. Pieter zegt:

  Lekker ja.
  Zo krijg je aar in je bier.

  En nog ff wat.
  Als je dan een scheet laat, gaat het dan eindeloos schuimen zodat je bijna verzuipt?

  Anyways, vrouwen met bier vind ik onweerstaanbaar (in elk geval de eerste paar jaren, en daarna maakt het niet meer uit).

  13
  0
 2. Gérard zegt:

  Zit al gauw duizend liter bier in.
  Lijkt mij verspilling van prima bier, het lijkt mij niet dat je dat nog op de tap zet om op de zuypen.

  En nog ff wat: zit zij daar in een bierbad op de juiste serveertemperatuur van 5-7°C of is dat bierbad een aangename zwembad temperatuur van 22-25 graden?

  10
  0
  • Timmy zegt:

   Dood glühbier. Des te beter. Gezellig samen bubbels maken na een stevige goulash met bonen. Samen knetteren in de biertobbe. Bedankt roddelpraat en Dionne. Wat ik niet wist dat ik mijn leven ontbrak.

   3
   0
 3. Sjeng claessen zegt:

  Lekker knetteren in het bier ik ga alvast wat bruine bonen naar binnen werken dan zorg ik dat er zo veeel schuim uit het bad komt dat dat wijf verzuipt ik heb er zin in

  2
  2
 4. Gerard verpamen zegt:

  Die stax, is gewoon over datum. Het is spijtig dat iemand met zo’n lijf al zo bejaard is. Ik zou er voor geen goud op kruipen. Voor een paar honderd euro krijg je in de straten met rode lichtjes iemand die wel nog jong van geest is, want Dionneke is gewoon overrijp.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.