Bram Moszkowicz is een treurig geval geworden


Kom op zeg. De beste man was ooit een van onze grootste (niet qua lengte) advocaten van het land. De man had een enorme reputatie en deed de grootste zaken. En nu is het niks meer. Niet eens meer advocaat. Hij zit een beetje als opvulling in tv-programma’s zogenaamd de alleswetende jurist uit te hangen. En het ergste is nog dat hij alleen maar als PR-machine komt, niet als expert.

Zo neemt hij het heel toevallig altijd op voor mensen die in de stal van zijn zoon Nathan, de manager van onder andere Lil’ Kleine, zitten. En laat Bram nou juist daarover allemaal praatjes hebben. Zo zegt ie dat het onbegrijpelijk is dat het Openbaar Ministerie in beroep gaat tegen de vrijlating van de dwergrapper. “Ik bagatelliseer het niet, maar het is natuurlijk niet een poging tot doodslag ofzo. Ik zal wel weer wat horen nu. Het is ernstig wat er gebeurd is – laat dat duidelijk zijn, daar zijn we het ook over eens – maar om daarvoor in beroep te gaan vind ik weer een tweede.” Goh, en laat nou de advocaat van Jorik de vriendin van Bram zijn.

Ook de dochter van Marco Borsato zit in de stal van Nathan en dus ging Bram vol op het orgel om de jongedame die aangifte tegen Marco deed voor de bus te gooien. Hij dacht dat het een wraakactie betrof en geen misbruik. Moszkowicz is niet serieus te nemen na zijn laatste media-optredens. Als ie dat überhaupt nog wel was.

24 reacties op “Bram Moszkowicz is een treurig geval geworden

 1. Fred zegt:

  Inderdaad. “Die gaat vreemd, die slaapt met die, die had sex etc etc etc”.

  Puur vanwege het feit dat die twee niet meer welkom zijn bij de grote zenders. Dan maar een klopjacht houden op BNNers. Klopjacht op BNNers. Schandalig. BRam durft het nog tenminste op te nemen. Die is niet jaloers op succesvolle mensen. Bram heeft gelijk. Alle soortgelijke gevallen worden milder behandeld, maar bij Lil’ Kleine wordt met twee maten gemeten.

  63
  67
  • Hollandia Narcissus zegt:

   Wat zit je nou te mekkeren over Dennis en Jan??
   Die doen precies hetzelfde als Albert Kwalbert 25 jaar geleden al deed.

   EN nou hebben we last van die onnozele Kwalbrrt, Patty, Guido en de rest van die goddeloze nono’s die van elke mug een olifant maken als het hen uitkomt.

   Wordt ff wakker. Aub.
   Vijf jaar geleden beweerde kwalbert nog dat hij elke dag een roddelrubriek kon vullen in dat gefllopte 6Inside.
   En nu Jan en Dennis het wél lukt om elke dag toonaangevend en spraakmakend te zijn kom jij een kwartiertje zeiken?

   Ga lekker terug naar Onno, als die thuis is tenminste, en niet in een parkeergarage buitenechtelijke seks heeft met een minderjarige schandknaap met een dubbel paspoort. Dit gezanik is vijftig jaar te laat gekomen. Pannenkoek.

   46
   55
 2. Clubber Lang zegt:

  Jaloezie.
  Het komt zo ongelofelijk dom over als je dit soort fouten herhaaldelijk maakt.
  Je mag weer meepraten als je fatsoenlijk kan spellen.
  Pas dan nemen we (misschien!) jouw mening serieus.

  Maar in alle eerlijkheid moet ik zeggen dat die kans vrij klein is.
  Tabee!

  9
  66
 3. Rooie meid uit Bergen zegt:

  Mijn paps is Janus met een roestige fiets.
  Lees 4e hand wrak range rover / soort glasbak op wielen.
  Maar mijn paps heeft geen leuke vriendin. Bram wel. Papa Roos is een zure vetklep.

  3
  22
  • Sambal de Clown zegt:

   Je mag trots zijn op Papa Roos.
   Als je zo’n vader hebt dan moet je je handen dichtknijpen van geluk.
   Zelden zo’n eerlijke fijne Nederlandse kerel meegemaakt die zo goed bespraakt was en het hart op de tong heeft.

   Het is niet voor niks dat Papa Roos al jarenlang in de vaderlandse voorhoede van de journalistiek rondloopt. Er zijn er maar weinigen die nadat ze een keertje op hun plaat gaan weer opstaan om verder te gaan. Papa Roos doet het.

   En samen met zijn protegé maakt hij nu op onnavolgbare wijze furore met de Nederlandsche YouTube Hit Roddelpraat en ze laten (bijna) alle roddelrubrieken en shoenieuwsprogrammatjes vér achter zich.
   Goede kwaliteit verloochent zich niet.
   Tenzij je die bimboos bedoelt waar kan zo op geylt, ja dat is wel vervelend. Maar verder een papa om trots op te zijn.

   24
   1
 4. Lucas zegt:

  Als ik de reacties zo lees zijn jullie op het goede pad, Jan en Dennis. Ik geniet me volle teugen hoe jullie de complete media laten stikken in hun eigen sores. Lekker door blijven gaan met “Snitchen”!

  6
  0
 5. Thea zegt:

  Ja het is heel erg als ze iemand ”snitchen” terwijl diegene gewoon criminele/onethische dingen heeft gedaan. Dan mag het zeker niet naar buiten worden gebracht? Oftewel je ogen sluiten voor wat er is. Jullie zijn de mensen die dit soort walgelijke praktijken in stand houden.

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.