BREEK: Linda de Mol op Barbados


Hoe weten wij dat? Nou, het privévliegtuig van broer John de Mol landde daar op 21 januari. En volgens ons is John gewoon in het land. En wie is er spoorloos? Juist, zus Linda. Conclusie: Die zit daar op het eiland te grienen. Nou ja, zoals mijn oma altijd zei: Je kan beter in een Rolls-Royce huilen, dan een Fiat Panda. Oftewel, beter op Barbados dan op Schiermonnikoog.

Nu krijgen wij ook heel veel tips dat haar vent Jeroen Rietbergen op Bonaire gezien wordt. En dat is niet geheel toevallig erg in de buurt van Barbados. Dus wellicht bezoeken die twee elkaar daar om eens een en ander te bespreken.

56 reacties op “BREEK: Linda de Mol op Barbados

  • Linde de Hol zegt:

   Deze vreselijke zelfingenomen elite als Linda de Mol, Sjonnie de Mol en Sigrid Kaag doen exact het tegenovergestelde als waar ze zeggen hart voor te hebben:

   Vlees is slecht voor het milieu. Als gevolg dure vleestaks. De elite eet er geen gram minder op.
   De gewone man kan vlees vergeten. Aan de dikke kop van Sjonnie te zien vreet hij elke dag 1KG Wajiki vlees bij de Harbor club. De gewone man vreet maar gewoon een boterham.

   Fossiele brandstof auto’s zijn slecht. Verplicht elektrische auto aanschaffen waarschijnlijk rond 2035.
   De elite als Sjonnie koopt een Porsche electric. De gewone man kan geen auto maar rijden. Die gaan maar met de fiets.

   Basisbehoeften als gas en elektra zijn haast onbetaalbaar. Oxxio vraagt op het moment van schrijven all-in E 2.97 per kuub op basis van een modelcontract. De gewone man kan zijn energie rekening niet meer betalen en doet binnen maar een jas aan. Elite als Sigrid Kaag koopt een monumentaal, G (van geen) geïsoleerd huis en stookt lekker door op gas. Warmtepomp nee joh. Waarom zou je. Sigrid declareert haar stookkosten gewoon als extra kosten in den Haag.

   Ik kan nog wel een uur doorgaan maar ik zal eindigen met het onderwerp van dit topic. Vliegen.
   Elite als Linda de Mol, Sjonnie de Mol vindt dat vliegen duurder moet worden want slecht voor het milieu. Vriendin van Roddelpraat Britt Dekker merkte in een talkshow terecht op dat Sjonnie de halve wereld afvliegt met een privé-jet en dus spreekwoordelijk zijn bek moet houden.

   Sigrid Kaag lid van het elite gilde vindt zichzelf onmisbaar en pakt zelfs voor korte ritjes het regeringsvliegtuig. Tegelijkertijd meldt haar verkiezingsprogramma dat vliegen slecht is en om de wereld te redden de trein genomen dient te worden. Ja de trein voor de gewone man ja.

   Linda de Mol vindt dat vliegen ook duurder dient te worden. Want iets met het milieu.
   Maar wanneer manlief iedereen neukt (wist ze overigens al jaren) en ze liefdesverdriet heeft.
   Is een privé-jet naar Zuid Amerika geoorloofd. Het kloontjes volk moet maar haar bek houden.

   Want mevrouw de prinses heeft liefdesverdriet en dan telt het milieu even niet.
   Dat de gewone sterveling niet meer kan vliegen is pech gehad.
   Dan mogen die naderhand de vakantiefoto’s van Linda de Mol zien.
   Krijgt de gewone man toch een beetje mee hoe geweldig en mooi het allemaal wel niet was op het tropisch eiland.

   Bah. Wat zijn die elite ongeloofwaardig en irritant geworden zeg!
   Wanneer het kloontjes volk op alles moet inperken kan de elite mooi op de oude vertrouwde voet verder leven.

   239
   47
    • Jis zegt:

     Uit welke duim komt deze ongebreidelde onzinpraat
     Dombo’s ga iets nuttigs doen voor de maatschappij in plaats ons hiermee te overspoelen. En U kunt beter uw mond gaan spoelen. Wat hebben die mensen u gedaan?? Achterlijk

     34
     67
     • Jeroen van de Pal zegt:

      ‘Iets nuttigs gaan doen voor de maatschappij’ en dat schrijf jij om 2 uur snachts? Aan jouw leefritme te zien kun je beter eerst zelf iets gaan betekenen voor de maatschappij, voordat je andere de maat probeert te nemen.

      23
      7
     • jan zegt:

      Ik heb de linda gekocht,die arme linda kan het geld nu wel gebruiken en dan steun ik haar maar.
      Wat erg voor haar ,dat kun je met geen enkel verglijken zo errrrrrffg .pffffff hebben wij niks beters te doen in Nederland dan deze onzin.
      Mensen lopen bij voedselbanken,kunnen rekeningen niet meer betalen.
      Maar linda is zo errrrrggggg

      0
      2
    • Marcel zegt:

     Mee eens .maar is dit niet allang gaande in dit fijne nederland de elite doet en gaat zijn gang maar terwijl de gewone burger steeds verder de broeksriem moet aantreken . Kortom het is triest gesteld met nederland het landje waar je eens met trots wilde wonen en blij was dat je kon zeggen dat je uit nedeland kwam .daar us niks meer van over alles kapot gemaakt door de elite in den haag .bedankt lekker bezig

     16
     3
   • Geen blauw bloet zegt:

    Beste Linde, fam. de Mol is een lachertje als je dat vergelijk met de zelfbenoemde Oranjes.
    Een familie met velen miljarden aan vermogen die leeft op de pof (letterlijk) van de gewone sterveling. Waar meer dan genoeg mensen alles kwijt zijn geraakt door corona.
    En mensen steun behoeven.

    Geeft de regering liever honderden miljoenen uit aan een enkele sprookjes familie die makkelijk zelfstandig kan leven. Waar dure kastelen worden gerenoveerd en speedboten worden aangekocht. Ipv. mensen een klein beetje helpen die er echt niets aan kunnen doen. Belachelijk!

    76
    16
     • Annalies Grol zegt:

      Ja ind gelijk heb je! Ik aow zonder pensioen, op leeftijd! Kan.me niets veroorloven! Ja houtje bijten!
      Iedereen heeft een burnout etc. Allemaal luxe problemen!!

      37
      4
    • Sulata zegt:

     Nare mensen die vallen over de Nederlandse taal van een ander omdat zij hun emoties niet verwoord zoals zij dat zouden willen! Ik ben Surinaamse en Nederlands is niet mijn moedertaal maar ik kan mij redelijk goed uitdrukken! We hebben niet allemaal gestudeerd om wat voor reden dan ook! Dus stop alsjeblieft met het beledigingen van een ander…

     18
     7
   • Waar is mijn pakje zegt:

    Ik irriteer mij al ja jaren aan de elite en de BN’ers van Nederland.Ze hebben overal een bek over en als er iets ernstigs gebeurd,bv.moord op Peter R de Vries,dan weten ze niet hoe snel ze een camera of talkshow moeten vinden.Want oooh kvindtzoeruuugh.Deze mensen zijn afhankelijk van ons,het voetvolk,klootjesvolk.Maar wij kunnen ons prima redden in geval van nood en dat betwijfel ik,weet het wel zeker,of die mensen dat wel kunnen.Het gewone volk is van de oplossing en dat valt ons te prijzen.En daar mogen we best wel trots op zijn.Ik kijk al een paar jaar geen tv meer,maar stream series,docu’s en films.Heerlijk.Zouden we allemaal moeten doen.Weet je wat je dan krijgt.Werkloze BN’ers.

    23
    2
   • Bobby zegt:

    Waar, toch zeker Sigrid Kaag heeft zo’n hekel aan de ge wone man. Zit zelf in een klasse wagen van de staat, vliegen doet ze met het regeringsvliegtuig. De gewone laat die de roestige auto van CU Zeegers maar op rijden. Wat een arrogantie heeft dat mens toch. De gewone e man zorgt wel voor de hoge salarissen van de coalitie.

    22
    0
   • Britte zegt:

    Helemaal gelijk moet eens eindelijk gaan veranderen.wij de werkende klootjes volk houd het land recht door op alles btw en extra belastingen te moeten betalen

    1
    0
 1. Bovendien zegt:

  Maar Linda toch. Met het vliegtuig? Ik dacht dat ze tegen het gebruik van vliegtuigen was? Of bedoelde ze dat andere mensen niet meer mochten vliegen, en zij wel? Want zij deugt en dus gelijker dan de rest.

  117
  5
  • Fleur zegt:

   Eens…. Tjah die komen vast voor de natuur uuh… zwarte piemels.
   Groenlinks meisjes als Fleur en Stanne worden daar erg nat van.

   Maar niet verder vertellen want terug in home-town Amsterdam hebben ze de wildste verhalen van de ongerepte natoer en de blauw heldere koralen.

   Ik zou zeggen let eens op de geforceerde foto’s. Vaak op een of 2 dagen kort na elkaar gemaakt.
   De echte reden van het bezoek is zon, zee, zuipen en neuken.
   Maar dat gaan ze natuurlijk niet vertellen tegen tante agaat want ze zijn inclusief en deugen.

   29
   4
 2. Gordon Tonggenot zegt:

  Ik heb net een kaneelstok zitten afzuigen tot een spitse punt. De eerste de beste die mij vandaag een dislike geeft, die krijgt die spitse kaneelstok helemaal door zijn pisbuis heen!

  8
  74
 3. Ja zielige us zegt:

  Ze kan haar gezicht niet meer laten zien in Nederland en terecht. Schaamt zich de ogen uit haar kop. Dan maar vluchten naar Barbados zal ze denken en hierbij alles en iedereen achterlatend met de ellende. Met dank aan de luchttaxi van broerlief.

  Hetzelfde geldt voor haar man die heeft bekend maar vrij rondvliegt alsof er niets is gebeurd. Die paar regeltjes waarin hij schuld bekent en aan damage control heeft gedaan zijn natuurlijk slechts het begin. Hij moet openheid van zaken geven want het is onwaarschijnlijk dat hij zich alleen heeft misdragen bij de voice.

  30
  1
 4. Joop Braakhekke zegt:

  Volgens Linda moeten vliegtickets, vanwege het verzonnen klimaatprobleem, niet zo goedkoop zijn zodat alleen de LInda’s wel kunnen vliegen. Echt een vrouw van het volk.

  35
  1
 5. Jan Jansen zegt:

  Ik denk dat er weinig te genieten valt🤣 dat ouwe lijk van een Linda voelt zich misbruikt en afgedankt door Jeroentje, die dat ouwe botox lijk 1 keer per kwartaal een beurt gaf en voor de rest zijn leuter in een andere jonge meiden stopte.

  11
  3
 6. dubaigas zegt:

  Linda gaat naar Barbados gewoon om te Pim Pam petten.Leuk spelletje, ook voor sjohnny de mol,
  niet voor Jeroen rietbergen, die houdt toch meer van uitlatingen zoals: ik kom, ik kom, ik kom.
  Nee, die kinderachtige spelletjes van Linda, daar houdt onze Jeroentje zich niet mee bezig!
  Hij is niet voor niets gevlucht! Ik begrijp die Jeroen wel! Linda is mijn smaak ook niet!!!

  5
  4
 7. Mark Rukken zegt:

  Waarom lopen al die verdachten nog steeds vrij rond. Mijn Jezielgus had altijd de grootste praatjes. Maar nu ze aan de knoppen zit is ze onzichtbaar en blijft het stil.

  5
  0
 8. Simon Megma zegt:

  op barbados was ik ooit de klos(rijmt ook nog hihi)met me weelderige dos die ik van haar heb gekrege toen ik nog ’n knaapje was en in me sas(rijmt weer hihi)Kan ik bij jullie geen textschrijver worden roddelpraar want ik heb ook gevoel voor humor alleen niet zoveel als die komproe hihi want die heeft n blanke neef(rijmt bijna) hihi!

  1
  6
 9. Peterrrr zegt:

  Aan de vluchtgegevens te zien zit Junior regelmatig zijn neus te peoderen in Colombia. Even speuren of ze ook ergens een lolita eiland hebben, zoals Epstein had.

  0
  0
 10. Kris zegt:

  Ik wil niet teveel stoken hier, maar wat een haatpraat tegen de ‘elite’. Je kunt zelf ook een mediabedrijf starten en volgas gaan! Of een ander succesvol bedrijf starten, 90 uur per week werken de komende 20 jaar om iets op te bouwen! En nee ik keer me niet tegen jullie, maar het is wel heel erg een pvda houding die ik her en der lees!

  En bovendien: iedereen kan ook de politiek in, ‘elite’ of niet.

  Ik wil niemand kwetsen, maar iedereen kan het goed hebben als hij of zij de moed verzamelt en doorpakt! Ben ik ‘elite’? Nee maar vanaf mijn 17 tot zeker maar 33e ongeveer 80 uur per week gewerkt om iets op te bouwen waar ik nu profijt van heb en het niet slecht heb.

  Maar alsjeblieft stop met dat schreeuwen en blêren!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.