BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET


Het is toch werkelijk niet te geloven met die mafklappers in Hilversum. Vandaag zouden we kunnen stemmen wie de beste Online Serie van 2021 wordt en net voordat je Roddelpraat richting goud kan knallen kregen we een armetierig mailtje van Televizier dat onze show toch niet mee mag doen. Dat terwijl we al eerder niet eens op de longlist stonden omdat de jury ons er niet bij wilde hebben. Onze achterban stemde Roddelpraat er alsnog in en nu wordt dat te niet gedaan vanwege de smaak van een paar politiek correcte mensjes. Dit land is stuk, maar onze media zijn maffia.

“De organisatie van de Gouden Televizier-Ring heeft besloten de online videoserie Roddelpraat uit te sluiten van de stemronde voor de verkiezing voor Televizier-Ster Online-videoserie. We vinden dat het programma Roddelpraat (kwetsbare) groepen en personen in de samenleving consequent in een hoek zet en beledigt. Daarom zijn wij van mening dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”, aldus Hoofdredacteur Televizier, Jeroen de Goeij.

Zo zo, dat zijn stevige woorden. Dus wij worden uit een verkiezingen gezet omdat zij “van mening (zijn) dat een dergelijke serie niet moet meedingen naar een prijs als deze”. Wat dacht je van democratie? Wat dacht je van de stem van het volk? Wat dacht je van dat we eerst wel mee mochten doen? En dan op de dag dat de stembus opengaat ons verwijderen. Wat een laffe honden.

Joehoe, jullie zijn vergeten ons ook van de top25 lijst te schrappen. Als je ons dan zo graag weg wil maken, doe het dan goed.

350 reacties op “BREEK: RODDELPRAAT UIT TELEVIZIER-STER ONLINE GEZET

 1. Robbie zegt:

  Tuurlijk was weer wel te verwachten. En wat gebeurd er dan met onze stemmen??? Of nouja mijn stem??? Nee jonge beetje harde humor word gewoon niet getolereerd terwijl als je buiten bent (onder echte mensen) dan houd iedereen ervan zwart wit h0m0 transgenders lesbiennes en noem maar op. Maar het linkse zure kwade mensen die vaak blank zijn haten het, want die willen graag witte voetjes halen maar hebben niet in de gaten dat dat op deze manier niet gaat lukken wat ik dan weer wel ironisch vindt……….

  83
  3
  • Juultje Tieleman zegt:

   Aan de andere kant is er nu wel weer extra aandacht voor RoddelPraat en ook negatieve aandacht is aandacht. Ik vind het ook een zeer flauwe actie van Televizier maar laten we positief blijven. En Dennis, die date kan geregeld worden. Slide maar in mijn dm’s 😉

   19
   0
 2. Bridget zegt:

  RTL Boulevard bast en beledigt nooit iemand. Daarom verdienen ik ik bedoel wij die ring! Oh ja en natuurlijk omdat we 20 jaar bestaan en zo’n rotjaar hebben gehad.

  21
  15
 3. Bert van de Meer zegt:

  En als die Glimworm ook nog wint… Slaat het gewoon nergens op. De enigste die gewoon normale content maakt in het rijtje is. Jachtseizoen 20. Dit is gewoon bullshit. En dan die wildcards aan die 5 series. Slaat nergens op. Of het zijn mensen van TV of een krant als AD…

  18
  0
 4. De Geert zegt:

  Heren ,lekker boeien.
  Niemand boeit die Televizier kut ring. Iedereen weet dat het doorgestoken kaart is, en waarom zou je die domme prijs interesseren? Het is eigenpijperij van de minst belangrijke beroepsgroep die vol zit met foute figuren die totaal geen maatschappelijke functie hebben maar zo arrogant zijn dat ze denken boven het hardwerkende volk staan.

  48
  0
 5. Boze stemmer zegt:

  Die Televizier baasjes behandelen de stemmers echt als een stel incapabele imbecielen. Sorry hoor, we bepalen zelf wel wat we kiezen en wat we leuk vinden. Hun mening doet er niet toe.

  22
  0
 6. Anoniem zegt:

  Los van wie hier fout etc: dit vind ik zo ontzettend triest en van een schooljongens niveau.. Een persoonlijke mail op internet pleuren om lekker met zijn allen te kunnen afgeven op iemand met een andere mening.

  Heb een mening, wees boos, vindt er wat van. Prima. Maar groei op alsjeblieft zeg..

  Groet Anoniem (want op dit soort Geenstijl achtige sites kun je maar beter je persoonsgegevens voor jezelf houden)

  1
  26
  • Ik ben voor zegt:

   Er zouden veel meer persoonlijke emails online geflikkerd moeten worden! open die beerput maar!

   het gaat er juist om dat als je mening niet politiek correct is ( je eigenlijk je daadwerkelijke mening geeft ), je mening niet mainstream en woke is, je dan wordt uitgesloten. Terwijl ze zelf zeggen dat dit een prijs is van het volk, wat natuurlijk groot gelul is.

   13
   0
   • Anoniem zegt:

    Ik heb het hier niet over de inhoudelijke discussie. Er valt zeker over te discussiëren en ik snap dat mensen hier vraagtekens bij zetten, maar ik begrijp niet waarom mensen (ja, ook gewoon mensen) direct aan de schandpaal genageld moeten worden. Het punt is net zo duidelijk wanneer iemands volledige naam netjes wordt weggelaten.

    0
    4
    • Christiaan zegt:

     Wat een gelul is dat!? Tis niet dat ze z’n e-mailadres e.d. erbij zetten. Ik mag aannemen dat wanneer je dit standpunt (van de mailer) inneemt en dat mailt, je achter je boodschap staat en het dus niet erg is als ze dat bekend maken. Anders ben je gewoon een stiekeme rat.

     0
     0
 7. Donald Trump zegt:

  Ik heb een idee: allemaal op Glimworm stemmen opdat juist hij het wint.

  Het zal een winst worden, die-ie nooit zal vergeten. Winnen dankzij de mensen die je haat; hoe pijnlijk is dat?

  1
  13
 8. Dr. Schoenmaker zegt:

  Het zal nu waarschijnlijk toch Linda worden. Authentieke vrouw die het interviewen heeft uitgevonden. Ze weet altijd tot de kern te komen met haar doortastende stijl. Verder heeft ze een vriendelijke uitstraling en een energiek voorkomen voor een vrouw van haar leeftijd. De nieuwe lach die er in is gebeiteld was de juiste keuze en ze heeft ook de juiste uitstraling gekocht. Dit heeft wel wat onderhoud nodig, maar het is nog altijd goed genoeg om de anderen op de lijst te verslaan.

  7
  2
  • Anti familie de Mol zegt:

   Schijt toch uit man, ben jij ook al familie van de Mol??
   Die Linda is al sinds jaar en dag zo politiek correct als de pest. Trapt vrijwel alleen maar open deuren in met haar ‘interviews’.
   Gedraagt zich al 40 jaar als een burgerlijke huisvrouw zonder geur of smaak eran. Dit straalt ze ook in alles uit.

   0
   0
 9. Wilnietdeugen zegt:

  Dit is de mooiste prijs die je kunt winnen: uitgesloten worden omdat je niet in het deughokje past.
  Maak er een keurmerk van: ” Gecanceld door de Televizier”.

  10
  0
 10. Colin zegt:

  Het grappige is dat bij alle andere kan je onderaan stemmen behalve bij die show categorie omdat ze weten dat jullie daar hoog zullen worden gestemd en dat jullie dan alsnog uitgenodigd moeten worden

  1
  0
 11. DrTosti zegt:

  De publieke omroep/ televisier is te ouderwets en niet meer van deze tijd. De publieke omroep zou voor iedereen moeten zijn…maar dat is het niet. Miljoenen euros belastinggeld worden verkwanseld aan het uitdragen van het links deugklimaat. De commercielen zijn ook bang om inkomsten te verliezen….de onafhankelijke omroepen zijn dan weer te complotachtig….het wordt echt tijd dat er via Pritch of Acestream. Er moet een tegenhanger van de NPO op staan…de NPO is nu een monopolist waar de linkse propaganda hoogtij viert. Ze hebben Roddelpraat verwijderd omdat ze bang zijn dat Roddelpraat gaat winnen. Het is pure angst. Een scenario als met VI willen ze kosten wat kost verkomen. Roddelpraat zou nu al moeten starten met streamen vanaf een andere locatie als een Youtube….het is niet verkeerd om je breed te oriënteren.

  3
  0
 12. Patty Brard zegt:

  Ik vind het jammer voor jullie. Sinds kort zijn wij vrienden en dat wil ik graag zo houden. Het is niet eerlijk. Ik zal eens kijken of ik wat mensen bij Talpa/Endemol kan bellen om dit voor jullie te regelen.

  X Pat

  2
  0
 13. Ruben Koet de optimistische postbode zegt:

  Jan wint vast binnenkort De Holle bolle Gijs award, een efteling prijs
  en Denny de Ik kom voorlopig nog even niet Uit de Kast award

  1
  0
 14. The godfather zegt:

  Nu al zin in de uitzending van morgen. Dat gaat heerlijk worden om onze Jan de Televizier en al die andere hypocriete deugers in Hilversum een oor wassing te horen geven.

  1
  0
 15. Arie Boomsman zegt:

  Jantine Roos ooit voor de verbouwing speelde met barbie poppen en my little pony. Jantine wilde liever een jongetje worden en werd Janneman Roos. Tot op vandaag ontkent zij een transgender te zijn.

  0
  2
 16. Hayk den Hollander zegt:

  Wat een flut democratie en wat een laffe bloedhonden, je hoeft geen fan van dit programma te zijn om dit flauw te vinden. Geef ze dan een kans!!

  3
  0
 17. Papituloo zegt:

  Als Dennis nou slim is, dan roept hij zijn achterban op om massaal op een kandidaat te stemmen waarvan verwacht wordt dat ie sowieso laatste wordt. Een of ander kutprogramma dat niemand kent. En als die dan wint, is het voor iedereen duidelijk wie er gewonnen heeft. 😉

  3
  0
  • Christiaan zegt:

   Ja, da’s idd wel een beetje zielig van Dennis. Hij kan het beter, zoals Wilnietdeugen al zei, volledig omarmen en het als keurmerk uitmelken.

   0
   0
 18. Easyronny zegt:

  Gvd wat is dit nou weer!
  Discriminatie.

  De dictators John de Mol, Dominque Weezy (walgelijke man Wuuhuhhh!) en Peter van der Vorst (alias de rukkabouter)
  Nederland is weer heerlijk bezig en laat zien dat we dus niet zo open gelijk en eerlijk zijn.

  Een note van mij als Dennis en Jan People of color waren geweest dan was dit zo nooit gebeurd, ik vindt dit discriminatie en buitensluiting van twee zachte lieve mensen die met moment satirisch grapen maken. Die vanuit mijn optiek soms vergaan maar nog niet over een streep gaan. Als je media geil bent zo als inmiddels de halve wereld dan moet je ook kunnen acepteren dat mensen je voor joker zetten en soms ongepaste grapen over je maken en of dingen verdraaien.

  Vroeger gebeurde dit ook in de lokale kroeg en toen kon iedereen erom lachen bij een goed glas bier en als het iets te ver ging dan kocht je een tweede pilsje voor de gene die je beledigde

  Let wel ook onze Jan maakt met momenten excuses.

  Dus wat zeiken we nu

  P.s. @Dennis voordeel van deze situatie als het waar is wat ik hier lees heb jij nu dus wel je date met Jul.

  2
  1
 19. Jurgen zegt:

  Enge ontwikkelingen hoor, mensen uitsluiten. Vallen Jan en Dennis nu ook niet in een kwetsbare groep? Ze worden geboycot door allerlei organisaties, afgeschreven als racisten en zelfs bedreigd! Er wordt een heel eng klimaat gecreëerd op deze manier.

  Vrijwel een ieder die in Roddelpraat wordt besproken is geil op aandacht. Deze mensen krijgen positieve maar ook negatieve reacties. Hoort het er niet een beetje bij dat je hier tegen moet kunnen als je influencer wil zijn?

  9
  0
 20. Dildo van Opzeeland zegt:

  Ik vind dit ongehoord! De winnaar krijgt van mij een de dikste dildo die ik in mijn assortiment heb (en desgewenst een demonstratie in een lichaamsopening naar keuze).

  3
  0
 21. Wilhelm Duijsch zegt:

  Het was al een schande dat Roddelpraat niet op de lijst stond. Dit is waarom ons land naar de kloten gaat. Die VVD omroep is allang passé! Jan en Dennis hebben er alles voor gedaan en verdienen respect. Jan is inmiddels ook toe aan een ouvre award anders zie ik hem nog eens vertrekken naar Amerika.

  0
  0
 22. that scoliosis surgery zegt:

  First off I want to say fantastic blog! I had a quick question that I’d like to
  ask if you don’t mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your
  mind prior to writing. I have had a tough time clearing
  my mind in getting my ideas out. I do take pleasure in writing however it
  just seems like the first 10 to 15 minutes tend to
  be lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Many thanks!

  0
  0
 23. bit.ly zegt:

  Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.

  Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There
  are so many choices out there that I’m totally confused ..
  Any tips? Thanks! scoliosis surgery https://0401mm.tumblr.com/ scoliosis
  surgery

  0
  0
 24. JasonHiz zegt:

  [url=http://howtobuyivermectin.com/]where to buy ivermectin[/url] [url=http://sildenafilbr.com/]generic viagra 10mg[/url] [url=http://buytadalafiltb.com/]tadalafil 20 mg over the counter[/url] [url=http://tadalafilgenericbuy.com/]buy tadalafil online canada[/url] [url=http://iotapharm.com/]indian pharmacy[/url] [url=http://genericviagrabuying.com/]viagra pills for sale nz[/url] [url=http://hydroxychloquinenova.com/]hydroxychloroquine sulfate 800 mg[/url] [url=http://viagraonlinex.com/]purchasing viagra in usa[/url] [url=http://buycialistb.com/]generic cialis no rx[/url] [url=http://sildenafilbm.com/]sildenafil 100mg purchase[/url]

  0
  0
 25. YonHiz zegt:

  [url=http://genericviagratbs.online/]can you order generic viagra online[/url] [url=http://tadalafiledtab.online/]over the counter tadalafil[/url] [url=http://onlinesildenafilbuy.online/]can you buy sildenafil[/url] [url=http://avviagra.online/]20 mg viagra daily[/url] [url=http://dpviagra.online/]online pharmacy australia viagra[/url] [url=http://medicialis.online/]where can you buy cialis over the counter[/url]

  0
  0
 26. JasonHiz zegt:

  [url=http://genericviagrabuying.com/]genuine viagra[/url] [url=http://genericviagrasale.com/]sildenafil price comparison[/url] [url=http://modefinil.com/]modafinil pills where to buy[/url] [url=http://ebuyivermectin.com/]where to buy stromectol online[/url] [url=http://dxcialis.com/]generic cialis mastercard[/url] [url=http://viagralf.com/]viag[/url] [url=http://hydroxychloquinenova.com/]hydroxychloroquine 300 mg[/url] [url=http://ivermectinwithoutprescription.com/]stromectol 3mg[/url] [url=http://ivermectinv.com/]ivermectin 3mg price[/url] [url=http://bestcialispills.com/]female cialis[/url]

  0
  0
 27. TeoHiz zegt:

  [url=http://prednisonechem.online/]prednisone 10 mg tablet[/url] [url=http://sildenafilfive.online/]sildenafil india online[/url] [url=http://cialisactive.online/]real cialis online canada[/url] [url=http://viagrafpack.online/]online viagra from india[/url]

  0
  0
 28. ZakHiz zegt:

  [url=https://cialisviagrageneric.online/]cialis 15 mg[/url] [url=https://viagrabestprice.online/]price for generic viagra[/url] [url=https://aolpharmacy.online/]legitimate online pharmacy[/url]

  0
  0
 29. TeoHiz zegt:

  [url=http://gmipharmacy.online/]canadian pharmacy viagra 50 mg[/url] [url=http://cialisdz.online/]south africa cialis[/url] [url=http://ordertadalafiltablets.online/]buy tadalafil 20mg price in india[/url] [url=http://cialismlt.online/]cialis generic 20mg price[/url] [url=http://buysildenafilv.online/]where can i buy sildenafil online[/url] [url=http://cialispol.online/]cialis lowest price[/url]

  0
  0
 30. TedHiz zegt:

  [url=https://genericpropranolol.online/]propranolol 5 mg[/url] [url=https://ivermectinds.online/]stromectol ireland[/url] [url=https://effviagra.online/]cheapest brand name viagra[/url] [url=https://worxpharmacy.online/]online pharmacy india[/url] [url=https://dexamethasonedexona.online/]dexamethasone online[/url] [url=https://cialisextr.online/]brand name cialis cheap[/url] [url=https://viagragd.online/]viagra for sale online australia[/url]

  0
  0
 31. AlanHiz zegt:

  [url=http://dxcialis.com/]generic cialis cheap[/url] [url=http://cephalexinbuy.com/]generic keflex[/url] [url=http://tadalafilask.com/]buy soft cialis[/url] [url=http://buytadalafilnow.com/]buy tadalafil over the counter[/url] [url=http://tadalafilvmed.com/]generic tadalafil no prescription[/url] [url=http://ivermectinv.com/]generic name for ivermectin[/url] [url=http://tadalafilcv.com/]buy generic cialis daily[/url] [url=http://cialisbv.com/]order cialis online in canada[/url] [url=http://buysildenafilpillsonline.com/]buy sildenafil usa[/url] [url=http://buyviagramedication.com/]best viagra coupon[/url]

  0
  0
 32. Профессиональные психологи zegt:

  Консультация психолога онлайн.

  Профессиональные психологи
  Консультация психолога.
  Консультация у психолога. Консультация
  психолога. Цены на услуги и консультации
  психолога. Психотерапия онлайн!
  Консультация психолога в Киеве

  0
  0
 33. ZakHiz zegt:

  [url=https://cialisdiv.online/]cialis 10 mg[/url] [url=https://cheaphydroxychloroquine.online/]hydroxychloroquine 90mg[/url] [url=https://opsildenafil.online/]sildenafil soft online[/url] [url=https://viagrapo.online/]no prescription viagra canada[/url] [url=https://buysildenafiltabs.online/]sildenafil cream in india[/url] [url=https://viagranexx.online/]viagra nz over the counter[/url] [url=https://ivermectinds.online/]stromectol covid[/url]

  0
  0
 34. YonHiz zegt:

  [url=http://cialisgoal.online/]generic cialis compare prices[/url] [url=http://viagrasearch.online/]buy viagra with american express[/url] [url=http://buyviagrapl.online/]viagra pharmacy[/url] [url=http://cialisany.online/]cialis soft tabs 40mg[/url] [url=http://ivermectinacv.online/]cost of ivermectin[/url] [url=http://icialispills.online/]otc cialis pills[/url]

  0
  0
 35. TeoHiz zegt:

  [url=http://sildenafilxr.online/]sildenafil nz[/url] [url=http://wbpills.online/]provigil 400 mg[/url] [url=http://abviagra.online/]viagra generic over the counter[/url] [url=http://viagranexx.online/]where can i buy viagra over the counter in usa[/url] [url=http://cialisfm.online/]cialis india pharmacy[/url] [url=http://sildenafilhot.online/]sildenafil 20 mg tablets coupon[/url]

  0
  0
 36. EyeHiz zegt:

  [url=http://cleocinbuy.com/]generic clindamycin online[/url] [url=http://cialisvtabs.com/]average cost of 10mg cialis[/url] [url=http://buytadalafiltab.com/]generic cialis cipla[/url] [url=http://buyivermectinwithoutprescription.com/]ivermectin 10 ml[/url] [url=http://tadalafilonlineorder.com/]tadalafil tablets canada[/url] [url=http://cialissup.com/]cheep cealis sublingual[/url] [url=http://avodartmed.com/]avodart online[/url] [url=http://genericsildenafilmed.com/]how much is sildenafil from canada[/url] [url=http://tadalafilc.com/]3 tadalafil[/url] [url=http://sildenafilqr.com/]viagra uk otc[/url]

  0
  0
 37. DenHiz zegt:

  [url=http://buycialismd.com/]best online pharmacy tadalafil[/url] [url=http://onlinepharmacyseven.com/]best rated canadian pharmacy[/url] [url=http://allopurinolbuy.com/]allopurinol on line[/url] [url=http://viagranc.com/]generic viagra online without prescription[/url] [url=http://ivermectinfromindia.com/]ivermectin virus[/url]

  0
  0
 38. JasonHiz zegt:

  [url=http://viagranc.com/]viagra 100mg online in india[/url] [url=http://sildenafilqr.com/]buy viagra pills[/url] [url=http://ivermectinfromindia.com/]ivermectin tablets[/url] [url=http://cialisld.com/]what is the cost of cialis[/url] [url=http://viagrapio.com/]mexico viagra over the counter[/url] [url=http://tadalafilbuyb.com/]tadalafil 20mg online[/url] [url=http://hqtadalafil.com/]cheap generic cialis uk online[/url] [url=http://cleocinbuy.com/]clindamycin 300 mg pill[/url] [url=http://cialissup.com/]cialis otc uk[/url] [url=http://tadalafilc.com/]tadalafil cost 5mg[/url]

  0
  0
 39. DenHiz zegt:

  [url=http://buyivermectinoverthecounter.com/]ivermectin uk buy[/url] [url=http://cialisld.com/]brand name cialis prices[/url] [url=http://tadalafilonlineorder.com/]buy tadalafil from india[/url] [url=http://onlinepharmacyseven.com/]indianpharmacy com[/url] [url=http://buyivermectinwithoutprescription.com/]stromectol 6 mg tablet[/url]

  0
  0
 40. EyeHiz zegt:

  [url=http://buysildenafilz.com/]can you buy sildenafil over the counter[/url] [url=http://wowviagra.com/]viagra online from utah[/url] [url=http://hydroxychloroquineonlinepharmacy.com/]hydroxychloroquine 2[/url] [url=http://ivermectinworx.com/]ivermectin 0.1[/url] [url=http://modafinilmedicine.com/]provigil where to buy online[/url] [url=http://cialisbuypills.com/]where to buy cialis pills[/url] [url=http://ivermectinsearch.com/]stromectol[/url] [url=http://ivermectinfromindia.com/]how much is ivermectin[/url] [url=http://genericsildenafilmed.com/]buy sildenafil online europe[/url] [url=http://sildenafilpr.com/]viagra 2019[/url]

  0
  0
 41. JasonHiz zegt:

  [url=http://ivermectinabuy.com/]stromectol tab 3mg[/url] [url=http://cialistabsonline.com/]daily cialis[/url] [url=http://cialisqmed.com/]ordering cialis online in australia[/url] [url=http://mrviagra.com/]order no prescription viagra[/url] [url=http://tadalafilxz.com/]buy tadalafil 5mg tablet[/url] [url=http://buytadalafilwithnoprescription.com/]tadalafil tablets uk[/url] [url=http://ivermectin25h.com/]where to buy ivermectin pills[/url] [url=http://sildenafilbuyf.com/]buying generic viagra online[/url] [url=http://sildenafilbf.com/]otc sildenafil in us[/url] [url=http://ivermectinqr.com/]ivermectin 50ml[/url]

  0
  0
 42. AlanHiz zegt:

  [url=http://tadalafilhr.com/]india cialis[/url] [url=http://modafinilpillsforsale.com/]modafinil coupon[/url] [url=http://sildenafilcitratetb.com/]where can i buy sildenafil[/url] [url=http://cialisbuyx.com/]cost of cialis in mexico[/url] [url=http://tadalafilfpills.com/]tadalafil tab 10mg[/url] [url=http://viagrasmed.com/]viagra price comparison usa[/url] [url=http://cialisli.com/]buy cialis online uk[/url] [url=http://cialisbuyingonline.com/]tadalafil 5mg cost in canada[/url] [url=http://sildenafilpn.com/]buy cheap sildenafil[/url] [url=http://tadalafilpillsm.com/]tadalafil 10 mg online india[/url]

  0
  0
 43. DenHiz zegt:

  [url=http://ivermectinaforhumans.com/]buy ivermectin nz[/url] [url=http://cwpills.com/]can you buy lisinopril over the counter[/url] [url=http://cialisymed.com/]cialias[/url] [url=http://sildenafilht.com/]sildenafil cost[/url] [url=http://buysildenafil.sale/]sildenafil 100mg price canada[/url]

  0
  0
 44. JasonHiz zegt:

  [url=http://ivermectinforhumansforsale.com/]covid ivermectin[/url] [url=http://ivermectinxp.com/]ivermectin uk coronavirus[/url] [url=http://viagra.gb.net/]buy cheap viagra online from india[/url] [url=http://cialishpt.com/]where to buy cialis online in australia[/url] [url=http://tadalafilfor.sale/]tadalafil 2.5 mg tablet[/url] [url=http://sildenafilztabs.com/]order sildenafil[/url] [url=http://viagramtabs.com/]how to get viagra us[/url] [url=http://viagraxdrug.com/]viagra cost prescription[/url] [url=http://sildenafilfor.sale/]generic sildenafil paypal[/url] [url=http://ivermectinaforhumans.com/]ivermectin 3 mg tablet dosage[/url]

  0
  0
 45. DenHiz zegt:

  [url=http://molnupiravir.us.org/]molnupiravir tablet online shopping[/url] [url=http://tadalafil.sale/]tadalafil for sale in canada[/url] [url=http://levitraztab.com/]levitra 5mg uk[/url] [url=http://ivermectinxp.com/]covid ivermectin[/url] [url=http://molnupiravir.doctor/]molnupiravir covid merck[/url]

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *