Bridget Maasland vindt dat glimworm Televizier moet winnen


Ja, je leest het goed, Bridget vindt dat we massaal op die glimworm van een Robbert Rodenburg moeten stemmen. Dat deelde ze dit weekend in haar Instastory. Nou ik weet niet wat mevrouw allemaal rookt in d’r vrije tijd, maar dat je die glibberige Expeditie Robinson-nicht als potentieel winnaar of überháúpt als talent kan zien gaat echt volledig aan me voorbij.

Met haar nasale stemgeluid noemt ze glimwormpie een “ontzettend goede presentator” die zich kwetsbaar durft op te stellen en “oprecht” is. Hij is oprecht goed in interviewvragen voor zichzelf bedenken en views innen over het leed van anderen. En daar blijft het bij. Ik stem nog liever op het Eurovisie.

19 reacties op “Bridget Maasland vindt dat glimworm Televizier moet winnen

 1. Hannie Smegma zegt:

  Opvallend en lachwekkend hoe de hele soap rond Hazes jr en die diklip hier keihard wordt genegeerd. Ook Bridget had nog wel wat te melden over koekoeksjong Hazes, maar dat zal je hier niet lezen. Over vriendjes en relaties mag niets worden gezegd. Lijkt wel SBS Shownieuws.

  2
  1
  • Robbie zegt:

   Haha ik vind het eigenlijk wel fijn dat er niet constant over die hele Hazeskliek gelult word. Je word er overal mee doodgegooid, dus om dan ook hiero nog constant 13 berichten te moeten lezen over Hazes…….

   0
   0
 2. Bert van de Meer zegt:

  Jan dit zei ze vrijdagavond al en dan kom je er op zondag nog mee Jan. Ben een beetje teleurgesteld in jou… Maar, laten we hopen dat iemand wint die we vol haten. Want, dan staat hij er voor Joker en voor lul. En is hij/zij de runner-up. Want, de echte winnaar is RoddelPRAAT!! STEM volgend jaar gewoon op Jan’s reviews daar discrimineert Jan niemand

  1
  1
 3. Donald Trump zegt:

  Ik hoop dat Glimworpie wint. Dit winnen, nadat de grootste kanshebber op onrechtmatige wijze uitgesloten is, is bijzonder pijnlijk. En dat gun ik hem van harte.

  0
  0
 4. voetbal expert zegt:

  Waarom zou een loser die niks kan een prijs moeten winnen? Die glimworm is net zo’n loser als de boeren van PSV. Met 0-4 verliezen in eigen huis, wat een sukkels. Leve Feijenoord!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.