Bridget Maasland wil ook #metoo aandacht


Dat zag je in de vorige #metoo hoos ook. Eerst kwamen er hele nare verhalen naar boven van misbruik, aanranding en verkrachting. Daarna werden ze steeds lichter. En vervolgens kwamen de mensen die graag ook even meededen voor een portie aandacht. Wie anders dan Bridget Maasland hoort bij die laatste categorie.

Want wat hieronder beschreven wordt is niet leuk, maar kom op. Het gaat nu over misbruik van een minderjarige bij Marco B. Het gaat nu om verkrachting bij Ali B. Het gaat niet over een leraar die spierballen rolt en fysiek dichtbij komt in de jaren ’80. Dit is gewoon aandachtsvragerij.

Ik zal je nog eens wat vertellen. Jan had in die jaren ’80 een leraar die hem mishandelde. Slaan, knijpen, vingers omdraaien, noem het maar op. Toen zijn moeder daar iets van zei werd ze door het hoofd van de school verteld dat het aan Jan zelf lag. Hij zou de leraar hebben uitgedaagd met zijn gedrag. Jantje van school gehaald. En moet hij nu ook even gaan piepen? “Hallo! Ik heb ook wat meegemaakt hoor.” Stel je niet zo verschrikkelijk aan.

32 reacties op “Bridget Maasland wil ook #metoo aandacht

  • Chef van de Hema worstenfabriek zegt:

   Bedankt voor de mededeling Neukegnot/PiemelBoy. Doen we helemaal niks mee, nou vooruit je mag een keer gratis hangen in het trapgat van de postbode.

   11
   2
   • PiemelBoy zegt:

    Chef van de Hema worstenfabriek = Steven(niet zijn echte naam)
    grote bek vanachter zijn computer, in real life een werkloos kneusje dat heel de dag achter Roddelpraat zit.
    Ga eens werken, niksnut.

    6
    7
    • Chef van de Hema worstenfabriek zegt:

     Ben druk aan de gang in de worstenfabriek, Wat ben jij aan het doen? Ik gok dat je anus nu gepenetreerd word door een geit. Vraag onze Ip adressen maar op, dan zal je zien dat we verschillende personen zijn.

     5
     1
  • PiemelBoy zegt:

   Steven(zo heet je niet echt, wel je nickanme) je bent hier ook actief onder de namen Anja, Dave R, trollenspotter, depressieve postbode, Suzanne, trololoo, , etc. Je gaf altijd aan dat je het lekker vond die grote pik van je pa in je hol. Zelf ben je nogal klein geschapen he.

   5
   8
   • Chef van de Hema worstenfabriek zegt:

    Ik en Steven zijn totaal verschillende personen, Maar dat zal je niet begrijpen met je kleine rifapen brein. Wel vinden we allebei dat je moet hangen in het trapgat van de postbode.

    4
    2
    • PiemelBoy zegt:

     Nee, kneus jij bent het. De grootste loser van Roddelpraat die alleen maar achter zijn computertje zit je eigen frustraties en ellende op andere probeert te projecteren maar je slaat de plank volledig mis iedereen weet dat jij het bent stuk gedrocht. bah bah bah moet echt kotsen ik spuug op jou smerige lelijke draak.

     3
     6
    • Jan en Dennis Fan. zegt:

     Rifapenbrein 😂🤣😄

     Formaat apenootje.

     Hee piemelboo.
     Waarom steek jij zo geobsedeerd in elkaar?

     Die Steven is in geen twee weken gespot hier en je zit er elke dag honderd keer over te janken?

     De hele dag.
     Elk uur.
     Onder allerlei Versch naampjes.

     En altijd poep, anus of kontseks.
     Jij spoort niet gast.

     Ga fijn even shoppen bij Rumag.
     Die hebben van alles voor in je kont.
     En die die gillende pismicht Fawry maar de groetjes.

     Uit de echte fanbase…

     5
     0
   • Ramon zegt:

    Zo jammer dat sommige mensen hier in de commentaren niet normaal volwassen abn kunnen praten.Daar zit toch niemand op te wachten op deze kleuterschool.Stuur die Alex wel een keertje langs,

    0
    0
 1. Sjoeke zegt:

  Bridget was al heel jong erg seksueel actief en hield het niet bij een vriendje. Ook gevolgen van moeilijke of traumatische jeugd zeker?
  Wel fijn dat je aan alle bezopen gedrag een reden kan geven en daarna weer lekker op de oude voet kan verder gaan want je hebt een excuus

  8
  1
  • PiemelBoy zegt:

   Jij hebt zelf een traumatische jeugd gehad kneusje achter de namen Sjoeke, Steven, etc.
   Je probeert je eigen ellende op andere te projecteren hier op Roddelpraat lekker veilig en anoniem vanachter je computer. straks krijg je weer een pik in je reet van je pa, grote lelijke draak. Stuk gedrocht een vriendin ga je niet krijgen daar ben je te lelijk voor. smerig stuk gedrocht.

   2
   5
  • Lizzy zegt:

   Ja schat dat kan zeker het gevolg zijn van een traumatische gebeurtenis. Misschien een keer een bezoekje psycholoog? Kan die je uitleggen hoe gebeurtenissen invloed hebben op de levensloop. Oh en misschien kan je dan zelf ook werken aan je zelfvertrouwen zodat je niet zo gepikeerd raakt van mooie vrouwen die jij niet kan krijgen <3

   3
   0
   • Suzanne zegt:

    De piemelboy is meer van de herenliefde maar zijn Marokkaanse achtergrond weerhoudt hem ervan uit de kast te komen dus hij etaleert zichzelf anoniem op Roddelpraat.
    Veel werk voor een psycholoog.
    En ik denk ook een haartransplantatie en zijn geslachtsdeel is mismaakt of misvormd dus plastische chirurgie zit er ook aan te komen. Mocht hij niet meer te redden zijn dan is vaginareconstructie zelfs nog een optie, dan hoeft hij geen anale seks meer na te jagen en hij kan als vuilbekkend viswijf op de markt gaan staan. Heeft ie ook geen uitkering meer nodig. De povere ziel.

    1
    0
 2. taaldocent zegt:

  ‘Nog steeds kan ik slecht tegen onrechtvaardigheid.’ Waarom hoor ik nou nooit mensen zeggen: ‘onrechtvaardigheid kan me niet zoveel schelen’ of ‘ik ben eigenlijk totaal geen beelddenker’?

  Al dat pretentieuze geneuzel ook altijd.

  2
  1
 3. René Fr.ger✌️ zegt:

  Bridget kan je rustig mee op stap nemen. Laat boeren en scheten als een bouwvakker, zuipt en snuift René Froger onder tafel, hangt in palen alsof het haar beroep is en aan het eind van de nacht gaat de slip op de knieën en mag iedereen er overheen die zin heeft.

  8
  0
 4. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Dit is het hele probleem van de machtspositie die wij nu voor de vrouwen hebben gecreëerd. De vrouwen die hier echt mee te maken hebben gehad, lijden onder dit soort aandachtszieke wijven die opeens ook bedenken seksueel te zijn misbruikt. Misselijkmakende figuren die er een graantje van mee proberen te pikken!

  3
  1
 5. Pattys_gebruikte_Tampon zegt:

  Ze heet tenminste wel een romantische fantasie op om te kicken, op valentijn. Misschien wilt doorgesnoven lil kleine ook nog een ritje op dr maken

  0
  0
 6. Uitgesproken zegt:

  Iedereen maakt fouten, ik ook, en Jan Roos is volgens mij een mooi mens.

  Dat anderen niet kunnen hebben dat hij dingen benoemt zoals ze zijn is hun probleem.

  Te lang worden dingen niet besproken in het incestueuze Hillywood.

  Wij zijn je dankbaar Jan! (en de rest van RP)

  1
  0
 7. Émilien zegt:

  I can say that the supercar market is now more crowded than ever. All brands are quite beautiful and luxurious. But no one succeeds in outdoing the legendary Italian. Therefore, it is definitely worth renting a Ferrari in Dubai https://renty.ae/brands/ferrari and doing it on the Evolve website, because this is the best service in this city, where you can find the newest and most well-maintained cars of any class.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.