Britt Dekker ook aan de Pammetjes

britt-dekker

Wij zijn fan van Britt Dekker en Britt Dekker is fan van ons. Een van de weinige mensen in Hilversum die nog zegt wat ze wil zeggen zonder angst of deugweegschaaltje. En dat is op het Mediapark uniek. Jammer dat ze niet tussen ons in durft te zitten, maar ook begrijpelijk want John de Mol brengt zo dat paard naar de slager.

Nu laat de Purmerender poes weten dat ze avondjes Oxazepam houdt, waar ze lekker op de medicatie ligt te chillen. Ze besteld die troep op het darkweb omdat haar dokter ze niet meer wil voorschrijven. Kan je wat doorspelen aan onze Dennieboy? Die is er namelijk ook gek op.

31 reacties op “Britt Dekker ook aan de Pammetjes

 1. Steven zegt:

  Beetje domme actie van Britt.
  Natuurlijk kan ze zich daar enorm op verheugen. Het is fokking verslavend spul. Ik zie net dat je er zo’n 16 uur arbeidsongeschikt van wordt wegens sufheid, slappe spieren en gebrek aan coördinatie.

  Klinkt als ’n goed plan om aan de oxazepam te gaan. Not.

  12
  6
 2. Dozey zegt:

  Ik snuif al meer als 12 jaar een zelfgemaakte mixje van fijngestampte codeïne tabletjes, diazepammetje en oxezapam in de verhouding 2:3:2. en dit is mijn eigen recept.
  Verder afgezien van de psychoses en dat ik soms dagenlang lig te slapen voel ik er verder niks van terwijl ik het al meer dan 12 jaar snuif.

  4
  2
 3. cor zegt:

  Blijkt maar weer dat dit neppe kindvrouwtje echt zo kkdom is als een aap met korsakov.
  Iemand die zijn/haar verslaving aan verdovende middelen aan het glamouriseren is moet gecanceld wordend! Per direct! Opzouten met dat wijf.

  Heb die grote gok altijd al ongeloofwaardig gevonden met haar zogenaamd onschuldige act.
  Kijk d’ r zitten dan, je kan nog net niet haar schaamlippen zien.

  3
  2
  • Chantal zegt:

   Oxazepammetjes 🤣🤣 wauw meid doe eens ruig . Heb hier 60 stuks liggen en ik heb ze op herhaal recept . Stuur me een berichtje heb wel een paar voor je over . Over 2 weken moet ik toch weer nieuwe bestellen . En wil je echt chillen heb ik ook nog wel wat Oramorph of een Midazolammetje voor je liggen .

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.