Britt Dekker sloopt Expeditie Robinson

britt-dekker

Of eigenlijk niet. Ze maakt het programma opeens heel interessant. Want Brittje heeft een smeuïg verhaal verteld wat er achter de schermen is gebeurd op het eiland. Een deelneemster zou een cameraman hebben bevredigd voor wat eten. En dan is het natuurlijk wel weer leuk om naar te kijken. Want welke eilandbewoner laat zich lichamelijk uitwonen voor een hap voer?

Dat komen we niet te weten, want het paardenmeisje zegt niet wie. “Bij Expeditie Robinson had je dus een kandidaat, die ken ik goed. Die moest dus een cameraman pijpen en dan kreeg ze een Mars.” Dan moet je toch godnondeju erg honger hebben. Een fakking Mars voor een blowjob. Dat is niet best. Enfin, binnenkort cursus cameraman volgen.

25 reacties op “Britt Dekker sloopt Expeditie Robinson

 1. Paul Grijpstra zegt:

  Ik heb me wel eens laten pijpen voor 4 euro wisselgeld.
  Daarna wilde ze nog een keer, en nog een keer, en nog een keer. Dat was vijftien jaar terug. Nu zit ze hier naast me op de bank, twee keer zo dik als toen. Nooit geweten dat sperma zoveel calorieën bevat maar ze smult er nog steeds van. Ik heb geen spijt.

  84
  4
 2. Brunilda Koch zegt:

  Als we nou een beetje vaker over seks praten dan raakt het uit de taboesfeer en is het ook niet gelijk vies of spannend of ondeugend meer.
  Jullie doen hier alsof fellatio verboden is nota bene, terwijl haast iedereen een paar keer per week de liefde bedrijft met z’n partner of iemand anders. (Afgezien dan van die zielige rukkertjes die op hun zolderkamer zitten te reageren op Roddelpraat en een handvol mohammedanen die écht geloven dat je als maagd het huwelijk in moet gaan)

  18
  21
  • Feitenkenner zegt:

   Haast iedereen een paar keer per week de liefde bedrijft…..?????

   Uit onderzoek is naar voren gekomen dat mensen in een relatie gemiddeld 2 keer in de maand seks hebben…..dus de meeste mensen bedrijven niet de liefde een paar keer per week.

   2
   1
  • Ben Zuypenstein zegt:

   Allemaal in de rij!!!
   Wie van een natte doos houdt moet even wachten tot ik haar heb vol gebläft met mijn wärme kwärk.
   En de perverse viespeuken die dan nog de cünïnglïngüs willen alvørens tot de daad over te gaan helemaal ächter aansluiten 😂🤣

   13
   2
 3. Hans Worst zegt:

  Zelfspot. Flapuit. En geen junk. Vraag me af waarom ze haar nog niet hebben gecanceld in Hilversum. Schat ze weet nog iets dat ze wel stil houdt.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.