Broccoli-man gaat op wereldtournee


Oh nee, toch niet. Jeangu Macrooy zette ons mooi voor l*l met zijn rare liedje. Maar die jongen kan het natuurlijk ook niet helpen dat hij het product is van de hunkering naar diversiteit. Met zijn nul punten van het Europese volk gaat hij toch lekker “on tour’ met zijn Birth of a new age gebeuren.

Hij bezoekt maar liefst zes steden met zijn band. Ik hoop dat ie een hele grote familie heeft, dan staan er tenminste nog een paar mensen in het publiek.

Broccoli

13 reacties op “Broccoli-man gaat op wereldtournee

  • Allochtoon zegt:

   3 × niks dese blaaskaak
   Europa 0 points
   Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

   Hei maakt in Nederland kans op een loopbaan in de muziek. Mede mogelijk gemaakt door woke witte nederlanders aangevoerd door ene cornald

   0
   0
 1. Wieisdemol zegt:

  Man… man… man, wat een afgang. Gelukkig werden er geen punten voor de presentatie gegeven.

  Mijn dikke broer had meer plezier. Dikke Nik is inmiddels een grote inspiratie in het saaie leven leven van onze plaatwerker. Ons broertje die nooit aandacht kreeg ligt alvast in de bleek volgende week worden de tattoos gezet en de spleet is besteld. Dikke Truus van de buren heeft de positie galajurken toch maar weer uit de zak van Max gehaald en en die staan inmiddels klaar in de gang. En nu maar hopen dat we volgend jaar weer eens winnen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *