Broederliefde heeft boos broertje


En als ie boos is gaat ie rammen. Zo blijkt uit berichten van onze meid Yvonne Coldeweijer. Hij werd gevraagd om om te lopen en dat doen je natuurlijk niet bij zo’n wereldartiest als dinges van Broederliefde. Enfin, twee man gewond, waarvan eentje in ziekenhuis.

Aangezien hij zich alleen maar schuldig heeft gemaakt aan zware mishandeling is hij natuurlijk alweer heengezonden door de politie. Misschien kan Mella een leuk duetje met Glenda gaan zingen, genaamd ‘Had ik maar tot 10 geteld’.

36 reacties op “Broederliefde heeft boos broertje

 1. Pieter zegt:

  Melvin kan toch opteren voor chemische castratie om onvoorwaardelijke gevangenisstraf af te kopen? Minder van dit soort losgeslagen randdebieltjes zou geen kwaad kunnen. Bijzonder ook dat zijn matties niet ingegrepen hebben… Dat maakt ze haast medeplichtig.

  30
  1
  • Directeurtje Paul zegt:

   Dat waren drie kûthagenezen van SFB die werden eind december 2016 in Paramaribo opgepakt en zaten een tijdje vast in de Surinaamse lik. Daar werd hun voorarrest ook nog eens met een maand verlengd dus ze hadden hun terugvlucht goed gemist zeg maar.
   Oja, dat was allemaal wegens gore gangbangseks met een 15-jarig meisje.
   Dus.

   22
   2
  • Claus Pastryhaus zegt:

   Voor zoiets onbenulligs als ‘wilt u niet tussen de apparatuur doorlopen’ ongeacht hoeveel jaar gevangenisstraf die knuppel krijgt opgelegd, bij dit soort lieden die dit soort aagressie bezitten moet ook standaard het Nederlanderschap worden ingetrokken.

   Dit zijn geen Nederlanders ook al zijn ze officieel ‘staatsburger’, dit zijn hele enge en gevaarlijke mannetjes die ons land en alles waar ons land voor staat, saamhorigheid, gezelligheid, kaasfondue, democratie, secularisme, gezellige festivals organiseren, geen discriminatie (!!!)- haten. Het zijn gewoon zelfzuchtige haters.

   Net als al die rifapen die we nu allemaal weer zien gluren op het strand en de boulevard en die steeds op zoek zijn naar een confrontatie. Al die lieden horen niet in Nederland thuis, ze voegen niks toe en maken alleen maar kapot.

   Zoals het nu gaat zouden niet mogen rondbanjeren in onze samenleving. Er is maar één oplossing en dat is de Grote Oplossing: je moet ze denaturaliseren en ze met een grote boog eruit trappen.
   Dat is het enige dat helpt.

   19
   2
 2. Pedro Vazquez zegt:

  Ik vinde nie normaal.
  Heb die twee mannen neergemept die juist voor hem licht en geluid regelden?? Ik denke dan, wat gaat in je hoofd om dan??
  Die man is gek. Moete in de gevangenis maar niet op straat vrij rondlopen. Is een gevaarlijke gek.

  29
  1
    • Staat de koffie al klaar, Bradley? zegt:

     Deze persoon in kwestie is de geestelijk zwakbegaafde Bradley van Dijk uit Kortenhoef.

     Bradley de Zwakbegaafde is al jaren bezig om exposure te krijgen door middel van verschillende YouTube accounts en ook tiktok.

     Hij is bereid om over lijken te gaan maar hij is niet in staat om voor zichzelf te zorgen. Daarvoor is hij te zwakbegaafd. Een zielig geval.

     Deze jongen leeft in een begeleid woonproject voor zwakbegaafden en leeft in zijn eigen leugens.

     Hij heeft geen vriendin of vrouw. Zijn pens is zo dik dat hij zijn eigen potlood alleen nog met behulp van een spiegel kan zien. En zijn medicatie is erop gericht de incontinentie tot een minimum te beperken en psychoses en waandenkbeelden tegen te gaan.

     Bradley heeft geen benul van de buitenwereld en zit bijna de hele dag achter een computer op roddelpraat te reageren. De rest van de tijd probeert hij kinderen te lokken en geld van ze af te troggelen.

     Zoek maar op Google naar de trefwoorden: braddie, bradge, fok forum, autoweek en flitsservice. Er zijn genoeg topics hoe hij de boel belazerd. Het is bedroevend.

     Zowel fysiek als mentaal heeft hij problemen om met onze maatschappij mee te gaan. Die jongen heeft te weinig aandacht en manieren vanuit thuis meegekregen gezien zijn doen en de uitspraken die door hem zijn gedaan. Er zijn verschillende accounts op YouTube die toelichten hoe deze jongen in elkaar steekt.

     Hij is momenteel weer bezig om kleine kinderen op te lichten door middel van een kleine donatie te vragen voor videoboodschappen die hij niet levert.

     Gelukkig weten we waar Bradley van Dijk woont. Als Bradley van Dijk zo doorgaat kan hij visite verwachten.
     En de visite komt onverwachts. Zonder aankondiging

     8
     1
     • J.F.van Heumenhofer zegt:

      Als je nog eens met de strontemmer schudt dan komt ie waarschijnlijk wel weer even buurten.

      En anders zoeken we hem op.
      Er staat genoeg geschreven over Bradley van Dijk

      4
      0
 3. Skeeter zegt:

  Wat een vieze gore aap. Kan helemaal niks behalve een bwetje debiel “rappen” wat een ontiegelijke mongool en gedegenereerde gorilla uit de urban jungle. Bah!

  16
  3
  • Osamab zegt:

   CANCELLEN die zwakbegaafde agressieve kutrapper!
   Dan kan hij straks op een scootertje met wikkeltjes drugs gaan leuren op straat.

   4
   0
 4. Rickrolling zegt:

  Ik ben een zielige jaloerse gestoorde kut die geen leven heeft. De hele dag zit ik als een GGZ persoon deze site te refreshen en probeer ik mensen te framen.

  Daanaast ben ik een racist en wil ik stiekem deaud.

  0
  8
 5. Plotseling zegt:

  Vond ze persoonlijk allemaal straat kneuzen heb je ze gezien bij Victor Mitz wat een debiele die zijn ook klaar broederliefde is kapot eet er geen hap minder om werk personeel slopen…Je moeder!!

  0
  0
 6. Andy zegt:

  Die gozer ziet zo zwart als roet oprotten naar je bananen land jongen we hebben je hier niet nodig ga daar maar uitvreten met je maatjes katoenplukker

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.