Rectificatie! Broer (=vader) Kim Kötter bedreigt Dennis


Nou nou, pittig hoor. Probeert eerst Van der Valk onze Tukse vriend een oor aan te naaien, gaat nu de VADER van kötje Kötter (de vrouw van die natte gehaktbal Jaapje Reeseköt) te keer. Hij hoopt dat Dennis het lid op de neus krijgt naar aanleiding van Van der Valk-gate. En noemt hem ook nog droeftoeter. Boze tongen beweren dat deze Robert zelf vaak het lid op de kin krijgt in het frikandellenbos, maar dat hebben we ook maar van horen zeggen.

Robert gaat verder met reageren en zegt dat Dennis mag hopen dat ie hem nooit tegenkomt. Nu is ome Jan een rustige oude man, maar als je de zoon, die hij nooit gewild heeft, gaat bedreigen wordt die ouwe giftig. Loop mij maar eens tegen het lijf, schreeuwt hij. Ik heb toch al een strafblad, roept hij.

15 reacties op “Rectificatie! Broer (=vader) Kim Kötter bedreigt Dennis

 1. Robbie zegt:

  Och god weer eentje. Als als als pffff man mail dan gewoon vieze oplichter met je kutschilderbedrijf en nepreviews+foto’s. Wat is dat toch met die blaffende hondjes??? Jan is gewoon te mailen Dennis is gewoon te mailen, nee gaan ze stoer doen en maar dreigen. Rot aub op domme wokie

  33
  1
 2. Willem III zegt:

  Dan heeft oude man Robert Kötter toch echt een groot probleem!
  Aangezien wij als een achter onze Dennis staan.
  Niemand komt aan onze spektietjes…. uuh Dennis 🙂

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *