Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar


Het is werkelijk niet te geloven. Het Veenlijk deelt weer eens goedkope meuk van het Kruidvat uit. Dit keer een soort bloembollenvaasjes dat op handgranaten lijken. Het leek Patty Patty Patty leuk om bij andere stukken perkament langs te gaan. Ze koos voor Mary Borsato, die eruit ziet als Lolo Ferrari als ze die nu opgraven en de moeder van Geer. Maar die ziet er beter uit dan deze twee opgekalefaterde ouwe konijnen.

En maar doen alsof ze jong zijn. Manmanman

9 reacties op “Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar

 1. Hedwig zegt:

  Wie vind dit de “twee leukste” showbizmammas?
  Patty de Heks is al jaren met afstand het domste en meest irritante schepsel dat met ‘r kop op de buis moet, en mamma is ze tegen wil en dank.

  Haar dochter heeft niet voor niets decennialang ieder contact met deze narcistische drollenlegger vermeden. Of wel soms?

  Blijft over Mary.
  Die stond klaar voor haar lieve zoon Marco toen zijn huwelijk in een dipje zat, en dankzij het stabiele thuisfront heeft Marco zich kunnen herpakken en is weer gelukkig samen met z’n liefste Leontine.

  Da’s één mams.

  14
  0
  • Gasklep zegt:

   Hahaha, de lading van de Ever Given uit het Suezkanaal is dan eindelijk na zoveel maanden vrijgegeven en Patsy de Patsy heeft dus wat Chinese kwartjesmeuk te promoten.

   Leuk om vast in huis te hebben of zeau?? Een bollenglaasje voor als er in April weer hyacintenbollen in de winkel liggen. Wat een troep weer.
   (Had dan ff gewacht. Maar ja…)

   7
   0
 2. Thecla van de Vaart zegt:

  Hallo researchers en journalisten van RP…
  Snappen dat je snel een stukje wil posten om comments te verzamelen doe ik maar maak eerst even je huiswerk goed.

  Het zijn geen glaasjes voor bloembollen die de vege heks van de kotsrubriek shownieuws probeert te verkopen, het zijn wel in vet (kaarsvet of varkensvet) gedompelde Amaryllis-bollen waar een bloemetje uit groeit.

  Deze chinese amaryllisbollen met een laagje varkensvet en kerstglitters erop gaan bij de kruidvat als 3 voor een tientje. Bloeien doen ze als het goed is vanzelf.
  Als de vetkorst eromheen beschadigd is dan verdorren ze en gebeurt er helemaal niks.

  Bij echte winkels krijg je er ééntje voor tien of twaalf euro en daar komen gegarandeerde grotere en mooiere en vooral veel meer bloemen uit die bovendien lekkerder ruiken.
  Én bij de echte winkels worden de Amaryllis verkocht met
  bloeigarantie. Want zeg nou zelf, zou je van die verdroogde verdorde patty brard een bloemetje kopen? Die zijn immers in de knop al gedoemd te sterven.

  11
  0
  • Suzanne zegt:

   Die dingen van ’t Kruidvat zijn elk jaar na een dag al uitverkocht. Handelaren kopen de hele partij uit de winkel om ze te verkopen op de kerstbraderieen.
   Voor twee keer de prijs 💲💲💲

   6
   0
 3. Merel W. zegt:

  Mary Borsato is wel een hele lieve oma.

  Bijzonder dat die het goed vind om met Brard op de foto te gaan.
  Dat moet toch bijzonder slecht voor je imago zijn?

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *