Camera PowNed afgepakt (beelden)


Een camera van k*tomroep PowNed is in het pittoreske Duindorp afgepakt van de crew die daar een filmpje kwam opnemen. Niet dat het veel uitmaakt of ze iets filmen of niet, er kijkt toch geen hond naar die troep. Maar iemand vond het zo onprettig dat ze daar waren dat ie de camera snel jatte. In mijn tijd lag de beste man in een dubbele Nelson op de grond, maar tegenwoordig werken daar alleen nog maar zacht gekookte eieren.

De jongeman die het toestel ontvreemde doet waarschijnlijk een opleiding voor oncoloog daar hij meerdere keren de term kanker laat vallen. Ook is te horen dat hij een interesse heeft in vrouwtjes honden, dus waarschijnlijk een dierenliefhebber. Nu gunnen wij PowNed en Dominique Weesie (walgelijke man) al het slechts in de wereld, alleen stelen en verslaggevers het werk onmogelijk maken niet. Dus laat die stumperds volgende keer maar gewoon hun sneue werk doen.

23 reacties op “Camera PowNed afgepakt (beelden)

 1. Bert van de Spring zegt:

  Wat dachten zij bij omroep PowNews?

  “We gaan naar Duindorp met een tv-camera nadat er overal in het land rellen waren?”
  Goed plan.
  En nu er een vuurwerkverbod is afgekondigd in de aanloop naar Oud-jaar:
  “We gaan kijken of we een goed diepteinterview kunnen maken van de teleurgestelde jonge mensen in de straat in Duindorp?”

  Is dat niet een beetje naïef en dus eigenschuld als je dan je camera kwijtraakt aan een paar doorgesnoven onverlaten?

  Ik zie dat meer als apies kijken.
  Ramptoerisme in de hoop een paar Mongeaulen voor de camera te lokken die domme dingen zeggen waar straks heel Nederland weer smalijk om kan lachen.

  Need I say more?

  33
  3
  • Kweetniet zegt:

   Burgerarrest op een dief? Als je de full Nelson niet overdrijft. Wel aannemelijk risico dat er een heel stel snotapen uit het riool komt kruipen om hun medekeutel trachten te ontzetten. Of dat een kutrelortage voor een kutomroep waard is om een walgelijke man ze plezieren van ons geld? Beter richten op grote vissen. Hier is geen eer te behalen.

   0
   0
 2. Motje zegt:

  Die Powned camera mogen ze houden.
  Ik heb liever dat ze de Powned zendlicentie afnemen.
  Was getekend Mo van Mohammed.
  Overigens kaaskoppen. Mohammed spreek je uit als Moccchhhammed niet Mo ha met.
  Tis maar dat jullie het weten.

  3
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.