Carlo Boszhard doet ook aangifte tegen Roddelpraat


En Jan Roos in het bijzonder. Mc Radboudje draait overuren. Maar laten we wel wezen. Wij hebben bij Roddelpraat verteld wie die RTL presentator zou zijn die zijn handen niet thuis kan houden. Dat verhaal stond in de Story een paar weken terug. Dus allemaal leuk en aardig, maar om daar aangifte tegen te doen is niet zo heel erg haalbaar.

We wachten geduldig af, maar…

Punt1) We vertellen over wie Story een stukje heeft geschreven. Daar overtreed je geen wet mee.

Punt2) We vertellen wat bronnen ons hebben verteld. Daar overtreed je geen wet mee.

Punt3) De Pavlov-reactie om naar de politie te rennen kennen we nou wel.

37 reacties op “Carlo Boszhard doet ook aangifte tegen Roddelpraat

 1. rollins zegt:

  Begint een beetje de tendens te worden. D-garnituur in de nadagen van hun horizontaal geprogrammeerd bestaan die hun zucht naar aandacht niet meer kunnen voeden gaan juice channels aanklagen, want die zijn wel succesvol. En zo blijven ze op een Patricia Paayeske wijze nog in het nieuws. Aandacht is aandacht. Weten ook zij. Maar goed, Carlo Bosdinges is zijn vergankelijkheid ook rap aan het omarmen. Tegen de tijd dat de rechtszaak dient, zit hij kwijlend te vegeteren achter de geraniums in een rolstoel.

  56
  2
 2. Charlotte H. zegt:

  Mijn man heeft in de productie gezeten bij Life & Cooking. Ook over Irene Moors heeft hij genoeg verhalen, en ik merk aan zijn reactie dat Irene een enorm arrogant gif-wijf was/is, dus die (s)Irene zullen jullie vast over je heen krijgen.

  37
  5
 3. Volkstribunaal zegt:

  Carlo Bosknaap klaagt Roddelpraat aan omdat zijn misdragingen geheim moesten blijven.
  In plaats dat hij dan keihard verklaart dat het een leugen is gaat ie zitten janken

  36
  0
 4. Charlotte H. zegt:

  In de tussentijd heeft Carlo zijn plannetje al klaar staan om deze beschuldigingen tactisch onderuit te halen. (s)Irene (s)Moors wordt uiteraard van stal gehaald. RTL wil natuurlijk haar favoriete presentator niet kwijt dus die zullen ook aan zet komen, Chantal Jansen staat al in de startblokken enz enz enz (en ze wisten er allemaal van natuurlijk) Dit wordt een pittige strijd heren.
  May the Force of Narnia be with you!

  19
  2
 5. Sjoeke zegt:

  Jan, je overziet het niet meer scherp en overspeelt je hand. Grootheidswaanzin heet zoiets. Goed dat je in jezelf gelooft, maar je gaat teveel geloven in je eigen waarheden. De uitspraak van de rechter zal pijnlijk zijn in deze.

  1
  39
  • wikken en wegen zegt:

   denk dat u niet goed luisterd, de kracht is juist om het niet als waarheid te brengen maar duidelijk de nuance te vermelden door te zeggen dat het inhaakt op het verhaal van de story, hij bouwt zelfs een extra zekerheidje in door te stellen dat hij “het van een bron heeft gehoord”. zolang hij niet zegt zeker te weten dat het is gebeurt is er niets aan de hand.

   2
   0
   • Sjoeke zegt:

    Dat kan Jantje mooi inpakken en niemand hoeft het te geloven, maar ik voorspel dat de rechter in deze zaak daar niet in mee gaat en smaad en laster bewezen acht.
    Ben groot fan van Jan, maar zeg gewoon de uitkomst van de rechtzaak in deze of er moet duidelijker bewijs komen. Weet niet of Radboudje zo een grote geldwolf is, maar zou me niks verbazen als hij deze zaak niet aanneemt. Jan kan ook op beeld gaan melden wat hier mensen over iemand beweren. Zou ook een leuke uitzending worden, maar veel kansloze rechtszaken opleveren.

    0
    5
  • Ano zegt:

   Ooit een keer
   in de zaal gezeten bij Telekids. Als klein meisje. Maar nu dit ter horen ben gekomen. Denk ik ineens anders over een ding, wat Carlo toen perse wilde, en dat was met de jongens in de kleedkamer willen zijn. Toen als 7 jarige natuurlijk geen vragen erbij. Maar nu denk ik tja .

   11
   2
 6. Robbie zegt:

  Nou ik wens hem succes ermee. Nogmaals die geruchten of roddels noem het wat je wil gaan echt al een hele tijd rond, is zelfs oud nieuws. Of leeft Carlo onder een steen en doet die nu net of die daar nooit iets van heeft meegekregen??? Ik geloof trouwens zelfs dat er hier ook mensen waren die meteen riepen Carlo……..

  4
  0
 7. Frits B. zegt:

  Er is voor Boszhard geen andere optie. Verstandig is het niet. De beerput gaat open. We zijn wel af van dat infantiele gedrag en dat is alleen maar goed voor de kwaliteit van het tv aanbod.

  4
  0
 8. M. Hazema zegt:

  RTL heeft niet zelf eens een integriteits-functionaris om misstanden bij te melden.
  Toch raar voor een bedrijf met bijna 750 werknemers in vaste dienst?
  Voor het klagen over ongewenste imiditeiten door Carlo Boszhart moeten de slachtoffers eerst naar Rotterdam. Daar zit de fa.Bezemer-Schubad in een kantoortje.
  En als je daar toch bent dan kan je gelijk je ontslagbrief tekenen immers, Carlootje B en Petertje vdV spelen voor hetzelfde team, die haal je niet zomaar onderuit als slachtoffer van aanrading of verkrachting door deze gevoelloze predator.

  Ik wens de slachtoffers heel veel sterkte en voor hen hoop ik op een snelle en faire juridische procedure en een hele grote financiële genoegdoening

  8
  0
  • De enige echte zegt:

   Er was wel degelijk sprake van grensoverschrijdend gedrag zo’n twee jaar geleden bij een vlogger. Ik heb vanochtend de vlog nog eens bekeken. Hij heeft de vlog inmiddels op privé gezet. 🤔

   0
   0
  • Siem Boonebakker zegt:

   Exit Carlo Boszhart.
   Omdat alle irritante figuren plaats moeten maken. Weg ermee.

   Wat was er met Paul de Leeuw?
   Die heeft toch ook heel veel op z’n kerfstok waar een beerput mee te vullen is.

   Paul de Leeuw kan ook door naar het Tribunaal

   6
   2
 9. De bevrijdende rechter zegt:

  Ik ben bereid snelrecht toe te passen om snel uit dit debacle te komen. Ik zal partijen oproepen om op het dak van een torenflat te komen. Inclusief broodjes en soep voor Roos en Boszhard. Daarna aan de leugendetector. Volgens het geïntroduceerde snelrecht zal daarna Roos of Boszhard van het dak geflikkerd worden. Of beiden, dat mag ook.

  0
  3
 10. Pascallie zegt:

  Denk persoonlijk dat het een kwestie van tijd is dat de eerste meldingen bij de politie worden gedaan, en dan ziet de rechter het maatschappelijke belang heus wel. Nu wordt het zo in de media gebracht dat de juice kanalen de grens opzoeken en te ver gaan maar het zijn juist de BN-ers die decennia lang veel te ver zijn gegaan en, zoals Jan al zei, denken overal maar mee weg te komen. Maar die tijd is inmiddels écht voorbij. Sowieso weegt de journalistiek (voor zover Roddelpraat dat natuurlijk is) zwaarder dan het gekrenkte Ego van Carlo. Dit soort nieuws, hoe goor en onethisch ook, moet bespreekbaar blijven. Hij maakt het slechts bespreekbaar en zegt wat hij heeft gehoord en hoe dus niet dat Carlo een pedofiel is er waren zelfs geen enkele aantijgingen. Daarbij is een BN-er geen normale burger meer maar een eigen merk en heeft een Carlo dus niet dezelfde grondrechten als jij en ik qua privacy en publicatie in de media want bekendheid is een keuze en brengt naast veel geld en invloed daarom ook grote verantwoordelijkheden met zich mee. Als dan grensoverschrijdend gedrag wordt vermoed, mag Roddelpraat dat natuurlijk aan de kaak stellen. Er liggen trouwens ook bij Yvonne al talloze verhalen in haar DM’s, zegt ze. Daarover zal ze niet liegen want papa is recherche bij de politie. Persoonlijk denk ik dat zij dit bewijs ook gewoon zal delen met Jan Roos, en dan ligt alles open en bloot op tafel. Ik denk persoonlijk dat Carlo niet helemaal beseft waarmee hij bezig is en nu zijn eigen ruiten in gooit. Puur omdat hij niet gewend is dat de media, als in deze juice kanalen, totaal niet bang zijn voor zijn macht integenstelling tot de oude garde. Hij is z’n macht kwijt dankzij Roddelpraat en LifeOfYvonne. Trouwens, die Irene en ik hebben dezelfde huisarts. Die meid komt dus telkens binnen lopen met d’r kin in de lucht en kijkt zo arrogant uit d’r kijkers. Zo’n nare energie. Zo klaar met deze twee narcisten. Volgende keer als ik haar weer daar zie met die bekakte koters van haar, zet ik expres Roddelpraat op de luidspreker van m’n phone en neem ik m’n popcorn mee. Ja, echt.

  3
  0
 11. Hagar zegt:

  hahaha “RTL Nederland wil op korte termijn met de hele mediasector afspraken maken over gewenst gedrag. Directeur Sven Sauvé zei woensdagavond tijdens een gesprek in de Tweede Kamer over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat hij daarnaast gelooft in een overkoepelend en onafhankelijk meldpunt voor de sector.” Wilde hij niet de Boshard rel in de doofpot stoppen? Holy shit wat hypocriet…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.