Catherine Keyl (98): Stop de mannencode!


De laatste keer dat ik keek was ik gewoon nog een man. Wat zeg ik: ik (Jan) ben gewoon een enorme cliché man. Ik hou van bier, borsten en BBQ. Gek op voetbal kijken, machogedrag en foute grappen. En nu hoor ik dat ik moet stoppen met de “mannencode”. Nou, ik ken heel veel codes, maar van een mannencode heb ik nog nooit gehoord. Ermee stoppen zou wel misbruik als bij The Voice voorkomen.

Catherine Keyl weet blijkbaar dat die er wel is, die code. “Ik denk dat er alleen maar iets verandert als mannen elkaar op dat gedrag aanspreken. Zolang iedereen het ontzettend macho vindt om veel vrouwen te versieren, ook als je een hoge positie hebt, dan zal het zo blijven. Mannen vinden het toch wel wat hebben als een andere man vrouwen versiert, op wat voor manier dan ook.”

Uhm. Er is sprake van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Van aanranding van minderjarige meisjes en mogelijk zelfs verkrachting. En nu moet ik andere mannen aanspreken als ze een vrouw proberen te versieren? Wat heeft dat er in vredesnaam mee te maken? Als ik iemand een meisje van 14 over haar billen zie aaien zeg ik er wat van. Als ik merk dat iemand een grietje aan het aanranden is grijp ik in. En bij verkrachting sloop ik hem en als het om een slachtoffer gaat die ik goed ken maak ik hem af. Maar dat is toch iets anders dan een vrouw proberen te versieren? Als dat niet meer mag hoe komen mannen dan aan vrouwen en vrouwen aan mannen? Waarom kan het nou nooit eens normaal in dit land. Je moet hoofd- en bijzaken scheiden. Het kaft van het koren. Godskolere.

32 reacties op “Catherine Keyl (98): Stop de mannencode!

 1. Umfufu zegt:

  Het grootste gedeelte van haar carrière was ze zelf een halvre man, dus ze zal heus wel een en ander weten. Maar ze roept nu maar wat, laat gaan. Mannen hebben geen code en vrouwen zijn elkaars grootste vijand dus waar gaat het nog over.
  Mag-ie op een andere zender ?

  20
  0
 2. Henk Spermatank zegt:

  @jan Roos, zit op YouTube laatste dagen al je PowNed fragmenten terug te kijken van jou op de beurzen. Legendarisch en scherp was je daar, jammer dat je dat wat mij betreft wat bent verloren. Ik lach me rot om die reportages.

  4
  3
 3. Rimmer zegt:

  Onze Jan die kan er wat van … het nog wat photos van het overwinnings feest van onze een malige politieke leider Jan . Wat een tieten feest was dat … maar zonder gekkigheid, Jan jammer dat het niets is geworden.. mijn stem in het Almeerse heb je . Catherine .. spuigen in haar poepgat en heel hard palen .. dat zou een skoooop zijn

  7
  5
 4. Fossiel zegt:

  Fossiel Catherine Keyl kan beter pleiten voor: Stop de oma code!
  Het is doorgaans bekend dat wanneer je ver over je datum bent.
  Je nogal eens kunt gaan zeuren.

  14
  0
 5. Kat zegt:

  Mannencode?? was dat? dat je elkaar de hand boven de kop houd? horen zien en zwijgen?
  man man die kerels hebben het ook niet makkelijk he?
  Ik ga voor de vrouwen code zwart makerij, jaloezie , vals roddelen juist die code motten ze afschaffen!
  Je hebt er vuile secreten bij zeg , ben blij dat ik in een mannen wereld werk lekker ongecompliceerd ,
  veel wijven (behalve wijven met kloten) zijn echte loeders!
  als je geen grenzen overschrijd lekker man blijven! dat gezeur!

  13
  1
 6. Parenclub het blauwe kruis zegt:

  Je leest Catherine Keyl (98): … en je denkt meteen, die is overleden. Maar dat was te voorbarig. Keyl (98) heeft dat zelf ook. Die mannen zijn nog niet eens veroordeelt en zijn al schuldig. Niet alleen de rotte types die Keyl (98) in haar leven heeft gekend. Beetje voorbarig van Keyl (98).

  7
  0
 7. Financieel overschrijdend gedrag zegt:

  Keyl bedoelt met mannencode waarschijnlijk de PIN code van de mannenbankpas. Die hebben de meeste vrouwen allang gekraakt.

  10
  0
 8. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Wanneer stoppen we is met de vrouwencode. Vrouwen continu als kwetsbaar en infantiel wegzetten. Alleen de IS-vrouwen worden teruggehaald. Die zijn zielig en die wisten het niet. De mannen zijn wel eng.

  6
  1
 9. Viola Holt zegt:

  Jakkes doe ff rustig aan hier met mijn vriendinnetje. Toen jullie nog vloeibaar waren deed ik haar 3x in de week om 5 uur. (vraag maar aan jullie begeleiders)

  3
  2
 10. Jan zegt:

  De uitdrukking is , “het kaf van het koren scheiden”.
  En niet , “de kaft van de Koran scheiden” , of welke tussenvorm ook.
  Dit zou een significant deel van een minderheid kunnen agiteren.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.