Charly in hotelkamer met andere vrouwen


Nou, Charly’s knokploeg krijgt het druk dit weekend. Ze moeten nu ook afzakken naar het zuiden waar de kampers van Juice Channel wonen. Zij komen met beelden hoe Lulske in een hotelkamer de roomservice belt. En die mevrouwen op bed zijn niet Tanja, me dunkt.

Moet je hem nou weer zien, die arme man met zijn demonen. En zijn open relatie.

36 reacties op “Charly in hotelkamer met andere vrouwen

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S <<<

   GLENDA HEEFT NU WEL SPIJT

   In een indringende videoboodschap op Instagram heeft Glenda Batta, the Battlebitch from Hell, sorry gezegd voor het veroorzaakte ongemak een poosje geleden toen ze met een knokploeg van een mannetje of dertien een hele supermarkt kort en klein sloeg en het aanwezige minderjarige personeel mishandelde en bedreigde. Na het korte bezoekje van Glenda en haar matties zag de supermarkt eruit als een slagveld, de overeenkomsten met geplunderde supermarkten in het zuiden van het land ten tijde van de coronarellen waren opmerkelijk!

   In het saaie filmpje waar Glenda heel serieus zit te doen richt ze haar boodschap aan de kijkers, haar matties, haar zoontje van vijftien en de rechter. De boodschap luidt dan ook dingen in de trant van: 'Sorry. Ik ben dom geweest. Ik zal het nooit meer doen..Sorry dat ik ben opgepakt. En ik ben eigenlijk ook slachtoffer. Dus help mij mezelf te verbeteren.'
   En meer van dat gewauwel, maar er staat geen ondertiteling bij dus meer dan dit konden we niet maken van dat Amsterdamse spraakgebrek.

   Hieronder het tekstje bij de videoboodschap van Glenda Batta.
   "Om rust te creëren voor de betrokkenen heb ik me de afgelopen weken teruggetrokken en kan ik nog steeds niet inhoudelijk ingaan op de gebeurtenissen van 12 februari. Wel wil ik mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die betrokken is geraakt bij wat er is gebeurd. Ik heb enorm veel spijt van mijn gedrag. Ik heb gehandeld vanuit mijn moederinstinct en emotie in een situatie waarin ik tot 10 had moeten tellen. Ik had beter moeten weten en neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn aandeel in de situatie. Ik heb er een hoop van geleerd en blijf de komende tijd aan mezelf werken als mens en moeder."

   We wensen de mens en de moeder heel veel succes in de volgende carrière van twaalf ambachten.
   Welk nummer zitten we nu?

   31
   4
   • Jumbo zegt:

    Zo moeder… zo zoon…. stelletje tokkies… want als je je zoon goed had opgevoed dan had hij jou de waarheid verteld en had je hem een draai om z’n oren gegeven… Maar nee gehandeld uit emotie, moederinstinct en andere zaken die spelen om je falen als moeder en je gedrag goed te praten en die van je zoon onbesproken te laten wat zo doorzichtig en doortrapt is als wat waar niemand zal intrappen en je hetzelfde lot wacht als lil’kleine: Een veroordeling en beëindiging van je contracten, optredens en sponsoring want niemand wil meer met je geassocieerd worden

    5
    0
  • Jan Jansen zegt:

   Net zoals de crowdfunding staat de Roddelpraat Army achter Jan en Dennis, Laat Charly met zijn knokploegje maar komen heb meteen de Village People voor me als ik Charly met zijn kornuiten zie.🤣🤣🤣

   4
   0
 1. Aarsstulp zegt:

  Ja, ik wil graag de harde bewijzen zien van de bedreigingen en eventuele details. Uit welke mensen bestaat de knokploeg? Gaan we mee knokken?

  14
  20
  • Wagner zegt:

   Knokken.
   En daarna iemand ophangen aan een nylon koord. De postbode komt namelijk ook. En iedereen heeft wel zin om een rifaapje te zien spartelen

   24
   5
   • Dave R zegt:

    Nu begin ik je toch ook wel een beetje zat te worden hoor. Kan je nog iets anders zeggen dan h o e r, d o o d of r i f a a p?

    Ga maar even naar je mand.

    5
    17
    • Sombrero Sam zegt:

     Hey, Kale Pietje Nødrøg is er ook weer met z’n gekaapte alias van Dave R.

     Niet zo netjes hé, om links en rechts nicknames van andere mensen te jatten. Vinden de mensen vervelend.

     Hoe is het met je moeder de hœr? Zal ze je missen als je er niet meer bent? Ik denk het ook niet. Wat heeft ze nou aan een werkloze klaploper die de hele dag op haar zolder zit te blowen en te rukken en te spammen op roddelpraat? Nutteloze rifaap ben je. Waarom ga je niet ff deaud?

     15
     7
  • Pascallie zegt:

   Oh ik zie pas net de mail die al op de 31ste is verstuurd dat Dennis echt bedreigd wordt en verstopt zit… Is die gast niet goed bij z’n hoofd of zo ? Nou jaaaaa, zeg ! Sterkte. Dit slaat dus echt nergens op.

   0
   0
 2. Min Kortspringen zegt:

  Roddelpraat moet een flinke factuur naar Charly Luske sturen voor de (gratis) promotie activiteiten. Charly is ineens weer relevant dankzij Jan en Dennis. 15 jaar hebben we niks van Charly gehoord en ineens staat Charly op de voorpagina’s. Zo bekend is ie nog nooit geweest. Charly boort zo letterlijk een nieuwe generatie “fans” aan, niemand onder de 30 had van die man gehoord en ineens is ie bekend.

  13
  2
 3. Juicechannel zegt:

  Charly doet net als Jan Roos
  gewoon wat elke ‘gezonde’ man doet en dat is je lul achterna lopen maar als je dan genaaid wordt door diegene met wie je wilde vreemdgaan of bent vreemd gegaan met je leugens en bedrog moet je het nemen als een man en niet achteraf janken als een bitch en boos worden op diegene die je genaaid heeft of het naar buiten heeft gebracht want dat heb je allemaal aan jezelf te danken notoire vreemdganger

  5
  1
 4. Pascallie zegt:

  Bloempje, Piet? Is Dennis ongedeerd??? Na een hele dag plus bijna nacht in zo’n schuilkelder.. poehh💔 (en ja jij hebt ‘demonen’).

  1
  0
 5. Bas zegt:

  In opdracht van Tanja ramt Charly zijn stok graag in de kont van een of andere meid, waarna zij hem weer op haar beurt volstrekt rücksichtslos mag gaan zitten blasen. Soms maken ze het wat spannender en dan moet Tanja b.v. raden wat die meid gegeten heeft. Dit alles uiteraard ter beider gerief.
  En dat moeten ze ook gewoon maar lekker zelf weten, denk ik dan…

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.