Charly zegt dat ie sterker terug gaat komen


Tenminste, dat is wat Luske probeert te zeggen met deze post op Instagram. Oh my.. Rise like a Phoenix. Nou nou, wat een belofte. Dat ie sterker terugkomt. Dan zou hij dus nu zesde worden bij The Voice. En dat is knap.

Maar wel mooi dat ie de vrouw met de baard Conchita Worst citeert.

25 reacties op “Charly zegt dat ie sterker terug gaat komen

  • Lutser C. zegt:

   Vraag is of oma Jess en mr Lutser nog wel samenkomen.
   Vaak zie je dat als de partner in crime veel geld heeft, de ex-liefdes partner niet weet hoe snel deze terug moet komen. (Uiteraard off-camera na wat smoesjes). Zie casus Marco B. en Linda de M.

   Aangezien Jess dito Lutser geen carrière meer heeft of laat staan ooit een carrière in de media gehad te hebben. En dus geen geld. Heeft het weinig zin.

   23
   0
  • Als drukske zegt:

   Harry rukske wat ee aardmalloot
   Die zijn eigen hormonen niet in bedwang lijkt te hebben gast moet linearecta zo’n werkamp in in siberische sferen waar ze um wel wat bij schoppen en bespugen de ruggetuffert gebakken lucht fantast mag dreigen word ie zelf bedreigt gaat ie uithuilen bij popo wat een nsb’er niet voor niks dat zijn peukewijf uit een schaapscheerders fam komt
   uit ww2 waar veraders met pek en veren tentoonwerfen gesteld
   Armoedzaaierige mongool die puske

   2
   4
  • Sandy zegt:

   Zal ie willen. Maar goed, mochten er meisjes vermist worden in de omgeving van zijn “chalet”, dan zullen ze toch maar eerst bij Charly “Harry Potter-Worst” Lulske moeten checken. You never know bij zo’n pedo die in een midlifecrisis zit én zo te zien/lezen met zijn neus in de poeder hangt.

   1
   0
  • Bla bla zegt:

   Ach ja dat is toch met al die figuren.
   Jada Borsato, dochter van Marco B. die boos is op alles en iedereen behalve op pa zelf.
   Terwijl deze pa; Marco B. er toch wel alle schijn van heeft, aan jonge meisjes gezeten te hebben van , destijds dezelfde leeftijd. Zie aangiften.

   Ze hadden warempel bij die Jada in de klas kunnen hebben gezeten.
   En ga zo maar door met Ali B, Carlo B. enz enz.
   Don’t shoot the messenger.

   21
   0
 1. Tanja Jess zegt:

  Charly ik ben trots op je dat jij aan je “demonen” gaat werken.

  Het is namelijk hartstikke ongezond dat je heel de dag wil neuken.

  23
  0
 2. Tukker NIET Lorenzo zegt:

  Als hij een man was geweest dan ging hij een keer op vrijdag naar Santé (het alimentatie café). Dennis kan hem de weg wijzen. Want Dennis heeft zijn vaste plek bij de DJ

  7
  4
 3. Gooordonn zegt:

  Hee Charly, al met al is je scheiding een zegen, toch? Je kunt nu net als Dennis dagelijks aan de rol…je p☆nis verrijst als een fenix. Kom anders naar Dubai , ik heb nog een logeerkamertje vrij

  6
  1
 4. Jan Smegma zegt:

  ‘Elk nadeel hep ze voordeel’ zei een groot filosoof ooit.
  Er valt bij frau Jess vast meer te halen dan bij hem. Dus tjakka alimentatie, hœren neuqen en nooit meer werken.

  10
  0
 5. Echie zegt:

  Als een fenix uit zijn as herrijzen. Geen idee meer waarom ik dat nooit mee zeg. Wel dat het was na mijn “studie” mythologische vogels. Of het nou astronomisch of anders was. De ziel van de feniks blijft dezelfde. Hier dus ook niet een beste beeldspraak. In China een van de heilige dieren die meen ik het vrouwelijke symboliseert. Charly de Cofucianistische deugden bestuderen. De kennis en inzicht zijn het zaad. De wil is de voeding. De boom die je daden zijn uit groeien. Feniks, Ventië, Feniciërs… Mythische vogels. Leuk onderzoeks subject. Kom je de wereld mee rond. Praktisch geen cultuur die ze niet heeft. Waarbij de vuurvogel toch wel de wijdst verspreide, thans in de bekende overleveringen.

  3
  0
 6. Misty blue zegt:

  Ik zou hem wel als oproepkracht willen gebruiken voor een lekkere w*p zo af en toe, ik zou hem doen hoor na dit alles! You know he charl…..once you go bl*ck you never go back haha

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.