Chary Luske eert mama Tanja


Het EO-programma ‘Amazing Grace’ is voor Charly een soort relatietherapie gecombineerd met een zoektocht naar betere reputatie. Waar hij eerder al zijn transformerdochter gebruikte om weer een beetje leuk gevonden te worden is nu zijn mama Tanja aan de beurt.

“Het hele liedje gaat erover wat je ook doet, waar je ook doorheen gaat in je leven (…) In dit geval met Tanja, er zijn echt wel momenten geweest dat ik dacht: als ik nu niet met haar was geweest, wat zij allemaal voor mij overheeft… de fuck ups in mijn leven die zij, niet door de vingers ziet, maar waar wij samen doorheen gaan. Dat is ook iets dat voor mij in dit liedje wel terugkomt. Ik heb toch wel echt een hele toffe chick.”

Wat een enorme slijmjurk is die gast. Maar goed, hij moet wat om weer mee te mogen doen met alle andere figuren in Hilversum die stront vreten om maar op de buis te mogen komen.

11 reacties op “Chary Luske eert mama Tanja

 1. Peppie zegt:

  Charly schrijft wat veel mannen reeds hebben ondervonden:
  Beter een goede moederkloek als vrouw
  Dan een jonge mooie valse kenau

  9
  3
 2. Liz zegt:

  Waarom blijft Luske zoveel aandacht krijgen van Roddelpraat? Ik vind het nu wel saai worden. Het is nu niet echt een inspirerende figuur. Hij neukt behoorlijk in het rond. Ja, so what. Zijn vrouw boeit mij ook niet. Lekker laten gaan, geen aandacht meer aan besteden.

  11
  8
 3. Professor Paardekut zegt:

  Karel, je beste tijd met je vrouwtje ga je nog beleven als je haar incontinentie slips en steunkousen mag gaan beheren.

  4
  2
 4. D zegt:

  Hou op met die b-artiest te promoten. Hufter 1e klas. Robbie Williams zal zich kapot schamen dat ie hem imiteert met zijn ingezaaide haren en schraapstem. Niemand had nog erg in die kwal tot jullie hem in beeld brachten. Dat Tanja ouder maar niet wijzer is is haar probleem.

  2
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.