Claudia de Breij schrijft boek voor kroonprinses


Dat het koningshuis niets meer is dan een heel duur bedrijf dat wij verplicht financieren was al duidelijk. Ik ben gek op sprookjes, alleen niet als het 345,5 miljoen euro per jaar kosten. Maar het niveau begint ook steeds verder af te nemen. Beatrix had nog wel iets koninklijks, Willem-Alexander kan zo achter de toog van een Brabantse frituur.

Zijn dochter de kroonprinses blijkt weer een stapje lager op de trap te zetten. Zoals elke prins/es krijgt ook Amalia een boek. Bij haar vader werd het geschreven door Renate Rubinstein, bij haar oma Bea door Hella Haasse. Twee bijzonder goede schrijfsters. En de aanstaande koningin kiest voor een totaal ongrappige cabaretier met werkelijk nul ervaring. Manmanman

37 reacties op “Claudia de Breij schrijft boek voor kroonprinses

 1. Rogier kringspier zegt:

  Ik zing altijd voor Dennis

  Als er een regel komt
  Waar ik niet aan voldoen kan
  Mag ik dan bij jou?
  En als ik iets moet zijn
  Wat ik nooit geweest ben
  Mag ik dan bij jou?

  0
  3
 2. Claudia het breiwerk zegt:

  Kort samengevat:

  Er was er eens een varkentje
  dat haast niet eten dorst
  Ze dacht als ik straks vet ben
  Zie ik er niet uit als nieuwe vorst

  4
  0
 3. Clarence ter Ziele zegt:

  Waarom is die deugende deugtrien Claudia zo speciaal dat zij over de kroonprinses mag schrijven of is dit weer een gevalletje woke waarin een lamlendige lesbische lolbroek die nog geen lach kan losweken uit een zaal vol mensen een ingetogen verhaal gaat schrijven over een prinsesje dat niet mag zijn wie ze wel is of iets anders vaags waar je geen touw aan vast kan knopen en waarvoor je dan de beschuldiging krijgt dat je fobisch voor het één of ander bent dus dat je dus niet in staat bent het te begrijpen?
  En nog wat, …nou ja, snappen doe ik het toch niet. Linksom of rechtsom.

  11
  0
 4. Ronnie Maasdam zegt:

  Claudia zit in Utrecht heel erg te deugen in haar met gemeenschapsgeld betaalde grachtenpand.
  De bek vol over de arme asielzoekertjes maar zelf kan ze er allenig maar over oreren zonder daden, op een paar zielige kutliedjes na en met natte ogen geprevelde steunbetuiginkjes.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.