De koelkast van Kötter


En die nekloze nietsnut van een man van haar. Ze laten de inhoud van hun koelkast zien in een NPO-radio-op-internet-programma. Het is nog dommer dan het klinkt. Maar dit soort figuren laten de inhoud van hun volgescheten wc nog zien als ze daarmee in de media komen. Nog niet eens 700 kijkers heeft deze vullis van uw belastingcenten gekeken.

Het concept is ook mager natuurlijk, maar dat je het dan met deze twee slappe happen moet doen is helemaal verschrikkelijk. Zie je het voor je dat je partner zegt dat je samen voor de webcam moet zitten om met Radio5 (wist van het bestaan niet af) te lulkoeken over je troep in de koelkast. Donderstraal nou ff snel op. Ik had gelijk de relatie verbroken.

29 reacties op “De koelkast van Kötter

 1. Janus van de Kant zegt:

  Toon me je koelkast en ik vertel je wie je bent.

  Voor 700 luisteraars op internet.
  Dat is best sneu.
  Dat is het signaal dat je niet meer meetelt 😅🤣😅🤣😅😂🤣😅

  29
  0
 2. Hairy Daddy zegt:

  Nou nou kreungenotje. Ik snap dat je in je flatje in Dubai niet aan je trekken komt maar dit valt me van je tegen. Ik ben het, je harige papa….

  8
  0
 3. BURP ! zegt:

  In mijn koelkast liggen alleen sauzijzenbroodjes. ’s Morgens eerst koffie met twee van die calorieënbommen, en daarna een sigaret. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  4
  0
 4. Bertus de Wit zegt:

  Ik kijk geen Tv dus bij deze een vraag aan Tv kijkend Nederland.
  Zat er ook rotte vis in de koelkast?
  Robert zal vast wel wat vis over en over datum hebben na al die negatieve recensies.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.