De zweethut van Tanja Jess


Zeg eerlijk, jullie lazen wat anders. Stelletje smeerpijpen. Tanja Jess (GTST 1997) heeft een enorm zweethut. Enfin, dat is dus de vrouw van Charly Luske. En dat is de man de 11 jaar geleden 8e werd bij The Voice of Holland. Maar nu is ie vooral bekend als het loslippige trainingsmaatje van onze Dennieboy op de sportschool. En oh ja, de man die Jan en Dennis niet mee laat doen aan een voetgolftoernooi met allemaal andere DN’ertjes.

Tanja is wat mijn noemt een zweefteef in de overgang. Dat soort vrouwen worden niet eens meer nat onder de douche en dan gaan ze spiritueel doen. Zitten ze met andere in de warre types te ruften in een zweethut. En doen ze yoga met een bos munt in hun slipje.

Ps: van een yurt krijg je een enorme droge …

17 reacties op “De zweethut van Tanja Jess

 1. rollins zegt:

  Ik ben ooit de discuss…nee, ik heb ooit geprobéérd het gesprek met haar aan te gaan. Het ondraaglijke lichtheid van zijn wat huist in die vrouw is ronduit pijnlijk. Dat één dimensionale aan haar. Je gunt het je ergste vijand niet. De poging tot debat ging over Zwarte Piet. Het maakt werkelijk niet uit of je voor of tegen bent, maar het minst scherpe potlood uit het doosje zou moeten snappen dat het in beginsel niet om Zwarte Piet gaat, maar om het halen van een gelijk. En wanneer dat gelijk niet gehaald maar afgedwongen is, het volgende verongelijktheid zijn weer op de stoep staat. Het.Ging.Er.Maar.Niet.In.

  Het is – ook op leeftijd – een mooie vrouw, maar laten we er alsjeblieft niet al te veel intellect aan toe dichten, en vergeef haar de verongelijktheidreflex waar ze ogenschijnlijk zo wel bij vaart.

  15
  1
  • Pieter zegt:

   De antidiscriminatie-reflex is bij Duitse vrouwen iets sterker ontwikkeld inderdaad. Dingetje uit de jonge geschiedenis. Gelukkig wordt de tegenbeweging weer sterker en beter vertegenwoordigd.
   Een nieuwe Amersfoortse partij doet binnenkort mee aan de verkiezingen om een nationalistisch geluid te laten horen in de gemeenteraad van Amersfoort. Alleen de naam al bracht veel controverse, de “Zwarte Piet is Zwart”-partij heeft echter de eerste aanval van de Sylvana’s en de Airfryers afgeslagen en gaat gewoon onder deze naam door.
   NB. Het is gelukkig géén one-issue partij.

   15
   0
 2. 0rgy met Dennis moeder zegt:

  Jan Roos ✅
  Walgelijke man ✅
  P!emelboy ✅
  Mowke hennep ✅
  Marcel kaasboer ✅
  Denny boy ✅
  Steven ❌
  Ladyshave✅
  Ludo Sanders ✅
  Steven>Dennis ✅

  3
  18
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  In-the-middel-of-nowhere! Tanja… je bent GVD in een yurt in Drenthe (gezien het filmpje in Leusden). Vanaf die locatie kan ik op loopafstand alle Haribo snoep kopen van Jan’s Reviews. Dat is niet even binnenkomen; je bent een vrouw in de overgang die dan “tot haar zelf kan komen” door asbakjes te kleinen en een tipi of een yurt. Niets mis mee, maar je hebt niet in een een hogere doel in het leven gezien. Ga even naar de textielfabrieken in Cambodja; dat komt even “binnen”. Niet een yurt in Drenthe.
  Als je het doel van het leven wil ontdekken. Maak even een stomende nacht met Charlie. De jongen moet nu zijn energie kwijt in de sportschool, dat is zielig.

  5
  1
 4. Janus Anus Rozet uit Bergen zegt:

  Ik ben een haatdragende uitgerangeerde journalist en mislukte politicus met drie scheidingen achter de rug, een drankprobleem, een volgevroten obesitasvrarken ben ik !!!!!!!!!!!!!!Mijn ziel is zwarter dan mijn t shirt. Mijn humor is walgelijk,

  0
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.