Dennis bij Jachtseizoen!


Ja, toch een berichtje. En niet zomaar eentje. Onze Dennis zat mooi bij de boys van StukTV in Het Jachtseizoen. Ome Jan was zijn eerste chauffeur en het gaat weer echt op zijn Dennieboy’s, namelijk onvolgbaar met een uiterst vreemde tactiek.

Lekker om te kijken met je brakke harses.

29 reacties op “Dennis bij Jachtseizoen!

 1. Maarten zegt:

  Die tactiek van hem werkte op zich wel, alleen had hij zich moeten verplaatsen toen StukTV spullen in ging slaan. Nu zorgde ie ervoor dat het een beetje saai werd. Wel leuk om Jan in een cameo te zien.

  14
  0
  • Slijterij Scholten Bergen zegt:

   Je moet eens zien hoeveel drank er in past. Jan zet hem regelmatig in zijn achteruit met de kofferbak open richting de ingang van onze winkel. Het maakt hem dan ook niet uit wat we in de kofferbak flikkeren.

   23
   4
  • Floris Rood zegt:

   Heeft Jan echt een Range Rover gekocht? Hij twitterde een paar maanden terug wel dat hij een hele ordinaire nieuwe auto had. En maakte in de laatste aflevering een grapje over dat hij een Range Rover niet kan betalen.

   3
   1
 2. ome Pan zegt:

  Haha die Dennieboy doet echt alles voor een beetje aandacht.
  Van Expeditie Robinson, tot die psycholoog in de nacht flauwekul en bij Andy in de auto tot Ranking the Stars. En nu weer StukisjeTV (Want niet grappig).
  Dennis doet alles om maar wat aandacht te krijgen. Allemaal om ooit een programmaatje op Tv te krijgen. Ik wens Dennis een gelukkig nieuwjaar en een leuke vriend toe.
  Wellicht dat hij een leuk gezin sticht met die persvoorlichter van Willem II. Of je nu een gezin kunt stichting of niet. Van Woke Nederland moet alles tegenwoordig kunnen.

  4
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *