Dennis geeft huistour aan Floris van Pure Luxe


Kijk nou toch. Dennis en zijn grote vrind Floris Wyers hebben een heuse toer door het onroerend goed van Dennieboy gemaakt. En omdat de Almeerse rukbunker zo’n 50 m2 (vierkante meter) is ging Floris ook een kijkje nemen in het huis van het kaasboerke Marcel te Glanerbrug.

Nou, kijk zelf maar wat die twee ervan hebben gemaakt. Wel een leuk stel trouwens.

26 reacties op “Dennis geeft huistour aan Floris van Pure Luxe

 1. Glennis Zonder Grace zegt:

  Dennis,

  JE hebt mij als abonnee niet meer nodig zie ik.. dikke Porsche kopen en dan zielig doen en bedelen voor 5euro… bahbah

  18
  71
   • Glennis Zonder Grace zegt:

    Zou ik ook zeggen. Als je toch amper geld geld hebt, ga je het niet uitgeven aan een Porsche en een Golf 8… Maar een bescheiden auto en proberen te investeren in je toekomst.. Of net zoals Jantje in een dikke Range Rover rijden… die 5euro kunnen ze wel missen

    6
    29
    • Duck zegt:

     Maakt toch niks uit, je geeft toch uit eigen beweging als je de show leuk vind. Als ze niet waren gedefund op youtube dan hadden ze er sowieso een leuke cent mee verdiend. Je hoeft niks te geven, maar als je het die gasten gunt dan is daar toch niks mis mee. Jij kan ook de show kijken en niks geven.

     10
     1
    • Blumelein Erika zegt:

     Geef jij alleen geld aan doelen die het echt nodig hebben? Dan sta ik erop dat je nu lid wordt van elk goed doel wat enigzins bestaansrecht heeft in Nederland. En waag het niet om bij MKB bedrijven geld te spenderen! Goed ondernemen mag namelijk niet, en het geld wat ze daar aan verdienen, uitgeven al helemaal niet! Pannenkoek…

     0
     2
  • AT5 voorlees Merel zegt:

   Die Dennis doet alles en alles voor zelf promotie en succes. Daarom gaat het nog aardig goed met onze Dennis. Anders was ie allang terug in glanerbrug.

   0
   0
 2. Pinkeltje autoverhuur zegt:

  Die Florus de Rugridder loopt de hele dag met zwaarden en kurkflessen rond. Dat hebben we inmiddels wel gezien en het wordt tijd voor iets anders. Iets met een strapon voor mannetjes met kleine piemeltjes misschien.

  2
  2
 3. Smegmalikker zegt:

  Dikke b- porsche rije maar wel elke afl. schooie om manete,die andere mongool ook trouwens.van mij kreeg en krije never nooit nix meer.wordt tijd dat utube jullie compleet erase!!

  0
  13
 4. Chantalleke zegt:

  Dat penthouse lijkt wel een kantoor. Misschien kan het vriendinnetje ook eens kijken naar de inrichting: wat bloemen, planten, wat meer kleur, schilderijen, tapijten, etc. Vrouwen zijn daar toch net iets beter in dan mannen.

  7
  3
 5. Flappie zegt:

  Bah, dat opdringerige gedoe weer met dat gesabreer weer. Alsof iemand dat ook maar interessant vind zeg. Hou op! Ik vond de aflevering waarin hij te gast was al vervelend maar bovenstaande video ook. Geen klik, geen humor. Erg jammer. Dennis is leuk en komt hierin niet tot zijn recht.

  1
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.