Dennis nog ondergedoken, foto’s nieuw huis Charly


Manmanman, het is me allemaal wat. Het begon dat Dennis en Jan niet mee mochten doen aan het Charly Luske Voetgolf Toernooi en nu zit Dennis ondergedoken in Zagreb en Charly in een blokhut in Oost- Graftdijk. Allemaal omdat Roddelpraat meldde dat de zanger niets anders doet dan jonge chickies aan zijn totempaal rijgen. En nu is ie boos op ons. Wel ja, onthoofd de boodschappers maar weer.

De website bekendeburen kwam ermee. Wat wil interessant is dat Tanja en Charly ff een klein kwart miljoen hebben liggen voor deze recreatiewoning.

30 reacties op “Dennis nog ondergedoken, foto’s nieuw huis Charly

 1. Pascallie zegt:

  Sterkte Dennis!!! Ik denk dat Charly er nog verstelt van zal raken wat met hem gebeurt als hij jou ook maar iets aandoet. We weten waar z’n huis woont. Walgelijke vent met die hoogmoedige lelijke sn.l van ‘m met een kut karakter waar je U tegen zegt. Logisch dat je vreemdgaat met pubers als vieze oude kerel. Smerig lijf ook van ‘m. Lelijk van binnen en buiten. Om te kotsen dat stel. Echt. Ik kan er geeneens meer een grap over maken want dit slaat écht nergens meer op.

  57
  18
  • Mikeeee zegt:

   Uuuhm er zijn wellicht wat waarheden te vinden in jouw tekst…. Het is niet dat ik op mannen val ofzo, maar kun je vertellen wat je precies smerig vind aan zijn lichaam? 😳😁

   7
   15
   • Taalknobbel zegt:

    Wat je precies smerig vindt aan zijn lichaam.

    Stam + t
    Voeg wél een t aan de stam toe als het onderwerp:

    jij/je is én vóór de persoonsvorm staat: jij maakt / jij wordt
    u is: u maakt / maakt u, u wordt / wordt u
    een derde persoon is:
    hij / zij / het / Mark / Fleur / het meisje / de klas / onze afdeling / het boek / Den Haag / Nederland / wie / wat / … maakt / wordt
    dan maakt / wordt hij / zij / het / Mark / Fleur / het meisje / de klas / onze afdeling / het boek / Den Haag / Nederland / …

    1
    10
 2. Gerard Overloon zegt:

  224.000 euro voor zone sta-caravan is toch een fantastisch prijsje? De meeste bakstenen huizen gaan niet onder de 350K tegenwoordig.

  Voor die 224 heeft Tanja rust aan de kop, een zwembad, personeel in de snackbar en een vrije uitloop in de groene polder van het oersaaie Noord-Holland waar verder geen kut te beleven valt.

  En de recensies van Europarckings is ook niet unaniem slecht of zo. Kan ik ook nog een stacaravanetje scoren daarzo of zijn nu ze alweer uitverkocht?

  20
  1
 3. Graskaas uit de Kogerpolder zegt:

  Ken je niet bedenken.
  Heb je een gammel strandhuisje met centrale verwarming gekocht om in de anonimiteit van West-Graftdijk bij Europarcs tussen de toeristen te schuilen voor de pers. Ineens sta je met al je ellende in elk landelijk dagblad.

  Er komt een dag dat Charly zijn onhebbelijke gedrag vreselijk gaat verfoeien. En misschien is dat vandaag wel.

  19
  2
  • Oppepper van de Dag. zegt:

   Charly Lusker had zonder enige aanleiding besloten om Dennis en ome Jan levenslang uit te sluiten van het Luskerse Voethockey Toernooi.
   De reden: iets met integriteit en goed fatsoen.

   Hahahahahahahahahahahahaha, wacht ff… Integriteit en goed fatsoen…Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha….

   Genoeg gelachen.
   Dus Charly verwijt Dennis en Jan dat ze liegen en bedriegen..

   Dat is best wel erg toch?

   8
   0
 4. Achterlijk wijf zegt:

  Ik denk dat Dennis die linkse meid uit Groningen zit te krikken in Zagreb.
  Voor de afwisseling ligt hij eens onder haar en onze David Beckham uit Glanerbrug noemt dit dan onderduiken. 👍👍😎😜

  20
  1
  • Patterson zegt:

   Onderduiken kan je ook lezen als hoofd geven. Haak door de lip dus nu begint het spartelen als hij niet los komt. Blijft een linkse met breintje versus onze achterlijke Dennis. Arme knul is kansloos. Nee Charly is niet waar hij van moet vrezen. Charly moet zichzelf vrezen. Die is zijn eigen vijand.

   4
   3
  • Watson zegt:

   Wel een kale boel voor je kwart miljoen. Het lijkt op de wachtkamer van de tandarts! En dat uitzicht!!
   Als je zo’n uitzicht hebt zou je wensen dat er snel iets gebouwd gaat worden. Desnoods een Data-Center. Want dit is vreselijk.

   8
   1
 5. Hacked zegt:

  Dennis is een pedo.. was hij zo trots op vorige uitzending. Kussen met 17jarige.. jullie leden blijven blijkbaar sponsoren. Wat raar, ali b, Marco b van allerlei mensen hadden jullie wel gelijk die moet gecanceld worden. Maar pedo dennis is goed gekeurd. Op korte termijn maak ik via andere kanalen alles openbaar.
  – hoeveel betalende leden roddelpraat heeft,
  – wie jullie zijn,
  – de bedragen die jullie betalen.

  tijd voor een echte scoup, En ze cashen goed hoor.. voor dat halve dagje werk in de week en wachten tot er een scoupje binnen komt. Om er slap verhaaltje van in nog geen 5 minuutjes tijd online te pleuren. Poe poe.. dat is hard werken. Niet te veel in hun leugens trappen dat ze het zo slecht hebben. Ze willen gewoon makkelijk hun zakken vullen net als wat ze voorheen op de tv deden.

  2
  18
  • Chanelleke van Brusselaere. zegt:

   PiemelBoy Nødrøg, je was je pilletjes vergeten vanmorgen.
   Je moeder de hœr had kennelijk een klusje dat een beetje uitliep. Haar onderbroek ligt nog in de tuin bij mij.

   Doe niet zo zuur, rare rifaap, je zanikt al maanden over anderen en zelf zit je thuis in de schuldsanering wegens ‘verkeerde keuzes’ (en ‘verkeerde vrienden)

   Als je nou s voor de gein naar het arbeidsbureau gaat voor een baantje in een varkensslachterij. Dan doe je iets nuttigs met je tijd op aarde en je leert een vak.

   Of ga deaud.
   Maar lazer hier aub op.

   5
   0
  • Pascale zegt:

   Dennis Schouten moet eens op houden over anderen BN’ers te roddelen en te bemoeien geen wonder dat Charley Luske heel erg boos en kwaad op hem is moet je maar niet met anderen zaken bemoeien en ook niet roddelen eerst over Marco Borsato roddelen vorig jaar en daarna over Ali B roddelen hèb je niet genoeg BN’ers hun gezin kapot gemaakt en hun carrière kapot gemaakt net goed dat je ondergedoken bent blijf lekker weg hebben wij rust van die gemene roddelaar jij bent net zo erg als die stomme Yvonne Coldeweijer

   0
   9
 6. Paultje pils zegt:

  Vooral liegen dennis, verhaal aandikken terwijl er niks aan de hand is. Ja dat je wat problemen hebt door je racistische uitspraken en het feit dat je met minderjarige zoent, zal het wat lastiger maken. Mja dat doe je geheel zelf. Dat heeft niet met charly pluskut van doen. Btw mocht je die camera installeren, die voorbij kwam in de feed, dat model is makkelijk te hacken🤣, kan iedereen meekijken wie er aan de deur staat. En wanneer je thuis bent. Maak het je vijanden nog gemakkelijker.

  0
  17
 7. Pascallie zegt:

  Oh O.K. wat fijn dat jij aan mij uitlegt dat Dennis en Jan Roos hartstikke multi-miljonair zijn door mijn €5,- euro want at wist ik nog niet ! Inderdaad, een enorme SCOUUUUUPPPP!!! Tenminste als het me ook maar iets interesseerde. Mij boeit het namelijk geen ene flikker als Dennis of Jan Roos tonnen op hun bankrekeningen hebben staan. Gaat me niks aan. Ik gun het ze van harte want ze werken er gewoon voor en bezorgen zo mij en m’n pa regelmatig de slappe lach. Lachen en plezier is onbetaalbaar. Al betwijfel ik het trouwens ten zeerste dat ze baden in extreme luxe. Ik snap lui zoals jij trouwens niet. Het is maar entertainment, het is maar een online programma, het is maar geld. Mijn geld. Niet de jouwe. Met geld koop je trouwens geen gezondheid, daar kan Dennis je waarschijnlijk alles over uitleggen. Je maakt je echt druk om niks. Misgunner. Je bent een hater en je bent niet goed snik. Een leeftijd verschil tussen 8 jaar (Dennis en z’n net menstruerende pubers) en 33 jaar (Marco B en het zwakzinnige(!!) slachtoffer) is namelijk nogal wat. Ook was er geen sprake van dwang zoals bij ome Ali B. Net als doneren geen dwang is maar een vrije keuze. Ik verveel me al de hele dag de pest pokken en zit daarom al de hele dag iedereen te vervelen en irriteren maar voel me op het ineens weer nuttig door jouw en je zielige leventje. En nou opdonderen.

  16
  2
 8. Die dikke uit de jury zegt:

  Wat een heerlijk land hebben we toch…

  Linkse BN-ers worden beschermd door een legertje aan blinde (en wanhopige) fans die zich geroepen voelen om opeens dapper uit de anonimiteit te stappen en zich als een soort strijder voor “de kwetsbare” BN-ers op te werpen….

  Vergetend dat een BN-er met zijn status als een roofdier te werk gaat. Als een sluipmoordenaar trekt hij/zij zich naar jou toe en sloopt je complete moraal om vervolgens huilie-huilie te doen wanneer ze tegen de lamp lopen.

  Stop eens met afgeven op Roddelpraat of welk kanaal dan ook die dit taboe doorbreekt en BN-ers durft te confronteren

  Kuthippies met een postertje van Charly boven het bedje. Bah!

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.