Depressieve postbode blijft hangen in waterglijbaan

ruben-koet-vriendin-esther

Ruben Koet en zijn nieuwe dikke wijf zijn blijven steken in een waterglijbaan. Het zal gerust iets met gewicht en omvang te maken hebben, maar gevaarlijk is het wel. Voor hetzelfde geld komt er een agressieve gek achter je met een rotgang en schopt ie je zo een dubbele hernia.

Moet je nou toch eens kijken naar deze bloedstollende beelden.

31 reacties op “Depressieve postbode blijft hangen in waterglijbaan

  • Zombie Horse zegt:

   Nou kassa heeft die Ruben niet meer.

   Is een grote crimineel die handel in illegaal vuurwerk deed. Is gepakt door justitie, dikke boete, inkomsten YT afgepakt en het dikke kanaal van hen op zwart gezet.

   Grappig dat Jan en Dennis nooit onderzoek hebben gedaan naar de depressieve postbode want dan hadden ze ook geweten waarom dat lelijke dikke wijf weg is gegaan bij hem.

   Gewoon omdat er geen centen meer waren om een pot mayonaise of ketjap te halen

   3
   0
 1. Robbie zegt:

  Moest wel lachen eigenlijk. Die straal van de glijbaan gaat knoerhard en alsnog terug de verkeerde richting. Vind het knap bijna een spektakel zelfs op een spekgladde glijbaan……..

  3
  0
 2. Goedele Lik eens sexuoloog zegt:

  Koet schijnt te kunnen fistfucken zoals een boer met zijn hele arm in een koe verdwijnt. Op de rubberen bedlakens is het dan dikke pret. Is de waterglijbaan niets bij

  8
  2
 3. Carbonne zegt:

  Goh veel gasten doen hier stoer beledigen Ruben en Esther maar zijn zelf vrijgezel. Lelijke nerds die zelf geen succes hebbe bij de vrouwen dus uit onmacht en frustratie anderen door de shit halen.

  4
  4
  • Tiet Kietelaar toekomstdeskundige zegt:

   Ik was de eerste Nerd in Nederland. Maar kon een vrouw wel degelijk onderscheiden . Een vleesklomp in een badpak is per definitie niet aantrekkelijk. De wetenschap is daar ook duidelijk in. Mannen komen van Mars, vrouwen van venus. En varkens komen uit de varkensstal

   2
   0
  • Jan Stam 'Likeurtje' Man Bijt Hond zegt:

   Ik ben niet jaloers op die twee varkens! Nou tabee, ik ga weer een eigen gemaakt brouwseltje maken en opdrinken… daarna ffkes m’n tandjes poetsen met koeienstront… Daaaaaaaaaaaaaaaaag.

   0
   0
 4. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Mijn hemel dit moet je als zwembad eigenaar toch ook gewoon weigeren? Dit is levensgevaarlijk twee van die gigantische nijlpaarden op zo een vet gladde glijbaan. Als die twee wel succesvol door die baan pasten hadden ze makkelijk de 1000km per uur gehaald.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *