Depressieve postbode dakloos


Mijn hemel. Het leven van Ruben Koet is nogal k*t. Eerst moest ie heel lang samenleven met Melanie Suijkerbuik. Kregen ze een drieling waar je nou ook niet de mooiste baby verkiezing van het jaar mee wint. Ging ie scheiden en belandde hij op een Polencamping in een natte stacaravan. En nu is ie daar ook nog uitgesmeten.

We hebben wel eerder een kneus van de show geholpen, dus we staan op het punt om een crowfund te doen voor hem. Op het punt. Dus nog niet.

28 reacties op “Depressieve postbode dakloos

 1. Hairy Daddy zegt:

  Hoi Ruben,
  Ik ben waarschijnlijk niet helemaal jouw type en jij bent ook niet helemaal mijn type. Wij kunnen elkaar echter wel helpen. Hier zitten uiteraard wel bepaalde voorwaarden aan verbonden waardoor wij er allebei beter van worden. Hint: jij een dak boven je hoofd, drugs in overvloed en ik een lege zak.

  Ik hoop snel van je te horen Ruben. Kusjes!

  28
  2
 2. Demente postbode zegt:

  Waarom gaat de depressieve postbode niet bij z’n pa wonen?
  Die pa is dement als de pest, heeft niet eens door dat hij er bij komt wonen.
  Gratis wonen dus. Ik zeg doen!

  8
  0
  • Demente vereniging zegt:

   Ja en kan hij ook n PB’tje aanvragen bij de gemeente van 20.000 euries. Moet tie wel zeggen dat hij ze vader 1x per dag uitlaat enzo. Kat in t bakkie.

   0
   0
   • Demente vereniging zegt:

    Mooi verdienmodel vd gemeente. Kan die ook mooie tv kopen en vakantiehuisje. Gaat die daar lekker zitten en stopt ze vader in bejaardensoos
    Na n jaar. Hoppa. Er zijn meer oplossingen dan problemen.

    0
    0
 3. Koetje zegt:

  Heeft Melania Suikervarken koetlife voor de gek gehouden?
  Die dikke woont nog steeds in dat grote huis in LimburG en koetje is weesje.
  Zal me ook niets verbazen als koet mag betalen want die dikke Melania kan onmogelijk werken met dat vette, volgevreten lijf van der. Ik vind het helemaal niets dat koetlife youtube en ben van mening dat je daar je kinderen niet op zet. Toch vind ik het sneu voor koetje. Heb je een dik lelijk wijf en denk je goh. Die ruilt mij nooit in voor een ander want ze kan niemand krijgen. Heeft ze al een ander als je der nog ligt te duwen….

  12
  0
 4. De Geert zegt:

  Wat mij opviel aan de koetlife clan toen ze gingen scheiden is dat Ruben niet zo’n slechte vent is maar dat Melanie ketjap degene is die de kinderen uitbuit voor views/inkomen.
  Ik denk dat Ruben geen slechte gast is, en dat hij zoals veel mannen keihard genaaid is door z’n ex en de rechter.

  18
  0
 5. inteelt indianus zegt:

  ondanks wat je van hem vindt is gewoon klote voor die kerel
  maar ja heeft wel proberen ons jantje de gek aan lopen te steken
  dus lekker voor hem dik volgevreten manis hok

  0
  0
 6. buy weed online zegt:

  774605 41491Can I just now say that of a relief to locate somebody who truly knows what theyre speaking about online. You really know how to bring a difficulty to light and function out it crucial. The diet need to see this and appreciate this side on the story. I cant believe youre no much more popular since you surely possess the gift. 214088

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *