Depressieve postbode doet grappig


Althans, dat vindt ie zelf waarschijnlijk. “Vuurwerk verkoop dagen 29, 30 en 31 februari” schrijft de man met de grootste kin van het westelijk halfrond. Nu weet elk kind dat februari 27 en in een schrikkeljaar 28 dagen heeft, dus wie hij hiermee wil laten lachen is een raadsel.

Nou ja, wij zijn ook niet de beroerdste. Komt ie: HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Zo.

18 reacties op “Depressieve postbode doet grappig

   • Pieter zegt:

    Ze mogen Siewert van de Linden van mij net zo lang vasthouden tot hij alle negen miljoen euri heeft terugbetaald.
    En ook die ultadomme maatjes van hem, wat een uilskuikens dat ze dachten dat ze met zulk bedrog weg konden komen. Goed werk van Teun van de Keuken en Follow The Money.

    6
    1
  • >>>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   JOHNNY DE MOL PIST KOGELS

   Hedenavond gingen de kijkcijfers van het vooravondoraatprogramma HLF8 van JHNNDML op de Nationale Campingzender SBS6 door het dak toen het gepresenteerd werd door Hélène Hendriks.

   Hélène Hendriks die bij de nabeschouwing van AJAX-BENFICA jl. de aandacht wist vast te houden in een zwarte wikkelrok en een truitje terwijl ze aan het praten was over iets met een pakje kaartjes in haar handen en bewegende beelden van voetballende mensen op een scherm achter haar viel deze avond in voor de afwezige Johnny de Mol die voor het eerst sinds september vorig jaar verstek liet gaan wegens niet nader genoemde redenen.

   Behalve dat ze een vakvrouw is die haar zaken wél op een rijtje heeft toonde Hélène Hendriks veel compassie en inlevingsvermogen met haar gasten Frank en Ferdi, Martijn en Edwin en zij wist op een verrassende en innemende manier om te gaan met de belevingswereld van haar gasten. Dat was opvallend.

   Geen huichelarij of geveinsde interesse zoals we de afgelopen maanden moesten ondergaan om half acht op SBS6!
   Eindelijk positief nieuws over dit programma.

   Hélène Hendriks heeft alles wat een praatprogramma nodig heeft en zij is een totale verademing vergeleken met Johnny de Mol.
   Helaas is Hélène maar voor een korte tijd gecharterd. Hélène Hendriks presenteerde namelijk omdat de zoon van de zenderbaas 'ziek' is, vertelde ze aan het begin van het programma.
   Over de oorzaak van de ziekte kan slechts gespeculeerd worden.

   Volgens niet nader genoemde bron probeerde Johnny de Mol eerder vandaag een niersteen uit te pissen.
   Behalve dat het een tamelijk pijnlijke gebeurtenis is om een bolletje met het formaat van een paar millimeter door een klein kanaal als de pisbuis naar buiten te persen is ook de geestelijke impact niet te onderschatten als de kleinood eenmaal gelanceerd is. Naar verluid was de schade aan het porselein substantieel. De inslag liet een gat zien ter grootte van een kogel.
   24-uurs hulpdiensten werden ingeschakeld om de toilet-situatie te restaureren. Van deze situatie zijn geen geverifieerde beelden, dus Telegraaf en Story, check dit snel, bitches!

   Toen ook een traumateam moest uitrukken om Johnny de Mol van geestelijke bijstand te voorzien na deze vreselijke bevalling werd besloten Helène aan te zoeken om de honneurs waar te nemen.

   De kans dat VI het halfacht-slot gaat vullen is nu dus weer ietsje kleiner geworden als blijkt dat een andere presentatrice het verschil kan maken.

   Hopelijk zien we binnenkort elke dag de halfacht show met Hélène Hendriks en blijft de ongeschoren kop van Johnny de Vrouwenmepoer voortaan thuis.

   11
   2
 1. Nederlandse Kalender Stichting zegt:

  Geachte redactie.
  Sinds vorige week is bekend geworden dat de maand februari 28 dagen heeft in de gewone jaren, en 29 dagen in de schrikkeljaren.
  Het kan zijn dat jullie de memo gemist hebben.
  Daarom dit berichtje.
  Februari is wel nog steeds de kortste maand van het jaar.

  21
  1
 2. Geen postbode zegt:

  Speciaal voor ome Jan eens naar het kanaal van deze depressieve postbode; alias Ruben Koet gegaan.
  Was wel eens benieuwd waarom deze postbode zo populair zou moeten zijn omdat hij telkens de Roddelpraat show haalt.

  Blijkt dat de depressieve postbode op het speciaal onderwijs heeft gezeten en dat is wel te merken.
  Wat betreft het soort onderwijs was het uiteraard volgens de postbode zelf,
  iedereens schuld behalve die van kleine Koet zelf.

  Immers kom je niet zomaar op het speciaal onderwijs.
  Dan moet er echt wel wat gebeurt zijn. Bijvoorbeeld zwakbegaafdheid met daarop volgend slechte school resultaten. Daar hoor je hem dan weer niet over.

  Afijn over dat vuurwerk. Waar het afgelopen jaar verboden was om vuurwerk te verkopen op de gangbare dagen in december. Is het buiten deze december dagen al helemaal verboden om vuurwerk te verkopen.

  Daarnaast is de depressieve postbode al eens aangehouden door de Popo en is zijn vuurwerk dito vuurwerk Youtube-kanaal in beslag genomen c.q. geblokkeerd. Als je al eens in de fout bent gegaan en je al geen weet hebt van een simpele maand kalender. Dan ben je wel heel erg dom om nogmaals in de fout te gaan.

  6
  1
  • Geen postbode zegt:

   Helaas vergeten af te sluiten met het feit dat Koetje als adres het Politie bureau Sittard opgeeft.
   Haha wat grappig. Meneer Koet zit waarschijnlijk vast voor het zoveelste illegale vuurwerk bezit en wil graag dat zijn domme volgens op bezoek komen. Er komt anders helemaal niemand langs. Wat zeg nou zelf welke normaal denkende wil anders langs komen bij deze kluns.

   3
   0
  • Piet zegt:

   Vervelende wat ik hieraan vind, is dat de reaguurders als een stellige blinde kippen, achter die liegende Wilfred Genee 2.0 lopen. En alles van die vent pikken.

   GN.

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.