Depressieve postbode staat weer op straat


Het lijkt me al niks om Ruben Koet te zijn. De man heeft een drama van een leven. Maar nu is het helemaal bar en boos. Met die schurftige hondenweer staat ie weer op de keien. Na de scheiding met Melanie Suijkerpens gaat het minder en minder met de grootste kaak van de Benelux.

Van de ene natte Polenstacaravan naar de andere. En dan filmen hoe die ellende eruit ziet. Het is wel raadzaam om een flinke hand anti-depressiva te nemen voordat je dit filmpje gaat bekijken. Kolere, wat een armoe.

20 reacties op “Depressieve postbode staat weer op straat

 1. Maarten zegt:

  Jan en Dennis, zamel wat geld in voor deze stumper net als voor Rukkertje Lorenzo. Koet heeft niks meer, vuurwerk is ook weer verboden dit jaar. Safe the fat mailman.

  44
  7
  • Pieter zegt:

   Als hij wat make-up opdoet kan die samen met Nikkie Turitorals voor een kwartje het circus in. 😄😂🤣

   Nikkie als de ‘Vrouw met de Dikste Nek’ en postbode Ruben als ‘Vrouw met de Grootste Onderkin’.

   Succes verzekerd.

   28
   4
   • Henk de slegte zegt:

    Hij moet niet zo klagen, niet gek dat je er niet komt…

    Overigens is dit geen goede reclame voor het vakantiepark die kan een boete oplopen, omdat mensen er wonen ipv op vakantie zijn.

    0
    3
  • Kale Balsack zegt:

   Waarom moeten wij geld inzamelen voor deze zielige oude autist. Dat ie lekker gaat werken voor zijn geld. En wat betreft de kinderen; ik heb de kinderbescherming al ingelicht. Melanie suijkerjunk en deze pauper verdienen zelfs die lelijke kinderen niet.

   8
   9
   • Dingus zegt:

    Nee joh laat ze lekker over aan Jeugdzorg dan komt het wel goed. Flikker toch op man weet je wat er met die kinderen gebeurt? Overal zitten de verraders blijkt wel weer

    0
    0
 2. Hennie zegt:

  Moet je nagaan; je zit op het slechtste moment van je leven en dat je dan een foto van jezelf maakt met een koffer en een zielig smoelwerk voor je joetjoep videotjes.

  15
  2
 3. Bert van de Spring zegt:

  Haha, op deze foto heeft hij al net zo een grote kinnebak als Monica Geuze.

  Zouden ze stiekem tóch familie zijn of zitten Jan en Dennis steeds te kutten met de Photoshop?

  11
  0
 4. Robbie zegt:

  Hij staat toch niet op straat?? Hij heeft een hartstikke mooi chalet!! Ik vind hem maar een klaagmachine hoor, mocht er bij ons/mij onverhoopt iets overkomen en huis moet verkopen of afbrand (noem maar op) dan zou ik me prima kunnen redden in die woning. Hij moet niet zo zeiken en blij zijn, zoals hij op het laatst ook zelf zei. Het is wel de laatste keer dat ik 11 minuten naar die kop en zijn zijn gezeik ga luisteren………

  13
  0
 5. Maasland zegt:

  Birgiet Maasland, je weet wel dat oude presentatie lijk, die er uit wil zien als een lekker ding van 20, zoekt nog een vent.
  Is de Depressieve postbode niets voor de depressieve presentatrice?

  8
  0
 6. Depressieve postbode zegt:

  Die Depressieve postbode blijft maar doorgaan met die schijt lollige filmpjes van hem he. Kap met die onzin. Plak je fietsband, zet je fiets klaar. Morgen vroeg op. Brieven in de fietstas en bezorgen maar.

  7
  2
 7. Handige Harrie zegt:

  Filmpje van die dikke koet gezien.
  Heeft een halfjaar in een mooi 6persoons-vakantiehuisje gezeten.
  Hoe betaalt hij dat zonder werk, met alimentatie van dat dikke lelijke wijf en die lelijke kut kinderen, niet betaalde belasting (weet je nog dat die dikke postbode triomfantelijk al die ongeopende BD brieven fotografeerde), moet ook nog eten en leven, rijdt in een dure bus heel het land door, want wil wel zijn ‘mien pielkes’ kinderen kunnen zien. Heb het idee dat die demente pa van hem alles betaald. Weet ie toch niet meer. Fijn dat koetje alles vastlegt. Kijkt u even me Belastingdienst?

  5
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.