Depressieve postbode valt Jan Roos aan


Sinds Ruben met dat nieuwe lelijke dikke wijf is krijgt ie wel praatjes. Toen hij nog met die rolmops van een Melanie was kende hij nog zijn plaats. Meneertje met de grootste kin binnen de EU doet grappig in een of ander pretpark. Wat overigens ook best sneu is als je zo oud bent en je daar zonder kinderen heen gaat.

Hier doet ie leuk bij Obelix, die vetzak uit de stripboeken Asterix en Obelix. En waar is die dikke bekend om? Juist, om zijn vetheid. Pure fatshaming dus van die zak koude patat. Maar weet je waar Obelix nog meer bekend om was, Koetje? Om zijn kracht. Dus let maar eens op!

24 reacties op “Depressieve postbode valt Jan Roos aan

 1. Postbode met het laagste IQ zegt:

  Dan ben je zelf een dikke hond met 5 onderkinnen en dan ga je iemand zitten fatshamen.
  Deze man heeft totaal geen humor en maakt alleen maar IQ loze ‘grapjes’. Zelfs een kind van 12 zou 33 keer nadenken voordat hij/zij deze humorloze kut ‘grapjes’ maakt.
  Een volwassen vent die zich constant als een kleuter gedraagt…en daar kijken ook nog mensen naar???
  Alleen van deze kleine stukjes die ik zie, krijg ik al ongemakkelijke gevoelens. Het zweet breekt me nog net niet uit.

  15
  0
  • Professor van Gilst zegt:

   Moet je je voorstellen dat hij ook nog depressief is. Hoe zou dat komen? De depressiviteit schijnt begonnen te zijn na de aanschaf van een spiegel.

   5
   2
  • Professor van Gilst zegt:

   Dat klopt wel ja. Een toverdrankje dat je in een dikke pad veranderd, en ik kan concluderen dat het drankje boven verwachting presteert!

   4
   2
 2. Maarten zegt:

  Gebbetje dit. Moet kunnen na alles wat Jan over hem heeft gezegd. Speldenprikjes over en weer houd het juist luchtiger. Toen Dennis zijn fake-tia had (terwijl ie dus bij Expeditie Robinson was) heeft Ruben Koet hem veel sterkte gewenst en beterschap. Het is jammer dat ie weinig zelfspot heeft maar het lijkt me geen verkeerde vent.

  9
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *