DieTim (Snapking) weer samen met ex


De man met het IQ van een spliterwt deelt op Instagram een prachtige oorkonde waarin hij de liefde voor zijn ex en nu dus weer huidige vriendin verklaart. Al ben ik zelf geen poëet, stoorde het me wel dat het woordje ‘samen’ maar liefst vier keer voorkomt in wat net aan een Nederlandse zin te noemen is.

Na wat “afstand doen” wilde hij toch weer terug bij het arme meisje dat hij een kleine maand geleden nog in elkaar beukte. Wat haar dan bezielt om voor nota bene een tweede keer met deze man in een relatie te stappen is mij nog een raadsel. Mogelijk is ze volgespoten met heroïne en wordt ze zoals je hieronder op de foto ziet door Tims linkerarm overeind gehouden voor de foto.

15 reacties op “DieTim (Snapking) weer samen met ex

 1. Laurentius Breedveld van Montfoort. zegt:

  Geinig hoor. Geinig hoor.
  En deze meneer doet wat in het dagelijks leven….??
  Nooit gehoord van dit schepsel, maar er zullen wel mensen zijn (z’n moeder, z’n vader(als die bekend is) z’n schoonmoeder dus weer en ook dat weijf op de foto voor wie hij z’n basisschool prozaatje heft gebakken die wel weten waarvan ze hem kennen maar vergeef me als ik zeg dat het mee geen moment kan boeien 😂🤣😂🤣😂

  En de Nederlandse taal is niet heel erg moeilijk maar voorspoedige mensen is het een uitdaging om er zonder taalfouten mee aan de slag te gaan. Ik zou dit manneke adviseren niet al teveel te leunen op z’n eigen tekstuele ondersteuning want het is zo wrak alsmaar kan

  7
  0
  • Laurentius Breedveld van M. zegt:

   Qua misspellingen verwijs ik graag naar de vocabulaire van de Google Spellingchecker dewelke ik inmiddels meer dan kotsbeu ben vanwege het simpele feit dat die vaak prima neer geplempte phrases onleesbaar maakt door woorden te veranderen. Kudtzooi.

   1
   0
 2. Philip Rothgans zegt:

  Lelijk plekje onder het oor heeft die man op de foto, raadzaam om eens even met een dermatoloog te gaan zitten voordat het groter wordt en derhalve onbehandelbaar.

  3
  1
  • Ronnie Maasdam zegt:

   Hij is met zijn kanis tegen een defibrillator aangelopen de koekwaus. Kijk maar goed, die rode vlek is het logo van de hartstichting. Ff uitvergroten.
   Maar die bruine puisten op z’n bakkes ziet er uit als uitzaaiende melanoompjes dus een oordeel van een dermatoloog is wel op zijn plaats.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *