Dionne Stax te sexy volgens oud-collega


Volgens Astrid Kersseboom (oude nieuwslezeres met sexappeal van een uitgedroogde aardbei) zag Dionne er net ff te sexy uit bij het NOS Journaal. Stax, die bekend staat als wippertje van Humberto, komt verder bijzonder saai over. Zo erg dat ze met haar midden dertig al bij Omroep Max werkt.

“Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je borsten kan gaan”, aldus Kersseboom in tv-gids Veronica Superguide. “Ik vind wel dat je als presentator moet oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt. Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet.” Het was zo’n beetje het enige vermakelijke en eerlijke aan het Journaal, de billen en ballen van Dionne. Nu is er echt geen reden meer om te kijken.

“Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.” Ja, dat zien wij ook wel, Kersseboom. Nou ja, gelukkig hebben we de foto’s nog.

25 reacties op “Dionne Stax te sexy volgens oud-collega

  • Hans Worst zegt:

   Mag dan een veel in Nederland voorkomende na zijn. Hollands glorie? Denk dat haar voorouders toch aardig de genen hebben geshopt in het verre oosten van de Hanze. Bij Hollands glorie denk ik niet aan frêle vrouwtjes als deze dame. Ook niet aan blauwe ogen, blond haar of blauwe ogen maar van blauw, groen, bruin. Blond tot bruin haar. Maar jouw bekrompen beeld gebaseerd op gebrekkige historische kennis is koning.

   3
   10
  • Astrid Kerstballenboom zegt:

   Sorry jonge kerels maar ik ben iets meer op leeftijd.
   Geef mij die Kersseboom maar.
   Deju die heeft een partij sloopkogels.
   Die loopt de hele dag met rugpijn om die ballen te verslepen.

   6
   0
  • Dionne Stax zegt:

   Wat is dat toch met al die figuren die allemaal lopen te fantaseren wat ze met Dionne Stax zouden doen. Ze is onhaalbaar. Reden ze is totaal niet leuk met dat gekke bekkie van der.

   3
   3
 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Goed voorbeeld van een plork. Sinds de te lang in de zon gelegen erop is geweest kan ik niet meer naar haar kijken zonder dat beeld voor mij te zien. Zal ook de reden zijn dat Jan Slagter haar een kans geeft, ze zal haar mondelinge examen wel met een voldoende afgesloten hebben. Bij de NOS hebben ze nu alleen nog dat jochie met een kort pittig kapsel en idem lichaam als nieuwslezer(es). Astrid is gewoon een gezellig wijnmuts, niks mis mee voor de doelgroep die de staatstelevisie heeft.

  8
  4
  • Kweetniet zegt:

   Wel opletten hoe je er over praat met wie in de huiskamer. Onzeker vrouwtje en kinderen die het belangrijker gaan kunnen vinden dan het is. Groot of klein dikke pret. Als het maar natuurlijk is. Dikke neppers mag je meest niet eens lekker mee spelen. Dus geen lol aan. De dames zelf vaak ook geen lol aan. Te druk met wat de ander van ze denkt. Hoe ze er uit zien. Maakt ze minder interessant en zelfs vervelend gezelschap als ze niet toneel spelen. Maar ieder zijn smaak.

   2
   0
 2. Jan Smegma zegt:

  Toch zou ik vele malen eerder milf Kersseboom doen dan die enge Stax. Wat heeft die een raar hoofd, en het wordt met de jaren steeds erger. Moet je toch niet aan denken dat je daar naast wakker wordt en het eerste dat je ziet is die kaak. Gadverdamme.

  8
  2
 3. Dionne Slap zegt:

  Sommige vrienden van mij verklaren mij homeaux, want het is zo’n lekker ding. Maar wat is er precies lekker aan deze Dionne Stax? Oke ze heeft een lief snoetje. Maar haar hoofd is net een zetpil met een rare neus erop getekend.

  4
  1
 4. Hitler zegt:

  Dat dikke kutje is gewoon jaloers op dat lekkere, jonge ding. Walgelijk om dan een heet wijf in slecht daglicht te brengen op tv. Zij kan er niks aandoen omdat ze lekker is en volgens mij is het niet helemaal ‘woke’ om te zeggen dat vrouwen zich moeten bedekken.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.