Dit werkt ook voor FunX


Mag ik u voorstellen: Rapper Ystijd, werkzaam als eindredacteur bij FunX. De zender waar het doodnormaal is om geweld te verheerlijken. Lekker grapjes maken over Hitler, dat hoort er natuurlijk ook bij. Ystijd is net als zijn collega’s heel erg gek op geweld. Blijkbaar ook tegen joden.

En wie is de eerste om hem te feliciteren met zijn baantje? Juist, de laffe rokjesman.

Dit is het team van FunX. Deze mensen hebben het statement naar buiten gebracht dat je niet moet zeuren als er op hun zender wordt opgeroepen tot geweld tegen je, want dat past namelijk bij hun “scene”. Wel van ons belastinggeld. Dat dan weer wel. Jeetje, hun mailadressen staan erbij.

30 reacties op “Dit werkt ook voor FunX

 1. Anita whitout hands zegt:

  FunX hahaha wat een naam fun is RoddelPraat [en funx (wat helemaal geen fun is) is ruk oja ze kunnen het beter mocro mafia noemen want fun is het niet echt als ze mensen gaan bedreigen

  52
  1
 2. Dominique Keesie zegt:

  Jan, Dennis en crew,

  Naar alle waarschijnlijkheid kan ik waarschijnlijk al wel inschatten wat voor reacties ik ga krijgen hierop, maar ik durf hem aan: prima als jullie ergens niet van gediend zijn qua “behandeling”. Dat is jullie namelijl ook goed recht; het kan namelijk niet door de beugel en had veel beter opgepakt moeten worden door FunX.

  Of deze manier van handelen echter de juiste is heb ik zo mijn twijfels over: sta er gewoon boven en houd principes zoals ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’ gewoon intact.

  Sta gewoon boven dit soort onzinstatements en houd de eer aan jezelf.

  Groetjes,

  De asbakkenman (broer van Ferry D, de wasbakkenman)

  xoxo

  11
  54
  • Eric zegt:

   Klopt helemaal…
   Dus ben ik direct gestart met het schrijven naar de adverteerders van FunX. Met de mededeling dat ze deze mafkezen subsidiëren en dus in- en direct onderdeel uitmaken van geweld tegen anders denkende. Volgende stap is massaal inzet op de socials van deze investeerders in haatzaai mafklappers… Er zijn echt grenzen en het statement laat duidelijk zien waar die van funx liggen….

   57
   0
 3. Umfufu zegt:

  Het is niet alleen een schande dat dit soort wordt betaald van belasting geld, het is ook de verschrikkelijk slechte humor, het is niet eens een beetje grappig, en ook daarom zou dit sujet zich totaal kapot moeten schamen, en een paar maanden op zijn slaapkamer moeten opsluiten. Wat een slappe hap.

  8
  0
  • Touwmakerij Het Stropje zegt:

   Niet zo depressief meneer de postbode, Als u straks dat miezerig stuk verdriet van een Neukgenot in u trapgat hebt hangen word je vanzelf weer vrolijk en blij.

   1
   1
  • Gordon zegt:

   Ik laat mij nu in mijn reet neuken in een donker steegje in Dubai. In Nederland durf ik dit niet meer te doen, maar hier in Dubai voel ik mij op mijn gemak in een donker steegje.

   0
   1
 4. Jan zegt:

  Haha dat is best een goede grap. Ik heb er ook eentje: waarom zwierven de joden 40 jaar door de woestijn? Omdat eentje er een stuiver kwijtgeraakt was.

  0
  1
 5. Opper racist zegt:

  Ik vindt dat dit soort grappen gewoon moeten kunnen ondanks wie je bent of waar je voor bent, zolang het maar bij een grap blijft want echte anti semitisme (door moslims) wordt een steeds groter probleem daarom ben ik ook voor heel palastina plat gooien en alles aan de joden geven.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.