Dit zijn de Big Brother kneuzen


Kom op zeg. Als je in 2022 nog mee wil doen aan een programma uit 1999 dan ben je gewoon een kneus. Opgesloten zitten in een stel bouwketen met camera’s en maar hopen dat je beroemd wordt. Deze mensen eten kak om BN’er/BB’er genoemd te worden.

Maar goed, er zijn mensen die graag naar dit soort pulp kijken. Die blij worden van kansloze mensen in een kansloos programma. Dus we stellen ze maar even voor.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Dimitri, 26 jaar (Kampenhout, België). Als je hem zo ziet zou je het niet verwachten, maar Dimitri heeft een paar bijzonder hobby’s. Zo gaat Dimitri vaak verkleed als een papegaai de kroeg in Kampenhout in. Daar praat hij dan de grootste kerel van de bar na. Elke woord, elke zin spreekt hij na. Als die vent dan vraagt op te houden schreeuwt hij heel hard: IK BEN DIMITRI DE PAPEGAAI! LORRE LORRE! Hij hoopt dan in elkaar geslagen te worden zodat hij zijn volgende hobby kan uitvoeren: auto-operatie. Dat is dat je jezelf opereert. Zo heeft Dimitri met succes zijn eigen ontstoken blindedarm verwijderd en een keer een barkruk uit zijn reet gehaald. Verder vindt hij het leuk om te bloemschikken en letters te kakken.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Grace, 35 jaar (Breda, Nederland). Haar voornaam betekent in het Engels ‘elegantie’. Maar Grace is alle behalve dat, want we kunnen veel over haar zeggen, maar niet dat ze chic, sierlijk, keurig en netjes is. Ze kreeg immers op haar 15e een dochter. Ook zij werkt waar haar moeder haar eerste baantje had, achter het station van Breda. Grace is al jaren opzoek naar haar vader, maar ze weet niet dat hij in werkelijkheid al die tijd al haar buurman is. Telkens als hij wil vertellen dat hij haar papa is komt Grace naar buiten in een van haar verschrikkelijke outfits en dan bedenkt hij zich weer. De paarse glitterjurk vindt hij het allerlelijkste, zeker in combinatie met die verschrikkelijk oorbellen. Dan blijft hij liever de buurman.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Kitty, 58 jaar (Aalten, Nederland). Kitty is precies zoals ze eruit ziet: verlept. Dat komt omdat Kitty een heel zwaar leven heeft gehad. 156 kilo om precies te zijn. Dat ze zo dik was is ook niet zo gek. Ze werkt al haar hele leven als toiletjuffrouw op de bowlingbaan te Aalten. Ze noemde haar altijd de zwaarste bal. Iets waar Kitty af en toe erg verdrietig om werd. Daardoor ging ze nog meer eten en shag roken. Door dat gepaf ziet haar huid eruit als een stuk perkament. Kitty is 60 kilo afgevallen en dat is heel knap. Daarvoor werden wel haar beide benen geamputeerd. Dat moest gebeuren omdat haar bloedtoevoer richting de tenen werd afgesneden door een bloedprop in haar lies. Op de bowlingbaan noemen ze haar nu Liesje, wat niet vriendelijk is.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Nouchine, 25 jaar (Gent, België). Nouchine heeft een buitenlandse voornaam, dat komt omdat haar vader uit Marokko afkomstig is. Hij wil niets meer met haar te maken hebben omdat ze een nogal een vreemde afwijking heeft. Nouchine is namelijk nimfomane. Dat betekent dat ze de hele dag wil wippen. Het is verdikke net een konijn. Dat gaat nog leuk worden in dit programma, want er zijn nu al weddenschappen op wie ze het eerste ligt. Sercan staat bovenaan bij de boekmakers. Hij zal reeds in de eerste week zich vergrijpen aan de wellustige Nouchine. Overigens is de betekenis van haar naam ‘poesje’ in het Berbers. Misschien ging het daar gewoon al mis.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Peter, 56 jaar (Hasselt, België). Als mensen het nog niet konden zien aan zijn hoofd trekt Peter altijd kleding aan om te tonen dat hij van de Griekse grondbeginselen is. Een andere term voor het bedrijven van de homoseksuele liefde. Peter is in den Here, maar vaker zijn den Heren in hem. Peter houdt van het leven en is heel blij, dat is Nederlands voor het Engelse woord gay. Peet, zoals iedereen hem noemt, is wel de enige nicht in Big Brother. Dus er lopen weddenschappen welke kerel hij als eerste voor zijn karretje spant. Nou ja, Peter is meer het paard waar het karretje tegenop dient te rijden, maar daar gaat het even niet over. Sercan staat ook hier bij de boekmakers bovenaan.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Sercan, 28 jaar (Tessenderlo, België). Hij verdient zijn geld op een hele vreemde manier. Sercan scheert 1 keer per maand zijn armhaar af en maakt daar tasjes van. Deze ‘Sercan’s Purses’ verkopen heel goed, al weten de dames die ermee rondlopen niet wat de oorsprong van het materiaal is. Hij is trouwens ook een echt sociaal dier. En daarmee bedoel ik een sociaal dier. In de nacht kruipt Sercan altijd naakt door het boos en maakt hij het geluid van een huilende wolf. Al een paar keer is hij door de veldwachter opgepakt, maar na verhoor weer heengezonden. Dat komt omdat hij dan alleen maar keihard zit te blaffen en na een uur is iedereen daar wel klaar mee.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Tobias, 26 jaar (Den Haag, Nederland). Tobias is precies zoals hij eruit. Verschrikkelijk saai. Er valt ook werkelijk niets te melden over hem, behalve dat ie fysiotherapeut is. En dat zijn echt hele suffe mensen.

Beeld © Wesley de Wit

Dit is Vera, 26 jaar (Vlissingen, Nederland). Dat havenstadje in Zeeland staat bekend om zijn geur van ziltigheid. Zo staat Vera ook bekend. Er hangt bij haar een zweem van vislucht om haar lijf. Dat heeft alles te maken met haar werk. Vera staat op de markt bij de haringkar. Daar is ze dan de hele dag bezig met die ingemaakt vissen schoon te maken. Ze kan blind bij die beesten de organen eruit trekken, ontschubben en graatvrij maken. Ze wordt dan ook Vissige Vera uit Vlissingen genoemd. Dat er altijd een geur van haring om haar hangt is ook best grappig aangezien Vera van zichzelf naar uitjes ruikt. Dat komt omdat ze heel snel heel veel zweet. Een prima combinatie dus.

8 reacties op “Dit zijn de Big Brother kneuzen

  1. Hank Kemp zegt:

    Wat een schitterend idee. Mensen opsluiten, camera’s erop en genieten maar. Ik ga meteen kijken of er al Big Brother bretelles te koop zijn.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *