Doe mee met Kalvijn voor nop

kalvijn

Ach ja, Kalvijn zoekt mensen voor 2 filmpies. Eigenlijk zijn het productiemensjes die dat voor hem doen, maar goed. Hij zoekt 99 chicks om heel leuk zijn eigen chick eruit te halen. Hij laat ze koken stelt vragen (dus niet voelen). En voor filmpje 2 zoekt ie mensen die geld willen verdienen.

Dus voor filmpje 1 ben je een dag bezig voor 30 piek en voor filmpjes 2 loop je de kans op 1000 ballen, maar die krijg je dus niet. Je hebt immers maar 1% kans en door je rotkarakter gaat niemand het jou gunnen.

16 reacties op “Doe mee met Kalvijn voor nop

 1. Onbekend zegt:

  Heerlijk toch. Jezelf Influencer noemen. Afgeleide van invloedrijk. En dan moet de productie gaan beschrijven wie je bent omdat niemand je kent. LOL

  7
  0
 2. Tinus Plotseling zegt:

  Deze is zo door de mand gevallen hij haalt allerlei truckjes uit met ze nep filmpjes of gebruikt standin knipt en plakt in ze filmpjes terwijl ze oneline staan ,in the roast van de bankzitters word hij ook aangepakt en nog ontkennen .met kleine kinderen vieuws maken GI dat kind van 5 ,Kalvijn ze trommel is op hij was leuk maar hij kan beter weer naar Groningen gaan om het bedrijf van ze pa te redden, Hij sparteld nog wat na maar ik denk dat het met Kalvijn gauw afgelopen is ……… Kalvijn je moet niet de boel bedonderden kan je lekker doen daar in het gehucht .,maar niet in de grote stad GAME OVER!!!

  1
  1
 3. Anti Alles zegt:

  Laat deze sjappie eens een baan zoeken die daadwerkelijk iets bijdraagt aan de maatschappij en de economie. Op dit moment zijn er 450.000 openstaande vacatures. Genoeg om uit te kiezen voor deze klaploper. Er gaat nog belastinggeld ook naar deze zware bassie.

  6
  1
 4. Milan K zegt:

  Kalvijn? Ik mag hem wel, tuurlijk verzint die van alles voor de views, lekker harde knaken binnen harken, geef hem eens ongelijk. Nog nooit beelden gezien dat het verschrikkelijke kerel is zoals enzo

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.