Dokter Cornelis Willem Heuckeroth over corona


Huh? Welke dokter is dat dan? Nou, dat is de echte naam van Gordon. En dat is geen dokter, maar een bloedordinaire marktkoopman die met poep- en piesgrapjes het heeft geschopt tot entertainer. De aandachtsjunk die het land het verlaten omdat iedereen en zijn ouwe moer wel klaar is met die zak arme turf. Die man heeft precies geen enkele opleiding genoten, maar mengt zich nu wel even in het coronadebat.

“In de UAE zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen! Hier moet je gevaccineerd zijn en kijk het resultaat! Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatie-tegenstanders! Neem die injectie g*dverdomme, dan zijn we er met een maand van af! Overigens groetjes van Toto!”

Wat je hier leest is de tekst van iemand met een IQ van rond de 87, die denkt dat ie overal verstand van heeft. Hij is nondeju zanger en zelfs dat kan ie niet. Maar goed, Gordon is dus heel erg blij met hoe het in Dubai eraan toegaat. Eens kijken of ie dat nog vindt als de overheid aldaar hem op de korrel heeft vanwege het hebben van homo. Dat is namelijk verboden in het woestijnstaatje.

Maar even terug naar corona. Hij is klaar met ongevaccineerden. Die helpen de economie naar de klote! Dus 85% is gevaccineerd en de ziekenhuizen lopen weer vol. En dat komt door die 15%. Dat is niet waar, want ook gevaccineerden kunnen ziek worden, het doorgeven en in het ziekenhuis terechtkomen. Dus hij lult uit zijn vette nek.

Hij pleit voor vaccinatieverplichting. Dus dat de overheid bepaalt wat er met jouw lichaam gebeurt. Dat mag van de grondwet niet. Als je daar voorstander van bent moet je niet piepen als de overheid meer dingen gaat bepalen die jouw vrijheid ontnemen. Een verbod op homoseksualiteit, verplicht afvallen, verbod op het houden van enge hondjes of bijvoorbeeld de doodstraf op het gebruik coke. Daar moet die bipolaire junk dan ook niet moeilijk over doen. Daar moet ie dan ook zijn dikke kop over houden.

“Neem die injectie g*dverdomme, dan zijn we er met een maand van af!”, aldus de man die sokken stond te verkopen op de Albert Cuyp markt. Uhm, dat was nou precies de tekst (minus g*dverdomme) van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Bij 70% vaccinatiegraad is het voorbij, jongens. En kijk even waar we niet zitten.

Maar we krijgen wel de groeten van toto. En het bericht verdween weer met een kwartier. Deze man kan beter een injectie nemen tegen zijn totaal gestoorde brein.

67 reacties op “Dokter Cornelis Willem Heuckeroth over corona

  • Jensen! zegt:

   Niet waar sul
   Het meerendeel van de gevaccineerde is besmet en ongevaccineerde zijn maar 15% van de bevolking
   Het vaccin sloopt je immuunsysteem. En welk bewijs heb je dat die vaccins en of de kut maatregelen ook maar iets geholpen hebben want volgens hebben we nu het zelfde als vorig met als enige verschil dat 85% van de bevolking gevaccineerd is dus conclusie het vaccin helpt Niet.punt!!
   Vaccin = Keuze
   Never Nooit medische verdeeldheid!!!

   2
   6
   • Sanne zegt:

    Al die ongevaccineerden zijn in mijn optiek een stelletje botte asocialen die de rest van de Nederlanders onnodig gegijzeld houden.

    En die demonstraties en protesten helpen niet echt mee.

    Dus opsluiten die mafkezen en wappies, het heeft wel weer lang genoeg geduurd.

    1
    5
 1. SL zegt:

  Zo zo er komt voor het eerst eens iets verstandigs uit die bipolaire cokejunk. Dit land wordt gegijzeld door een stel anti-vax wappies die denken een of ander verzet tegen de overheid te voeren door zich niet te laten vaccineren terwijl landen zoals onder andere Portugal en Israël duidelijk aantonen dat vaccineren werkt. Wappies zijn heel erg tegen de maatregelen maar willen vervolgens niet meewerken aan de oplossing om van die maatregelen af te komen, ik snap dat toch echt niet hoor.

  46
  48
  • Pieter zegt:

   Vaccineren helpt.

   Stoppen met reizen helpt.

   Anti-vaxxers isoleren helpt.

   Dat gaan antivaxxers niet leuk vinden; ze gaan weer schreeuwen als een ongevild varken. Daarnaast gaan ze onzinnigheden verkondigen uit naam van vage dokters, maar het feit blijft dat gevaccineerden beter beschermd zijn tegen ernstige ziekteverschijnselen.

   45
   37
   • Jensen! zegt:

    Niet waar sul
    Het meerendeel van de gevaccineerde is besmet en de ongevaccineerde zijn maar 15% van de bevolking dus er zijn veel gevaccineerde besmet dan dat er ongevaccineerde besmet zijn !
    Het vaccin sloopt je immuunsysteem. En welk bewijs heb je dat die vaccins en of de kut maatregelen ook maar iets geholpen hebben want volgens mij hebben we nu hetzelfde als vorig jaar met als enige verschil dat 85% van de bevolking gevaccineerd is dus conclusie het vaccin helpt Niet en de kut maatregelen die helpen niet punt!! We zijn er in geluisd !
    Vaccin = Keuze
    Never Nooit medische verdeeldheid!!!

    7
    9
  • Jensen! zegt:

   Blijf maar lekker achter Rutte en de jong aan lopen onnozele. Gelukkig hebben de vaccins en maatregelen zo goed geholpen. Hahaha niet dus!
   Vaccin = Keuze
   Never Nooit medische Apartheid

   9
   7
 2. Pieter zegt:

  En een paar open deuren:
  De meeste mensen zijn op zeer jonge leeftijd gevaccineerd tegen de
  p olio en de
  d ifterie en de
  k inkhoest.
  De p okken,
  de m azelen,
  de t ering,
  de b of, de rode hond en weet ik wat allemaal.

  Het griepvirus muteert als een malle en daar nemen oude mensen en ook arbeiders uit verschillende contactberoepen een jaarlijks vaccin tegen.
  Nog nooit gehoord dat je daar de boel plat voor gaat leggen, per saldo heb je jezelf ermee als je ziek wordt.
  Vaccin of niet, die corona gaat niet weg.

  Het virus reist niet hoor, het reist mee met de mensen.

  Dus als we nu niet als de bliksem de grenzen hermetisch afsluiten en stoppen met hele volksstammen uit Verweggistan binnen te laten dan kon het allemaal nog wel eens heel erg lang gaan duren.

  0 0

  35
  1
 3. Jan Smegma zegt:

  Nooit gedacht het nog eens met Gordon eens te zijn.
  En de anti-vaxxer die dit walgelijke broddelstukje heeft geschreven mag ongezien de typhus krijgen.

  32
  35
 4. Grindtegel zegt:

  GODVERDOMME, Gordon, ik zeg het nog 1 keer: Blijf van de coke af!!! Zeker in Dubai kom je er niet zo makkelijk mee weg. Jan en Dennis, doe wat tegen deze Gordon, en als zijn ip adres hier op de site komt, redirect hem dan naar een site van een goede afkickkliniek. Dan hebben wij er ook geen last meer van.

  20
  2
  • Grindtegel zegt:

   Laat Talpa gewoon je afkick kosten betalen. Er zitten daar genoeg coke snuivers, dus wellicht is er een groepskorting te regelen. Het is even moeilijk, maar uiteindelijk zal je er plezier van hebben. Dit kan niet langer zo.

   21
   0
 5. Michiel van den Koppel zegt:

  Je bent tegenwoordig een wappie als je de grondwet respecteerd. In Amerika is de hele verplichting onwettig verklaart. Van de baan dus

  17
  17
  • Citaatje vh Nieuws zegt:

   Zorgpersoneel in België krijgt tot 1 april de tijd om zich te laten vaccineren, anders volgt ontslag. De federale regering heeft dat gisteravond bekendgemaakt.

   Tot die tijd kunnen zorgmedewerkers ook nog een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud overleggen om het aan het werk te mogen.

   9
   1
  • Brunilda Koch zegt:

   Verenigde Staten is het nemen van een vaccin een voorwaarde om op werk te mogen komen.

   Weet niet waar jij jouw informatie vandaan haalt….
   Er is wel wat protest tegen, maar dat heb je hier ook.

   In China en Oostenrijk kom je niet eens meer de straat op zonder vaccin.
   Dat zouden ze in Nederland ook moeten doen.

   15
   11
 6. Tom Beens zegt:

  Jan, waarom moet ik hier jouw mening lezen tegenover die van Gordon? Houdt gewoon lekker je mond, net als Gordon. Je had dit bericht helemaal niet moeten plaatsen, daar is dit platform niet voor. Ga lekker reageren op facebook ofzo. Politieke praatjes voor of tegen is dat roddelpraat? Ik vind roddelpraat al minder leuk worden omdat eigen meningen (Dennis vs vd Valk, Jij vs Coronadebat) belangrijker worden dan waar jullie ooit mee zijn begonnen, een satirisch roddelpraatprogramma. Erg jammer. Duim omlaag.

  35
  20
  • Tom zijn mening vind ik stom zegt:

   Duim omlaag voor jouw dan Tom .ga jij dictarisch bepalen wat wel en niet kan en/of leuk is op hun eigen onafhankelijke kanaal. ook voor ons allemaal bepalen? Hahaha bepalen we allemaal zelf jij hoeft niet als rp volksvertegenwoordiger op te treden hoor. RP army is mondig genoeg. Vraag maar aan is kutter

   8
   22
 7. Gg zegt:

  Gordon als jij geen groot afnemer was geweest v wit poedersuiker (en de andere 15%) was de handel al opgelost en waren heel veel moeders veel verdriet bespaart omdat hun dochter dan niet Ad poeder waren geholpen door dwaze als jij.ook als voorbeeld functie. Dus ga jij even eerst je eigen straat schoonvegen en dat doe je niet door in een wolkenkrabber te kruipen….je spoor v vernieling als voorbeeld functie ligt achter jou. Doe maar beetje nederig zelfs uit Dubai zit je stennis te maken. Weg is weg…jij bent geen 2g maar gg…groet afnemer .ga je schamen Gordon

  4
  1
 8. Pli-si Bro' zegt:

  In de biografie van Gordon staat te lezen dat dit soort onderwerpen vroeger op de LTS gewoon werden gedoceerd. Gorden ziet zichzelf als een baken van zangkunst en intellect.

  3
  0
 9. Loes zegt:

  Al die ongevaccineerden sluiten zichzelf uit, dus totaal geen medelijden mee.
  Sterker nog: de slappe regering moet een wet maken waardoor antivaxxers direct worden ontslagen, als ze al werken, en ergens in isolatie worden gegooid, totdat er gedwongen een paar spuitjes ingaan.
  De overgrote meerderheid wordt nu gegijzeld door een handjevol randdebielen.

  7
  14
  • Loeseloesje zegt:

   Wie sprak nou ook zo? En handelde er ook na Loes? Hoe heet die man ook alweer? Je tel is telkens druk “bezet” omdat je naar de kliklijn belt….bah bah

   5
   3
  • Renate Grando zegt:

   Loes heeft helemaal gelijk.

   Als je die ongevaccineerden in een kamp stopt dan kan de rest van de mensen in Nederland gewoon werken
   en shoppen en feesten.

   Het is heel makkelijk.
   Als niemand ziek is of corona bij zich heeft dan wordt er verder niemand ziek en dan wordt dat r-getal, de reproductie van het virus, vanzelf NUL.
   Dat is wat we willen.

   Dus die ongevaccineerden zijn in mijn optiek een stelletje botte asocialen die de rest van de Nederlanders onnodig gegijzeld houden.

   En die demonstraties en protesten helpen niet echt mee.

   Dus opsluiten die mafkezen en wappies, het heeft wel weer lang genoeg geduurd.

   3
   2
   • WALGELIJKE MAN zegt:

    nee het is niet heel makkelijk. je kan hier wel een beetje gaan liggen janken over ongevaccineerden en het feit dat ze jou mooie gewilde uitkomst van je kut R formule verkloten. maar je lijkt hier te denken dat corona een tijdelijk virus is??? de enige personen die hier een fatsoendelijke resistentie tegen opbouwen zijn alle mensen die sinds afgelopen anderhalf/twee jaar geboren worden. ga jij je lekker 3 X per jaar laten vaccineren tot je 80ste? veel succes! XD

    1
    0
   • Denkna zegt:

    Wat ben jij een vuile nazi, je had persoonlijk de Joden naar de gaskamers begeleidt. Daarnaast ben je te stom om zelf na te denken; het “vaccin” beschermt NIET tegen het krijgen van Corona, en ook NIET tegen het doorgeven van Corona. Bovendien verslechtert het je immuunsysteem, vandaar dat de ziekenhuizen nu vol liggen met GEVACCINEERDEN! En als je werkelijk denkt dat je je vrijheid terug krijgt als ongevaccineerden worden opgesloten, kijk eens naar Oostenrijk.

    1
    0
  • Denkna zegt:

   De randdebiel ben je zelf; de z.g. “vaccins” beschermen NIET tegen het krijgen van Corona, NIET tegen het in het ziekenhuis komen, en ook NIET tegen overlijden, en NIET tegen anderen besmetten. Er vallen meer doden door deze “vaccins” dan door alle vaccins van de afgelopen 20 jaar samen. Je immuunsysteem holt achteruit na vaccinatie. En alle maatregelen voor een ziekte die ongeveer net zo erg is als de griep, daar sterven ook elk jaar duizenden mensen aan. Daar hebben we toch ook nooit een lockdown voor gehad, of een QR code.

   0
   0
 10. Goor zegt:

  Het is nog altijd arts beste ome Jan.
  Dokter is een stapje hoger, die is immers gepromoveerd aan de Uni.
  De kans dat een cokejunk als Gordon met de maximaal genoten opleiding LBO.
  Arts wordt of zelfs promoveert is bijna gelijk aan 0.

  0
  0
 11. Clubber Lang zegt:

  Jantje toch!
  De IC bezetting betreft ongeveer 50% gevaccineerd, en 50% ongevaccineerd.
  Die 50% ongevaccineerde mensen op de IC komen uit de groep van 15% van het totaal! Jij bent minimaal zo intelligent als ik ben, dus dit weet jij ook gewoon.

  4
  1
 12. GrammarNazi zegt:

  De tijger en de ezel zijn met elkaar in discussie.
  “Het gras is blauw”, zegt de ezel. “Nee, het gras is groen.”, zegt de tijger.
  Blauw
  Groen
  Blauw
  Groen (ingekorte variant van dit verhaal)
  “Laten we aan koning Leeuw vragen wie er gelijk heeft.”, zegt de tijger.
  Zo gezegd, zo gedaan.
  De koning onthaalt zijn ondergeschikten en vraagt naar de reden van hun bezoek.
  “Nou, koning,” klaagt de tijger, “Ezel hier beweert dat het gras blauw is, terwijl iedereen weet, dat gras groen is. Wilt u recht spreken en zeggen welke kleur gras heeft?”
  Koning Leeuw kijkt de tijger aan. “Gras is blauw.”, antwoordt hij.
  Ezel begint te balken en te dansen, zegt tegen de tijger dat hij dus toch al die tijd gelijk had en danst zich een weg naar de horizon.
  “Maar Koning,” zegt de tijger, “is er iets mis met u? U weet toch wel hoe het echt in elkaar zit en dat gras heus waar groen is?”
  Waarop Koning Leeuw antwoordt: “Tijgertje, tijgertje, tijgertje. Natuurlijk is het gras groen. Maar jij, als verstandig wezen, had beter moeten weten dan mijn kostbare tijd te verdoen met een vraag waar IEDEREEN het goede antwoord op weet. Gebruik je kostbare tijd alleen voor kostbare mensen en verban de nietsnutten uit je leven. Laat ezels lekker ezels zijn en hou je oog op je echte doelen in het leven. Door ezels als deze raak je je focus kwijt en kom je tot niets. Daarom: vergeet de achterlijken en richt je op de verstandigen.”
  Tijger begreep wat Koning Leeuw bedoelde en ging wijzer geworden, maar diep beschaamd weer naar huis.

  1
  2
  • Renate Grando zegt:

   In andere woorden:
   Laat die anti-vaxxerds maar lullen.

   We hebben een geheime politie nodig die deze ongevaccineerden ’s nachts uit hun huis haalt en laat verdwijnen.

   Verband deze nietsnutten uit ons leven en investeer in verstandige mensen.
   Mooi verhaal!

   1
   4
 13. Nononocorona zegt:

  Dit heeft Jan niet getikt want die is ook gewoon geinjecteerd. Als je dit serieus neemt dan moet je dat lekker zelf weten.
  Maar scheidt uit met die Corona praatjes straks wordt dit net zo een Jensen Forum! Dat moeten we toch niet willen, met zijn allen? Hier is het om te lachen enzo! Houden zo en geen Corona gezeik meer hier ….ik kijk hier potverdrie toch niet naar het 8 uur journaal? ofwat!!!

  2
  0
 14. Erik zegt:

  Voor of tegen, zoekt het uit. Ik zou graag 1 plek willen binnen deze 2 jaar durende chaos waar we het niet over Corona hoeven te hebben. Ik snap dat iedereen incl Jan En Dennis een mening heeft over Corona maar laat dat asjeblieft buiten Roddepraat. Het gaat er al heel de dag over overal. Gewoon lekker lachen even de stress van de ketel, even vergeten en weer door. Het is taai voor iedereen, hou je haaks allemaal!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.