Domheid heeft een naam: Soefieritch


Eigenlijk moet je mensen met het verstand van een emmer kots met rust laten, alleen voor het talentloze rappertje Soefieritch maken we graag een uitzondering. Gisteren hebben we hem er reeds op gewezen dat hij niet begrijpend kan lezen. Er staat niet dat Dennis verdacht wordt van misbruik van jonge meisjes, maar dat Dennis een ander verdenkt. Allemaal te moeilijk voor deze inteeltbulgaar. Maar nu heeft ie een filmpje gemaakt waar hij nog verder gaat.

Nog steeds snapt die bosmongool niet dat het over iemand anders gaat dan Dennis. Daarnaast zegt ie onze Twentse vriend te gaan slaan en roept hij mensen op het te delen. Dat is dreigen met agressie en opruiing. Daarnaast noemt hij Dennis en Jan meerdere keren pedofiel wat onder het kopje laster en smaad valt. Dus dit hele gebeuren kan hem een bezoekje van de politie opleveren, terwijl hij nog steeds te dom is om te snappen dat het verhaal dus niet over Dennis gaat.

En nog wat. Om dit soort ventjes heeft Jan nou een strafblad. Hele grote smoel, dreigen met geweld en dan als je ze een tik geeft jankend naar de politie rennen.

40 reacties op “Domheid heeft een naam: Soefieritch

 1. Robbie zegt:

  Nou wacht anders nog steeds op antwoord Soefie??? Deze kneus doet het voor de aandacht, want hij antwoord of scheld niet terug en hij blokkeert me ook niet. Dappere dodo dat het is, zou trouwens sowieso aangifte doen van bedreiging als ik Dennis was. Gewoon voor de lol…..

  20
  0
 2. Rogierillio Tuur zegt:

  Hebben ze tegenwoordig Internet in de sociale werkplaats? Helaas hebben we in Nederland teveel van dit soort lui met agressieproblematiek en een iq van een bosui

  1
  0
 3. Der Lars zegt:

  Het ergste is nog dat zo’n stuk ongeluk, zich kan voortplanten. Misschien beter net zoals in China een 1 kind beleid invoeren voor dergelijke geiten. Of een geen-kind beleid, oftewel castratie!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *