Donny en Janice uit elkaar


Dan kan je wel weer heel hard ‘kan mij het rotten’ gillen, maar dat betekent wel dat ze weer op de markt is. En hoewel ze best een oud gebakje is is ze, mede door de dokter, nog niet ingestort. Nou meid, we hopen dat je snel over het verlies van een van de twee zoontjes van Dries heen bent. Als je een keer wil uithuilen op een mooi geschapen bierbuik kan je me DM’en.

Hier het hele verhaal. Niets over Yo trouwens.

15 reacties op “Donny en Janice uit elkaar

  • Fred zegt:

   Doe normaal.
   Donnie kwam thuis met un druiper.
   Wat is daar tof aan?

   Dit ‘kampermeisje’ zoals jij dat noemt heeft wel ff iets méér klasse dan dat afgetapte jong van Dries Roelvink.

   Haha, ik denk dat ze héél erg blij is dat hij wieberen is gegaan, het onbetrouwbare mannetje.

   10
   3
   • Brunilda Koch zegt:

    Een SOA is geen grapje.

    Wat moest dat meisje ervan denken? Vind je het gek dat ze de verkering stopzette? Als je er zo achtermoetkomen dat je kerel vreemd gaat is wel heel erg bot.

    Wat een vies ventje is Donnie toch ook.

    6
    1
 1. Robbie zegt:

  Sjongejongejonge weer zo’n verkapte manier om onder de feiten uit te komen. Wat dat betreft ben ik werkelijk blij dat ik man ben. Wij zeggen gewoon ja k*t man het is over, praten er nog even over, drinken een biertje en klaar. Nu een heel verhaal om de hete brei heen draaien, maar daarna wel lachen?? Slap gedoe weer hoor dit…

  7
  0
  • Bipolaire cokejunk zegt:

   Ik heb eerste hand vernomen dat deze Dave ‘Mooiboy’ Roelvink vreemd is gegaan met de schoonmaakster! Hij zag haar aan voor zijn vriendin. Ik moet je eerlijk zeggen dat dit mij ook weleens is overkomen. Ik zag mijn hondje toto aan voor mijn vriendin. Alleen het vreemde was dat ik toen geen vriendin had. Groeten vanuit Dubai! Xx Gorden!

   3
   1
   • Robbie zegt:

    Oke ja dat lijk me ook geen pretje. Mijn vrouw noemt mij ook vaak hond, en zegt ook vaak fl*kker op tegen me. Dus ik zie overeenkomsten. Maar het bericht gaat over Donny…..

    3
    0
 2. Jessie Maya zegt:

  Is dat een transformertje lite? Of is het de zus van Jaimie Vaes en Jessie Maya?
  Nep tietjes, nep lippen, botox hoofdje, nep tanden, nep wimpers, neus nog wat bijgepunt enz enz. Wat is dat toch met dames van rond de 30. Onzekerheid dat is 1. Maar het is toch niet mooi.
  Welke Goofy zegt goh schat ziet er goed uit!

  9
  0
 3. Janice Blok zegt:

  ‘En kunnen we weer lachen’ Jaja.
  Valt weinig te lachen als je met je botox harses helemaal lam gespoten bent.
  Janice Blok, wat een lelijke bezem ben jij!

  7
  0
  • Uitvaart zegt:

   Lijkt wel een overlijdensbericht . . . In alle rust kunnen WE het verwerken….Dony ligt allang Yo aan te duwen….die is duckface al vergeten ….next….maar BTW ze is toch zwanger v Donny?

   2
   0
 4. Co Jenevo zegt:

  Doen onbekende mensen dit ook allemaal op insta?
  Sociale verantwoording afleggen.
  Of is dit puur voor bekend Nederland weggelegd?
  Ik onderken het fenomeen dingen van je af schrijven, maar kom op zeg, toch niet alles behoeft een openbaar statement?
  Dietim, lees je mee?

  3
  0
  • Sander Schimmelpeerd zegt:

   Bizar wel ja. Vroeger las je het eens per week in een Story of Privé. Of als je belangrijk genoeg was op een shownieuws. Nu heeft elke “nono” (dixit Schimmelpickpick) een kanaal om honderduizenden zombies te zombificeren via Instazombie.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *