Donny Roelvink bijna dood

donny-roelvink-column

Sodemieters, Donny ziet er beroerd uit zeg. “Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman”, aldus papa Dries. Leuk voor Insta, dachten ze. Maar het ging goed mis, een vriend reed over Donny heen. “Die jongen is er kapot van dat dit is gebeurd. Ze kennen elkaar al jaren, het zijn beste vrienden.” 

“Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was”, zegt Dries. “Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.” Er is toch altijd wat met die familie.

21 reacties op “Donny Roelvink bijna dood

 1. GodInFrankrijk zegt:

  Jammer dat het zijn broer niet was, die had ik het gegund dat er een Hummer over z’n arrogante kop zou rijden.
  Beterschap Donny

  18
  13
 2. ik zegt:

  Wederom het bewijs hoe triest, hersenloos en achterlijk die zogenaamde “sociale media” zijn. Een grote verzamelplaats voor de meest grote losers van onze maatschappij.

  21
  0
 3. Henk zegt:

  Anabolen kikker die andere anabole kikker Ronnie colemal die totaal invalide is door die rotzooi haha hersenloze familie die al die aandacht totaal niet verdient.

  11
  0
 4. Duch matrix zegt:

  Deze meneer heeft toch ook zijn tanden tot stompjes gevijld? 1 ding wordt wel duidelijk in deze tijd, alle zogenaamde BNers zijn psychisch niet in orde.

  18
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.