Donny Roelvink gaat al beter


Hij lag helemaal aan puinpoeder, maar dat is niet zo vreemd als een Hummer over je heenrijdt. Maar het gaat al wat beter met hem. Uit het ziekenhuis en steeds minder verband en pleisters. Nog even en hij is weer helemaal heel.

Het zegt zelf dat ie er beter uit is gekomen dan dat ie erin (eronder in zijn geval) ging. Want nu waardeert hij het leven meer. Nou, wat een auto niet met een mens kan doen.

13 reacties op “Donny Roelvink gaat al beter

 1. Van mens naar VARKEN zegt:

  Wat een glasbak om de hoek niet met een mens kan doen.
  Veel teveel gemak voor het obesitasvarken Roos.
  Hij had hem liever nog vlak voor de deur gehad zodat de bolle maar 10 meter hoefde te lopen.
  Van ooit een man met benutbaar intellect naar een volgevroten hatende bal gehakt.
  Die roos is dus al tijden verwelkt en stinkt alleen nog

  4
  13
 2. Korps Politie Flevoland zegt:

  Beste gebruikers,

  Rik , ook bekend als Gordon, is met succes verhoord voor t delen van privegegevens van de heer Schouten. Wij danken voor jullie tips en medewerking en wensen jullie nog een koele middag.

  Korps Flevoland

  5
  1
 3. Journey zegt:

  En hij gaat onze meenemen op zijn journey.

  Hij verbeeldt zich wel heel wat van zijn journey want veel meer dan aan de ijzers hangen en voor de spiegel staan doet hij niet.

  0
  0
  • Liz zegt:

   Hè, wat? Dat is toch een fruit of the loin van Droes Rioolvink? De braderie zinger? Wat heeft hij ooit gepresteerd? Hij is toch een tikkie bekend doordat zijn vader schnabbelt? En af en toe met zijn hoofd op tv mag. Maar verder dan dat en overreden worden door een Hummer, presteert hij toch niet veel? Beetje zielig praatje over iets dat voorkomen had kunnen komen.

   0
   0
 4. Kiplekker, hummer, hummer zegt:

  Het gaat weer beter. Het heeft even geduurd voordat de onderdelen uit Turkije zijn aangekomen. Dönner Roelvink doet het weer.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.