Douwe Bob doet naam eer aan

douwe-bob

Want douwe kan die Bob wel. De ene na de andere baby wordt geboren met de zanger als vader. Is de ene chick nog niet bevallen ligt er ergens anders weer een kind van hem in de wieg. Het begon met dochter Bobby Lou, geboren op 9 december.

Toen maakte hij bekend dat zijn ex-ex zwanger is van een zoon. En nu heeft ie laten weten tussendoor nog ergens een dochter te hebben gekregen. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Met zoveel alimentatie is het wel te begrijpen dat ie naar de fles grijpt.

27 reacties op “Douwe Bob doet naam eer aan

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Goede zaak, als Dennis en Jan eerst de commentaren uitfilteren.
  Het duurt misschien ietsje langer voor je reactie in de commentssection staat maar het gezever van die malløøt is hiermee hopelijk verleden tijd 😄👍

  14
  0
 2. Robbie zegt:

  Ik denk dat Yvonne een klap van de molen heeft gehad door Ben Saunders. Het lijkt echt of zij alle mannen wilt neerzetten als smeerlappen. Maar er waren afspraken, dus Bob komt er nu voor uit. Maaaar dat wil niet zeggen dat hij wegloopt van zijn verantwoordelijkheden. En dat vreemdgaan weet ze helemaal niet, want dat laten we maar ff in het midden? Ja mijn hol dus he, dus eigenlijk is het maar weer een aanval op het mannelijke geslacht. Bob succes man en het is gewoon gezond om flink van bil te gaan……

  9
  4
 3. Dauwe Flop zegt:

  Een prestatie van wereldformaat die je doorgaans enkel in de Bijlmer ziet!
  Waar zogenaamde BN-lieden als Jetro Willems en Steven Bergwijn het voor elkaar krijgen om 2 keer vader te worden in 9 maanden, zonder vaste relatie.
  Heeft Douwe Flop de hoofdprijs: 3 kinderen in 9 maanden en uiteraard met geen enkele moeder een vaste relatie. Nou kerel Chapeau en nog heel veel plezier in je leven.

  14
  1
 4. B0B zegt:

  Bij deze BoB zie je gelijk wat roem mede mogelijk maakt.
  De kerel is lelijk en spoort niet.
  Toch zijn er blijkbaar bussen vol wulpse dames die even de Pony willen laten grazen bij deze idioot.

  3
  1
 5. Dwight zegt:

  Waar bemoeit die lelijke wortelkleurige Coldeweijer zich mee?! Zij heeft toch geen moer te maken met de privélevens van anderen?

  PS Jan, ben je berichten van mediacourant aan ’t overnemen de laatste dagen?

  1
  3
   • Dwight zegt:

    Ja, alle berichten hier stonden 1 tot meerdere dagen al eerder op mediacourant met uitzondering van de social media foto’s van nobody’s met 3 regels tekst er onder.

    0
    2
    • Steven zegt:

     Dat klopt. Die stonden in de AD.
     En Jan heeft een mooie potpourri van die teksten gemaakt. Ik moest lachen.
     Vooral Liesje met ‘r bloedproppen was erg origineel.
     En die hitsige abdeslam die iedereen een veeg gaat geven, het handtasje incluis. Onbetaalbaar mooie proza.
     Mijn bijdrage voor deze maand heeft alweer heel wat pret opgeleverd. En we beginnen pas net!!

     2
     0
 6. Die dikke uit de jury zegt:

  Lekker.. kindjes verwekken bij instabiele vrouwen om ze vervolgens bij de geboorte al zo’n leverafwijking mee te geven waardoor dit de toekomstige pareltjes voor de uitkerende instanties gaan worden.

  Lang leve de Nederlandse “artiest”

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *