Douwe Bob is corona-verzetsstrijder

douwe-bob

Over corona, de coronamaatregelen en hele circus eromheen kan natuurlijk eindeloos gediscussieerd worden. Sinds vorige week moeten wij in Nederland een QR-code kunnen laten zien bij elk etentje of bioscoopbezoek. En ja, ook Douwe Bob moet dat. Douwe Bob, alias Douwe Bob, heeft hier een duidelijke mening over.

Hij is des duivels en besluit zijn tour te cancelen zolang het op deze QR-manier moet. Onterecht wordt hij naar eigen zeggen een klootzak genoemd, een narcistische klootzak. Zijn het zijn fans die dat roepen? Nee. Dus wat is dan het probleem? Omdat hij tegen de gevaccineerde stroming in zwemt? Laat die man gewoon lekker zijn ding doen. “Slow down brother”, zou hij zelf zeggen. Daarbij, zijn personeel wordt gewoon doorbetaald. “Laten gaan”, “respect!” en “rug recht!” krijgt hij op de Instagram-pagina van RTL meermaals toegetypt.

18 reacties op “Douwe Bob is corona-verzetsstrijder

 1. Douwe Flop zegt:

  Tjah dat krijg je als je pardoes van mening begint af te wijken van je woke vrinden uit Amsterdam.
  Ik snap de ophef ook niet zo. Douwe Bob bepaalt net als iedereen, gewoon zijn eigen leven.

  7
  1
 2. Henk zegt:

  Kijk ook naar de uitzending van Robert Jensen van 1/9. Daarin zet hij alle feiten MET BRONVERMELDING van COVID tot nu toe op een rijtje. OPEN JE OGEN en die van een ander!!

  2
  0
 3. Hannie Smegma zegt:

  85 procent weldenkend Nederland walgt van 15 procent overbodige paranoïde uitkeringstrekkende verwende huilstruiken. Als het je hier niet bevalt als wappie dan rot je toch lekker op naar Zimbabwe of zo, daar doen ze ook niet aan vaccinaties en hebben hetzelfde niveau iq.

  0
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *