Dreetje Hazes overspannen

jan-roos-hazes

Nou lekker dan. Hij zou morgen optreden bij De Amsterdamse Zomer, maar hij komt niet. André is over zijn theewater en heeft heel erg burnout. Ben je 27 en al voor de tweede keer emotioneel uitgeschakeld. Gaat lekker zo. Zijn vrienden Sarah van Soelen zit ook in een kliniek omdat ze niet tegen alle aandacht kan.

“André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt”, aldus zijn management. Nou, neem je rust kerel.

47 reacties op “Dreetje Hazes overspannen

 1. Johan de Witt zegt:

  Tegenwoordig is zeggen dat je een burnout hebt een trend, naar het schijnt. Een serieuze burnout gaat makkelijk richting de 8 maanden. Nou, elk nadeel heb zijn voordeel jongens. Die zien we voorlopig niet meer terug. Of zal zijn verslaving aan aandacht zwaarder wegen? We gaan het zien.

  15
  1
 2. Donald Trump zegt:

  Ik weet zeker dat, als ons Dré ff een bezoekje aan den Roddelpraat pleegt, dat het dan weer helemaal goedkomt met ‘m.

  Gewoon een soort therapie.

  2
  0
 3. Rogier zegt:

  Jan Roos, de zoon van Bob de Rooy en Sugarlee Hooper.
  Jan Roos met 44 jaar een hoofd als een allereerst Mona toetje uit 1967
  Jan Roos is over de datum
  Jan Roos de slijmjurk en hypocriete verslaggever
  Terecht de deur gewezen bij Powned
  Je stelt van alles aan de kaak Jan Roos maar bent zelf een laffe leugenachtige drol

  4
  22
 4. Oen Kardiesishan dichter zegt:

  Ik leef mijn leven zoals ik dat wil
  Ik scheld op ieder ander
  Ik bemoei mij met een iedereen
  Denk maar niet dat ik verander
  Ik trek een ieder door de stront
  Ik schop een ieder naar de grond
  ook al waren ze al gewond
  Ik leef mijn leven zoals ik dat wil
  24 / 7 vol met getreiter
  De enigste die mij nog leuk vind
  Vanwege mijn bezoekjes is de slijter

  4
  11
 5. Ger Jolig zegt:

  Zo Jan Roos
  Kontenlikker van je vrindjes
  Wanneer ga je De Molletjes de hemel in prijzen
  Wordt je vrindjes ?
  Ik denk dit jaar nog slappe lul de behanger

  1
  11
 6. Mijn reisverslag zegt:

  Na alle bende vonden we het hoog tijd om Santa Cruz te verlaten. De locals hadden ons aangeraden om op craig’s list te kijken. Craig’s list is een soort ebay, waarop ook ride shares worden aangeboden. We vonden al snel iemand die er wel betrouwbaar uitzag en in LA moest zijn. Dat leek ons ook wel wat.
  Vrijdag 7 november namen we dus de bus naar San Jose om daar te meeten met onze chauffeur. Kelly werd op dat moment een beetje zenuwachtig, wat ik wel erg grappig vond. Het bleek gelukkig helemaal niet nodig te zijn, onze chauffeur was een jongeman van ergens in de 30 van indiase afkomst. Heel nette jongen, vegetarier die liever nog veganist zou zijn en hij ging richting LA om op familie bezoek te gaan.
  In de auto is het geen moment stil geweest. Niet alleen hebben we hem uitgehoord over wat hij doet, amerika, india, etcetc- we hebben ook discussies gehad over sterrenbeelden en veganisme. Uiteindelijk heeft hij ons precies voor de deur van ons Hostel in venice beach gedropt.
  De volgende dag kwamen we erachter waarom je in LA een auto moet hebben. Het OV stinkt. Letterlijk en figuurlijk, in 1 bus moesten we oppassen om niet in de hondenpoep te gaan staan. Ook koste het ons ongeveer 3 uur om naar hollywood te gaan.
  Eenmaal in Hollywood aangekomen zijn we over de boulevard gelopen. Daar heb je die hele lange weg met sterren op de stoep waar namen in staan gegrafeerd. Het is erg moeilijk om niet alle namen te lezen waar je over heen loopt. Ook is er een theater waar allerlei filmsterren een hand of voet afdruk hebben gemaakt. Erg toeristisch allemaal, wel geinig.
  Toch hadden we er al snel genoeg van en hebben we een bus gepakt richting beverley hills. Het is erg mooi daar. We hebben een beetje rondgelopen, huisjes gekeken en van de zon genoten.
  Helaas was het al snel 5 uur, en dan gaat de zon hier onder. De terugweg met ‘t OV was nog erger dan de heenweg en ook een tikkeltje scary. We waren die dag in ieder geval niet echt onder de indruk van LA…
  Zondag 9 november kregen we een email van couchsurfing. Dat is een website waarop je mensen kunt vinden die wonen waar jij aan het reizen bent. Daar kun je dan een berichtje achterlaten om bijvoorbeeld een kopje koffie te gaan drinken of om te vragen of iemand een plekje op z’n ‘couch’ heeft waar je een paar nachtjes mag blijven slapen.
  Rod, een 36 jaar oude cameraman met veel positieve reviews in zijn profiel mailde ons dat hij nog een extra kamer met 2 persoons luchtbed had. Deze keer was het mijn beurt om lichtelijk zenuwachtig te worden, maar toen Rod zondag vroeg in de middag ons kwam ophalen met de auto was dat al snel voorbij. Hij is namelijk heel cool, gezellig, spraakzaam en gewoon goed gezelschap.
  Die dag zijn we een beetje door LA getoured. We hebben alle stranden bekeken, beroemde plekjes gezien en ‘s avonds zijn we een berg op gereden zodat we over heel LA en de valley uit konden kijken. Het uitzicht was geweldig en het was haast niet te bevatten hoe groot het wel niet was. Er waren lichtjes zover als we maar konden zien. Er wonen dan ook 18 miljoen mensen in LA county, meer dan in heel Nederland dus.
  Rod kent ontzettend veel mensen. 1 van zijn kennissen is een bekende (rijke) regisseur (That seventies show, friends etc). Hij heeft een ranch met een guesthouse midden in de bergen en Rod had een open uitnodiging om daar gebruik van te maken. Het was ook nog eens net gerenoveerd dus toen Rod ons uitnodigde om daar heen te rijden en een nachtje te slapen leek ons dat een fantastisch idee.
  Maandag zijn we dus vroeg in de auto gestapt en naar Santa Barbara gereden. Daar hebben we lekker wat gegeten en rondgekeken. Het is een heel leuk klein stadje met prachtige spaanse architectuur. Alles is ook in het spaans, best grappig. Vervolgens zijn we weer in de auto gestapt en hebben we een wijn makerij bekeken. Dat was echt prachtig, bekijk de foto’s maar 🙂
  In plaats van nog eens uit eten te gaan hebben we 2 flessen wijn, wat kaas en stokbrood meegenomen naar ons nieuwe country house. Daar hebben we lekker geknabbeld, gedronken en kaart spelletjes gespeeld. Het was heel erg gezellig, we hebben echt over van alles en nog wat gekletst. Tegen 10 uur zijn we in super stemming lekker gaan slapen.
  Het huisje was echt prachtig, de volgende ochtend waren we dan ook niet echt bereid om weer weg te gaan. Het liefst waren we daar gewoon blijven wonen. Niet alleen was het kleine huisje gewoon helemaal perfect, prachtig ingericht, met een studeer kamer en van alles erbij… de omgeving was nog veel beter.
  Aangezien het een ranch is waren er een heleboel paarden, met een heuse cowboy erbij om voor ze te zorgen. De cowboy is een mexicaan die al van jongs af aan voor paarden zorgde en daarom door die rijke familie is ingehuurd. De omgeving was prachtig, ook erg cowboy-achtig. Helaas konden we niet te paard de omgeving bekijken, dus zijn we in plaats daarvan een golf wagentje ingestapt. Daarmee zijn we door het heuvel landschap gescheurd. We kwamen nog 1 bijzondere boom tegen met allemaal gaatjes erin waar eekhoorntjes eikels hadden ingedrukt. Bekijk de foto’s! 🙂
  Helaas moesten we uiteindelijk toch weer weg. Toen we weer in de bewoonde wereld waren zijn we eerst wat wezen eten aangezien we niet zo slim waren geweest om wat ontbijt te halen. Vervolgens zijn we door een klein Deens stadje gereden (Solfang) waarvan Rod overtuigd was dat het Nederlands was. Zijn vergissing was wel te begrijpen, het stond namelijk vol met windmolens en klompen. Ook heb ik een zakje met erg hollandse dropjes gekocht. Yumyum.
  Voordat we weer naar LA gingen maakten we nog 1 stop onderweg, bij een prive high school. Een vriend van Rod gaf daar engelse les en wou ons wel een rondleiding geven. Het was best shockerend om te zien. Heel duidelijk een school voor erg rijke kinderen. Ze hadden hun eigen paarden, sportschool, zwembad etc. Stiekem was het gewoon een prachtige gevangenis. Wel leuk om te zien!
  Weer ‘thuis’ zijn we naar een Thais restaurantje gegaan, waar toevallig een prachtig schilderij hing die gemaakt was door Rod’s huisbaas. Kelly vond haar eten vreselijk maar ik had al lang niet meer zo lekker gegeten. Tegen 11 uur lagen we allemaal lekker te slapen.
  De volgende ochtend gingen we er namelijk al vroeg uit aangezien we besloten hadden om een berg te beklimmen. Goed dat klinkt iets dramatischer dan het was, eigenlijk was het in totaal maar een uurtje. Ik werd er wel helemaal door gesloopt en dat terwijl daar mensen het rustig 4 tot 5 keer deden. Rod vertelde dat veel beroemdheden daar ook kwamen voor een beetje sport, maar helaas voor Kelly hebben we er geen gezien. Bovenaan was het uitzicht echt geweldig!
  Na een korte stop bij een vriendin van Rod (1 van de vele vrouwen die naar LA zijn gegaan om actrice te worden en uiteindelijk al 15 jaar lang vooral achter de bar staan met slechts een paar kleine kleine bijrolletjes), gewoon om even hallo te zeggen, zijn we sushi gaan eten. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet beschrijven.. het was gewoon goddelijk! Eerst waren we allebij een beetje skeptisch, we hadden dan ook nog nooit sushi gehad en zijn allebij niet zo van de rauwe vis….. Maar vanaf het eerste gerecht waren we verkocht. Veel dingen waren ook meer japanse specialiteiten dan klassieke sushi. Toch vonden we ook de ‘echte’ sushi ontzettend lekker, zo’n zachte vis, hmmm.
  Die avond hebben we samen gekookt en een film gekeken, lekker rustig aan. Donderdag ochtend moesten we namelijk alweer vroeg op, Rod had voor ons geregeld dat we gratis de Sony studio tour konden doen. Dat was best leuk om te zien. We hebben wat plekken gezien waar ze scenes uit bekende films hebben gedaan, zoals spiderman. Ook hebben we de set van een aankomende film bekeken, van the wizard of oz, een gameshow etc. Best geinig allemaal met het verhaal erachter. Onze tourguide had erg vervelende humor, zo flauw dat het soms zelfs nog bijna grappig was ook, maar hij wist in ieder geval wel veel te vertellen.
  Vrijdag ben ik een dagje thuisgebleven terwijl Rod joga ging doen en Kelly is wezen shoppen, zaterdag bleef Kelly een dagje thuis en ben ik met Rod naar het strand geweest met een paar vrienden van hem. Dat was erg gezellig, zo gezellig dat we daarna nog even met hun mee naar huis zijn geweest om wat te eten. Vooral Trish (joga lerares) en Dan (uit Nieuw Zeeland, net een hobbit) kon ik het goed mee vinden. ‘s Avonds had Rod een house warming van een chinese vriend, aangezien Kelly zich nog niet zo lekker voelde zijn we weer met z’n tweetjes daarheen gegaan. Ook gezellig, maar vooral heel interresant om met allerlei verschillende amerikanen te praten, vond het erg leuk. Voor troost heb ik 2 cupcakes voor Kelly mee naar ‘huis’ genomen.
  Zondag (vandaag) waren we eigenlijk van plan om te een fietstocht langs het strand te maken samen met Rod, Dan en Trish.. maar dat ging helaas niet door. :(( Er zijn hier in de buurt namelijk bosbranden geweest en de lucht hing vandaag vol met as. Je kon gewoon echt niet ademen buiten. We hebben ons het grootste deel van vandaag in huis opgesloten tot we gek werden en er echt even uit moesten. Toen zijn we maar even naar een boeken winkel gegaan en wezen lunchen.
  ‘s Avonds zijn we uit eten geweest met een oudere vrouw die Karin in Emmen had ontmoet. We zijn naar een heel leuk itialiaans restaurantje geweest en hebben 2 uur gezellig gekletst over van alles en nog wat. We zijn nu net weer terug en pakken nu onze spullen in. We gaan morgen namelijk weer richting San Francisco om Papa en Niels te ontmoeten 🙂
  Sorry voor de hele muur met tekst, maar het leek ons beter om het maar even allemaal te posten voor we straks met de camper gaan touren- dan komt het er misschien niet van. Vergeet niet om naar alle mooie foto’s te kijken!

  0
  11
 7. Beeeeby zegt:

  Ik trekt mijn financiële injectie voor roddelpraat per direct in. Het is alles of niks. Jan Roos zit met 1 duim in de reet van Dre Hazes, en met die ander in Bas Smit te roeren.

  Dit zijn weezie praktijken! WALGELIJKE MAN!

  2
  5
 8. Sarah Stoelen zegt:

  Ik moet even rust. Dreetje gaat vaak te keer. Kleine penis maar een eikel als een sloopkogel. Mijn lipjes beneden zijn nog erger opgezwollen dan die van mijn botox bekkie.
  ff rust in mijn broekje

  0
  1
 9. 메리트카지노 zegt:

  Will what I say be heard? Is it worth spending the time making a comment if it’ll be lost amongst the many that have already been written?
  Maybe you can write a post about encouraging people to join conversation that is already quite busy or even a post about being heard among dozens of other voices that are commenting.
  메리트카지노

  0
  0
 10. social media job hiring zegt:

  867641 738547There couple of fascinating points at some point in this posting but I dont determine if these people center to heart. There is some validity but Let me take hold opinion until I check into it further. Great write-up , thanks and then we want more! Combined with FeedBurner in addition 238095

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.