Dumpert verliest nog harder


We hadden natuurlijk al gemeld dat die koekenbakkers aan het verliezen zijn, maar het wordt steeds erger. Als je een comment achterlaat met het woord Roddelpraat krijg je een ban voor het leven. Wat een paupertjes. Groei some ballen zeg. Nou ja, die Fiat Multipla heeft ze wel, maar dat rooie kind niet.

Een permanente ban vanwege Roddelpraat>Dumpert. Hahahahaha. En dan over je huisregels beginnen. Nou, ik zou zeggen dat er geen regels zijn. Wel lange tenen.

29 reacties op “Dumpert verliest nog harder

 1. Robbie zegt:

  Heeft iemand de huisregels weleens gelezen??? Volgens mij staat er in dat regelement dat je perfect Nederlands moet kunnen type. En dat is zoals men kan zien niet mijn sterkste kant, ik praat voor een halfbloed vloeiend Nederlands, type wat minder maar ik doe wel echt me best. En ze zeggen daar zelf wajoo en hodee en al die pleuristaal en koulo lekker Nick. Maargoed misschien ben ik niet objectief, maar zo zul je mij nooit horen praten…..

  40
  2
 2. nanime zegt:

  I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts in this kind of
  house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site.
  Reading this information So i’m glad to exhibit that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I so much for sure will make certain to do not overlook this
  web site and provides it a look on a relentless basis.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *