Eend Jade Annaaaaaa dood


Hartverscheurend nieuws van kindvrouwtje Jade Annaaaaaaa. Eend Yoda is doda. De gevederde huisvriend stierf aan de vogelgriep. Nu zijn er nog maar twee over van de drie. Pipi en Lilo zijn ook enorm verdrietig om het verlies van hun kwakende kameraadje.

Laat Yoda vredig rusten in de eendenhemel. KWAK!

23 reacties op “Eend Jade Annaaaaaa dood

 1. Gypsy zegt:

  Wat een sieraden heeft dit wijf om.
  Is Jada anaaaaaaaaaaaa een kampertje?
  Binnenkort op Tv bij Big Fat Gypsy Weddings? Tenminste als ik die dikke moeder van Jada anaaaaaaaaaaaa en der zusje zo zie. Dan heeft Jada anaaaaaaaaaaaa over een paar jaar ook een dikke Gypsy reedt.

  11
  2
 2. Robbie zegt:

  Plukken, vellen en ingewanden eruit. Dagje het vlees laten sterven daarna inwrijven en masseren met kruiden naar keuze laten trekken. De vetkant van de eend insnijden en dan ongeveer een kwartiertje of minder (ligt aan je smaak) bakken. 10 Minuten in folie rollen en eet smakelijk ik raad aan een honingsausje of champignonsausje erbij. Dan is dat kutbeest niet voor niks gestorven……

  7
  4
 3. Botoxdokter uit turkije zegt:

  Genoeg Botox eendjes over! Vooral in de islamitische en Turkse poppetjes
  Het is Haram ik weet het maar verdien bakken met geld! Daar gaat het om.

  3
  1
 4. olde zaodkraej zegt:

  dan zullen die andere 2 binnenkort ook wel peigeren. want in tegenstelling tot corona op mensen, is dit virus WEL een KILLERvirus onder gevogelte. als mensen zo zouden omvallen bleef ik graag thuis, geen overheid nodig om mij daarop te wijzen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.