Eerste bewegende beelden baby Famke LouisePotverdikke zeg. Niet zo heel lag geleden vertelde Famke Louise nog dat we haar kind nooit te zien zouden krijgen als we niet eerst “respect zouden leren”. Maar toen kon ze de beelden van dat kind voor 150k per jaar verpatsen voor een reallifesoap was dat probleem opeens opgelost. Net zoals haar verzet tegen de coronamaatregelen trouwens. Daar deed ze niet meer aan mee en nu roept ze op om je vooral aan de regels te houden. Gevalletje strandbal, waait met elke wind mee.

Maar goed, het kind heeft de baarmoeder nog niet eens verlaten of we krijgen al te zien hoe het beweegt. Leuk hoor.

6 reacties op “Eerste bewegende beelden baby Famke Louise

 1. Ik doe niet meer mee zegt:

  Staat jeugdzorg al klaar om dat bastaard kind van Famke Louise mee te nemen?
  Ik doe niet meer mee plus een neegertrappert is 1+1 = 2 IQ punten maximaal.

  2
  0
 2. Bipolaire cokejunk zegt:

  Famke laat zien dat zelfs met een beperkt intellect en het denkvermogen van een sperzieboon alsnog alles mogelijk is.

  Ze is artiest en moeder geworden. Ik maar denken dat deze griet nooit iets zou bereiken. Chappeau Famke, Chappeau.

  Hoelang gaat het duren voordat deze twee uit elkaar zijn?

  1
  0
 3. Kenny B zegt:

  Kenny B rent naar Edsilia Rombley en naar die enge Shrek Numidia toe om fireshots naar mensen te maken. Kenny B stalkt een vrouw bij rappers en influencers omdat zijn lelijke tante sidiona wijf een hekel heeft aan die vrouw. Dat is de reden waarom Kenny B die vrouw stalkt. Emily ging bemoeien met een ruzie en kreeg bijna klappen van die vrouw, je moest eens weten hoe oud die twee toen waren, 16 jaar waren zij en nog steeds zit die ex van Kenny B daarmee. Daarnaast is Kenny B ook dikke vriendjes met Anika en Adil van so you think you van dance en samen gaan ze met lelijke dikke kleine Numidia met haar scheve neus en haar vette lijf, een vrouw van 35 jaar overal stalken bij Bn’ers. Echt triest dit verhaal, maar dat is de waarheid. Op een dag gaat dit stoppen.

  0
  0
 4. Adil Ikram en Fadua zegt:

  Beste Numidia, je bent niet eens de 30 gepasseerd en je het lijkt wel alsof je van 6 keer zwanger bent geweest. Je bent jaloers op een vrouw die stukken ouder is dan ik, die beter gebouwd is dan jij en die niet eens weet wie jij bent! Wat jij kan doen is die scheve neus van je rechtzetten in plaats van op vrouwen te haten die jij niet aankunt. Met dansen verlies je en met vechten ook. Je zet jezelf echt voorschut hangbuikzwijn. Je weet niet wie je uitdaagt. Je lijkt op Shrek en in plaats van dat je gaat trainen zit je samen met Adil en zijn zussen Ikram en fadua en Kenny B iemand lastig te vallen waar je geen geschiedenis mee hebt. Deze keer ben je met de verkeerde bezig. Onthoud dat goed kleine dikke trol. Neem een nosejob in plaats van mensen overal te stalken. Triest gevalletje.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.