Eerste VI Vandaag kijkcijferhit


Maar liefst 1,1 miljoen kijkers zaten gisteren voor de teevee om VI Vandaag te zien. Want wat vinden de Ladyshave, Gijpie en Johan Derksen van het nieuws. Eerlijk gezegd interesseert me dat laatste werkelijk geen ene reet, maar als het gewoon weer ouderwets lachen wordt zoals bij Veronica Inside voor de racisme-uitzending ga ik ook misschien weer kijken.

Punt is natuurlijk wel dat altijd de eerste uitzending goed wordt bekeken. Mensen willen ff zien hoe het format werkt en of het te pruimen is. De volgende dag kan je er met gemak 300k vanaf halen (voorspelling du jour). Wat wel leuk is dat alle ander talkshows (Op1, Beau, M) een stuk minder scoorden dan drie mannen aan een tafel, waarvan er eentje de hele show om zichzelf lacht, de ander het coronabeleid en John de Mol zit te verdedigen en de presentator met iedereen ruzie heeft. Hoe slecht is de rest dan wel niet.

26 reacties op “Eerste VI Vandaag kijkcijferhit

 1. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Jammer dat woke Wilfried, met zn Kluiskraker maatje Eus, weer moest benadrukken hoe inclusief hij wel niet was met zn diverse op en aanmerkingen. Eng angsthaasje dat alles doet voor acceptatie en succes. Het is onbegrijpelijk dat Derksen en Gijppie dit nog niet grondig hebben doorzien, en de faalhaas voor iets beters hebben vervangen.

  25
  2
  • Pispaal zegt:

   Dat blijkt wel uit het feit dat hij in dit stadium nog eens opnieuw gaat samenwerken met de Ladyshave. Dan moet je wel écht een heel slecht geheugen hebben.

   17
   0
 2. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Derksen doet veel goed, maar een paar dingen niet zo goed. Dat is het pro VVD en pro Rutte houdinkje van hem. En het argument van geen alternatief is ook kul. Rita Verdonk is er ook nog, alsmede alternatieve politieke partijen. Ook is het een vrolijke covid spuiten happer. Teveel telegraaf gelezen waarschijnlijk, straks krijgt ie spijt als zn gezondheid moeilijk gaat doen. En het afzeiken van de FvD is ook een dikke min van de ouwe zijksnor.

  28
  13
   • Realist zegt:

    Verklaar wappiepraat Driesje, ik snap niet waar je het inhoudelijk over hebt.
    Wentelteefje vertelt feit na feit : Derksen heeft VVD gestemd en is/was dus pro VVD en Rutte, vandaar het houdinkje.
    Geen alternatief is inderdaad ook een kul argument gebaseerd op feiten, er zijn namelijk genoeg andere partijen die het anders willen.
    Derksen heeft ook de vaccins en booster gehad, dus dat het een covid-spuiten prikker is klopt ook.
    Dat Derksen de Telegraaf leest is ook een feit. Dit heeft hij door de jaren heen meerdere keren laten weten. Het afzeiken van FvD kunnen we hem ook op betrappen met enige regelmatig.
    Dat zijn gezondheid moeilijk gaat doen is een aanname, al begint hij wel seniele , dementerende trekjes te vertonen. Verder zie ik alleen maar feiten in het stuk van Wentelteefje. Dus nogmaals Driesje , wat klopt hier inhoudelijk niet aan en wat is wappiepraat??

    14
    1
 3. Jimmy zegt:

  Was best een leuke aflevering.
  Maar om dit nu elke dag, 5 dagen per werkweek te gaan kijken, gaat mij te ver.
  Op een gegeven moment heb je het wel gezien en ken je de mening van de heren onderhand wel.

  17
  3
 4. Getrübt zegt:

  Had om 21:50 even ingeschakeld, na 2 minuten weer uitgezet. Ik heb me echt kapot geërgerd aan die Ozcan Aykol. Toen Derksen kritische noten kraakte over de ellende van de niet-westerse immigratie en zijn mening op feiten baseerde kwam die enge Eus niet verder dan ‘dat is niet fatsoenlijk’ en ‘wat jij zegt zeggen FvD en PVV ook, daar wil je toch niet mee geassocieerd worden?’ Het aloude trucje van links; als een mening onwelgevallig is direct die persoon als een slecht mens neerzetten ipv op de inhoud te reageren.
  Ik heb er sowieso weinig vertrouwen in met tafelgasten als enge Eus de allesweter, de ultralinkse deugpuntenverzamelaar Leonie ter Braak, Wouter de Vries de non-valeur maar wel de broer van Peterrr en de gevallen advocaat en maffiamaatje Bram Moszkowicz die minderjarige slachtoffers van seksueel geweld moeiteloos als leugenaars neerzet als zijn zoontje daar centjes mee kan blijven verdienen.

  17
  0
 5. Hans zegt:

  Dit wordt een slap aftreksel van op1,jinek,nieuwsuur enz enz.en tot uiteindelijk geen kijkers meer.en zo heeft de media weer een programma verziekt.

  2
  2
 6. Anti alles zegt:

  Ik geef het een maandje, dan lopen de kijkcijfers wel terug met een procentje of 30. Over een half jaar zullen ze nog de helft over hebben van de 1 miljoen. Over 2 jaar kots iedereen het programma uit.

  6
  2
 7. Rotteberg zegt:

  Vijf keer per week op het scherm. Trok het nu al niet meer. Allesweter Derksen is niet meer dan een zielig mannetje en de rest moet dan ook nog een mening hebben.

  8
  2
 8. Fan van Roddelpraat zegt:

  Dit programma was niet goed. Ik heb het gezien maar het liep totaal niet. Het leuke wat vroeger voetbal insiders was, is weg. Dat is al een tijdje. De oorzaak ligt in het feit dat niet alles gezegd mag worden. Als je links ratelt mag alles maar als je een rechts standpunt met feiten weg geeft dan is de boot aan. John de Mol is er wederom in geslaagd een leuk programma volledig kapot te maken. En dat is ook een prestatie.

  10
  1
 9. Getrübt zegt:

  >>BREAKING<<
  Geert Wilder doet aangifte tegen Ozcan Aykol wegens laster.
  Tijdens de eerste uitzending van VI Vandaag stelde Eus dat de PVV tegen stemrecht voor sommige mensen is gebaseerd op hun overtuiging. Dit blijkt ongefundeerd want nergens in het verkiezingsprogramma staat dit. Ook is dit nergens mondeling geuit door de PVV. Een flagrante leugen en bewuste poging tot demoniseren van een gekozen volksvertegenwoordiger en zijn partij.
  Enge Eus weigert rectificatie en verdraait in zijn uitleg nogmaals een PVVstandpunt.

  8
  0
 10. Gordon_fan zegt:

  Gijp was leuk, vooral over de bordes foto. Voor de rest, bijna niet gelachen. Afzeiken van PVV en FVD vindt ik niet zo erg, als ze de anderen ook maar blijven afzeiken.

  2
  1
 11. Dooie pier zegt:

  Derksen kijkcijferkanon. Ze zouden hem de Funiest homevideos moeten laten presenteren en Mable mania. Dat rooie jasje zat hem als gegoten en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Ik knikker de hele met een sigaartje erbij.

  1
  0
 12. Plankgas in z’n achteruit zegt:

  Wat hebben we weer gelachen. We kunnen niet wachten tot Rutte zijn handdoekje gooit. Ik zag dat Fred R Teeven een parkeerplaats voor zijn bus heeft gekregen op mediapark. Die is straks ook van de partij.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *