Einde Johan Derksen nabij


Dat je als bejaarde een verkrachting op teevee gaat bekennen is natuurlijk absurd. Dat je zoiets hebt gedaan is al erg genoeg, maar dat je dat dan als leuke anekdote gaat vertellen in je eigen kletsprogramma is heel raar. Maar wat erger is dan die kaars in de poes 50 jaar geleden is de achterliggende gedachte. Johan wilde namelijk de streken van Johnny bagataliseren en dat is toch echt ziekelijk.

En hij geeft dat potdikke nog toe ook. Johan Derksen zou nog een kogel vangen voor de familie De Mol. Dat begint echt een beetje sneu te worden. Loyaliteit is een mooi ding, maar dit is gewoon vernederend om te zien. Haal die man maar van de buis. Zeker als je een dag later zegt dat het toch niet helemaal waar was.

61 reacties op “Einde Johan Derksen nabij

  • De Rijdende Rechter zegt:

   Het is een poging om te bagatelliseren en Johnny de Mol uit de wind te houden. Dat is niet helemaal gelukt want Johnny de Mol is nog een graadje erger met een flinke portie geweld bovenop het aanranden/verkrachten

   35
   6
   • Timmy zegt:

    Plus ontkennen van de waarheid… Kijk positief puntje van Derksen is de oprechtheid en niet komen met een waardeloos excuus aan het volk. Enige excuus dat waarde heeft is uit het hart en aan het slachtoffer.

    17
    5
  • oldskool bloed zegt:

   Hij houdt Pechthold de wind uit de zeilen. Johan kan beter elke avond zijn vrijmetzelaars schortje om doen dan begrijpen meer mensen zijn rol.

   13
   4
  • rimpelkut zegt:

   Als hij daadwerkelijk een kaars in de vagina van een onbewuste vrouw heeft gedouwd vind ik het geen gedoe om niks.
   en ik denk dat dat is wat hij gedaan heeft, want zo vertelde hij het en in de context waarvoor hij het vertelde slaat zijn verklaring de volgende dag nergens op.
   Als hij enkel een kaars tussen de benen had gezet is er geen enkele vergelijking met johnny de mol te maken.

   18
   7
   • Helemaal klaar mee zegt:

    Ik ben dus een dame, en inderdaad, ik word ook erg moe van deze onzin. Iedereen loopt te schreeuwen ‘verkrachting’, dat is dit dus niet. Als je straalbezopen met mannen meegaat, en vervolgens de boel onderkotst, moet je niet raar opkijken als je bijkomt met een kaars in/tegen je doos. Aan al het sneue volk die al deze ophef veroorzaakt: jullie zijn een belediging voor degenen die werkelijk een verkrachting hebben ondergaan.

    57
    9
     • Helemaal klaar mee zegt:

      Inderdaad ziek in mijn hoofd, veroorzaakt letsel wat ik heb opgelopen door dit maar doorgaande gezeik van sneu volk wat niet begrijpt wat verkrachting is.

      2
      0
 1. gilly bates zegt:

  Helaas een hele naar man geworden. Laat mensen niet uitpraten, luistert niet naar argumenten en is neerbuigend en beledigd tegen gasten.

  38
  25
 2. Kees zegt:

  Maar dikke westfries gajennu deugen? als je Derksen gaat bashen dan stop ik mijn backme bijdrage.
  Denk dat er wel meerdere gaan stoppen daarmee en dan wens ik jullie veel succes tegen fam de mol.

  20
  42
 3. Steven van zegt:

  Hypocriet ben je Jan roos.
  Als Derksen niet in kamp de mol zat.. dan was je tegen al die deuggleuven ingegaan.
  Je bent dus precies hetzelfde als de personen tegen wie julllie strijden.
  Zelfde hypocrisie.

  19
  39
 4. Ex-roddelpraat steuner zegt:

  Wat een hypocriet persoontje ben je geworden Jan! Je duld geen tegenspraak, altijd Dennis en z’n familie af lopen zeiken, maar niks terug kunnen hebben. Fatshamen bij iedere A/B/C/DN’er, maar zelf niet tegen een opmerking kunnen over je eigen pens.
  Mijn back-me stopt per direct en zal niet meer kijken. Alles leuk en aardig hoor, beetje geinen over mensen mag altijd, maar vooral jij probeert doelbewust mensen kapot te maken. Waarschijnlijk, omdat iedereen in medialandschap je zo’n beetje uitkotst, dan snap ik dat je uit een vorm van paniek wild en ongecontroleerd om je heen gaat slaan.

  23
  47
  • Steven zegt:

   Eind jaren 60, begin jaren 70….de hoogtijdagen van de Flower Power periode. Wat jammer dat vele sneeuwvlokjes deze tijd niet hebben meegemaakt!!!!

   8
   0
 5. Peter vd vlist zegt:

  Het lijkt onmogelijk om op te zeggen bij backme.org
  Heb de incasso stopgezet bij mijn bank.
  Wat een teleurstelling.
  Had wel het een ander gehoord over jan roos van vrienden die bij hem in de klas hebben gezeten.
  Maar goed, toch jammer.

  8
  23
 6. van de Velde zegt:

  En zo schuift Roddelpraat steeds een stukje verder richting de woke cancelculture. Hypocriet en Walgelijk! Het was ooit leuk en verfrissend, jammer. Tot nooit meer ziens .

  16
  25
 7. Hypocriet zegt:

  Jan Roos is een hypocriete tyfushond. Deugertje! Ik hoop dat John de Mol jullie helemaal kapot maakt!!

  Bij dezen stop ik mijn donaties.

  22
  19
 8. Opinie23 zegt:

  Roos ondanks dit soort nieuws nog altijd de meest walgelijke hypocriete zure nikskunner. Met je walgelijke inteelt biggenkop en je stiekeme lachjes. Nooit kan iemand ooit iets goed doen bij het varken Roos. Haten trappen en je gebral met je alcoholkop.

  9
  24
 9. Teuntje zegt:

  Ach we hebben allemaal wel eens een (jeugd) zonde begaan, het word weer zo totaal opgeblazen helaas, hij heeft er spijt van en schaamt zich ervoor , en dit verteld hij eerlijk ik kan dat wel waarderen.

  18
  8
 10. Hans zegt:

  Als Roos het loodje legt / wishfull thinking / werk eens mee bolle zuurlap uit Bergen !!!!
  Dan kan de bolle big niet opgebaard in een mand zoals de kat van Gio.
  Voor Roos hebben we minstens een buitenspringkussen van formaat nodig
  Hypocriete zak stront uit Bergen

  8
  11
 11. Boycot roddelpraat zegt:

  Hypocriet ventje die Jan Roos. Ik ga niet meer naar Roddelpraat kijken en ik ga stoppen met doneren. Ik hoop dat roddelpraat ook gecanceled wordt. Helemaal klaar met die cancel-cultuur.

  17
  13
 12. Scoop zegt:

  Het einde van Derksen is helemaal niet nabij. Het einde van opper-trol, alcoholverslaafde, narcist, pedofiel, cokeverslaafde Jan Roos is nabij. Er loopt een aangifte tegen Jan Roos wegens grensoverschrijdend gedrag jegens een minderjarig meisje te Bergen.

  12
  14
 13. Radboud Rimmert zegt:

  Ben groot fan van Roddelpraat maar het vertrek van Johan Derksen/Vandaag Inside is wel een dieptepunt voor de Nederlandse televisie als je het mij vraagt. Nu heb je écht alleen nog maar linkse politiek correcte talkshows en zal die hele woke- en cancelcultuur alleen maar groter worden..

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.