Einde Slijptol in zicht


We houden van Mark Baanders. Het is namelijk een hele lieve jongen. Beetje onzeker, verschrikkelijke stem en nogal erg aanwezig, maar wel een fijne vent. En laten we wel wezen, het is ook niet makkelijk als je een typetje moet spelen uit gebrek aan talent. Maar goed, Slijptol is einde oefening. We wisten al dat Mark nogal vaak te diep in het glaasje kijkt, maar een promo waar je doorgesnoven en lam iets aankondigt is echt wel een brug te ver.

We hopen dat je snel in het vliegtuig naar Zuid-Afrika zit, Mark. We love you.

33 reacties op “Einde Slijptol in zicht

 1. willem zegt:

  Hier is wel markt voor hoor, ik ga een afkick kliniek starten!
  Voor de opendag nodig ik uit: Mark Baanders, Koen Kardashian, Gorden, Rogier, Jamie Vaas en nog wat influencers

  11
  0
 2. DrTosti zegt:

  Misschien een interessante vraag voor de heren aan tafel….met het overmatig drugsgebruik van presentatoren, alle flops van programmas, de dalende kijkcijfers van talkshows, te veel omhooggevallen types, het afslachten van de BN’er met het coronalied, extreme politieke linkse inmenging van NPO…..is publieke en commerciele TV televisie niet gewoon failliet en moet er niet een algehele herziening komen van het publieke bestel? Er is geen kritiek meer mogelijk…en hoe kunnen mensen zoals jullie er voor zorgen dat er verandering gaat plaats vinden? Hoe wordt de media weer schoon?
  Want het is wel duidelijk dat 50% van cocainegebruik door belastingcenten wordt gefinancieerd….

  0
  0
 3. Dat lelijke dikke wijf zegt:

  Gaat hij het programma ook met een witte neus presenteren? zoja, SLIJPTOL! Ik heb nog een tip van een vandalismedaad. Ik weet een binnenzwembad te vinden waarvan een van de glijbanen binnenkort volledig gaat instorten. deze is opzettelijk onstabiel gemaakt door een stuk vlees dat vroeger zo nu en dan wel eens 30 seconden op me lag.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *