Einde van Gordon in zicht


Als het goed is zijn we eindelijk van die zak arme turf af en woont ie vanaf heden in de woestijnstad Dubai. We wensen hem daar heel veel plezier, maar dat ie nu al de boel gaat lopen uitdagen lijkt ons niet zo slim. De douane van Dubai dient zich namelijk aan de wet te houden aldaar. Dus als je als man homosensuele dingen wil doen ga je in dit Islamitische staatje de knast in.

Maar misschien is dat juist wel de ultieme fantasie van die bipolaire cokejunk. We hopen wel dat ie het overleefd.

56 reacties op “Einde van Gordon in zicht

 1. Bert zegt:

  Klinkt goed.
  Einde tijdperk Gordon.
  Nu even kijken hoelang dat duurt.
  Twee maanden of drie maanden.
  En dan even kijken wie of wat de schuldige is, volgens Gordon.

  Hopelijk weet de grenspolitie wel hoe ze deze malloot manieren moeten bijbrengen. Water, brood en eenzame opsluiting. Of staat er nog doodstraf op coke daar?

  26
  17
 2. Barretje zegt:

  Zorg dat de IP nummers zichtbaar worden onder de reacties men heeft maar zoveel vpn’s die ze kunnen gebruiken totdat ze allemaal geblokkeerd zijn.

  9
  10
   • Barretje zegt:

    Nou en of je dat moet willen , laat die linkse zure schuimbekkende parasieten ook maar eens voelen hoe dat voelt om gebanned te worden , cq twitter facebook joop nu etc als je daar kritiek plaatst wordt je ook verwijderd

    10
    7
    • FItz Gerwitz zegt:

     Nee joh. Onwelvallige meningen verwijderen zijn puur linkse praktijken. Vandaar dat die linkse lummels ook nooit iets leren: ze blijven immers wars van andere zienswijzes.

     2
     1
    • Journalist zegt:

     Witte jas heb nog niet 1 x grapje gemaakt. Als je met.modder wilt gooien.prima. maar zorg wel dat je die modder niet in je eigen gezicht gooit wat je tot nog toe steeds doet. Gewoon positieve feedback.bedoel het alleen maar goed hoor

     0
     1
     • Witte jas zegt:

      Onnozele hals! Een slap in the face kan alleen met een slap in the face beantwoord worden, en dat doe ik – zo nu en dan – met genoegen. En hou eens op met dat spiegelen en terugkaatsen: dat is niet alleen erg gratuit, maar ook nog eens erg kinderachtig.

      1
      0
   • Witte jas zegt:

    Een echte journalist zou met feiten en argumenten komen. Ik zou eerst maar eens je opleiding afmaken, als ik jou was. Of hebben ze je gematst?

    1
    1
    • Journalist zegt:

     Een goede journalist doet eerst gedegen onderzoek voor iets te roepen. Zit in me onderzoeksfase . Ligt nog veel onder de rader in deze kwestie.Witte jas wil je stoppen om jezelf voor schut te zetten? Krijg last v verplaatste gêne

     0
     2
     • Journalist zegt:

      Als je scherp wilt doen witte jas helemaal prima graag zelfs maar zorg dan wel dat je scherp bent!

      0
      1
     • Witte jas zegt:

      Laat me niet – voor de zoveelste keer – lachen! Gedegen onderzoek in de bajes of de krochten van de een achterbuurt zeker? Ook je humor is schoolkrant-niveau. Ga lekker verder met je schoolkrantje. Loser.

      1
      1
   • Witte jas zegt:

    Nu val je echt door de mand met je argumenten en onderzoeken, nep-journalistje. En o ja, wat is “verplaatste gene”? Moet dat niet zijn: “plaatsvervangende gêne”? Misschien zou je eens wat meer boeken moeten lezen, dat zou je stijl zeker ten goede komen. Dus ik herhaal wat ik eerder gezegd heb: terug naar de schoolbanken! En als je op minimaal 3 keer modaal zit, dan zitten we op hetzelfde level en dan praten we verder. Maar voor nu heb ik geen tijd (en geen zin) om je nog meer aandacht te geven. Veel succes met je carrière, armoedzaaier.

    1
    0
 3. Journalist zegt:

  Toppunt van irrelevantie: dat er onder jouw topic over andere gesproken wordt. Scheelt gordon weer een wandel naar de advocaat….maar naar zijn psycholoog last van aandachtstekort! Dat doet nog meer pijn dokter…..

  1
  2
 4. Pisnicht zegt:

  Zo… die is oud geworden. De aftakeling gaat wel heel erg snel. Scheelt wel dat je in Dubai het gras niet hoeft te maaien. Alles is daar zo dood als die kop.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *